Autor |
Poruka |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
našla sam ovog cuku na ulici. šepo je pa ga nisam imala srca ostavit. odvela sam ga kod veterinara gdje su mi rekli da mu nogica nije slomljena, samo udarena. i sad nemam kud s njim. još živim sa starcima, i oni su me istjerali van čim sam rekla riječ "pas". cuko, inače je to mlada ženkica mješanac dalmatinera, je sad kod prijateljice koja će ga udomiz tri dana, a onda, ako mu ne nađem drugi dom, mora u Azil. A ja to nikako ne bi htjela, jer tamo nije psima baš lijepo, pogotovo mladim psima. bojim se da ga drugi psi ne rastrgaju, to se zna dogodit.
molim vas pomozite mi da mu nađem dom... jako je umiljat i drag. ako ga ne možete vi primit, pitajte nekog ko može. valjda će se nać netko za njega. cuko je stvarno divan. |
Opis: |
|
Veličina: |
210.94 KB |
Pogledano: |
158 put(a) |
|
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
|
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Poppy
|
pokaži mami sliku, možda se smekša... a cuko nije ni velik, i nema dugu dlaku... ah... |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
awww.... ali presladak je kuco... al neznaš ti moju majku... pokazat ćem ja njoj sliku def...al sumnjam da će imat učinka.. |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
jocika
Ukupno postova: 203 Lokacija: Ljubljana Spol: Muško
|
Bravo Poppy... ...dokazala si, da ima još dobrih ljudi. Evo ti i kikiriki... |
|
_________________ Evo ti ga na |
|
|
|
malecka
|
|
|
|
Poppy
|
malecka je napisao/la: ›
pitala majku.. nije nimalo oduševljena .... kaže da je kuco prevelik...
|
a niš...
hvala na dobroj volji! |
|
|
|
|
|
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
e pitat ću ja sutra kuma, sad je već kasno. on je rekao da bi zbog nečaka nabavljao psa. živi na selu i tamo bi mu bilo super. e sad on je to rekao prije mjesec dana, jedino ako u međuvremenu nije nabavio. |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
I? |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
Poppy
|
Ljudi, pas je zakon. Danas sam ga šetala, siroče me prati u stopu. Srce će mi puć ako ga budem morala ostavit u azilu! Pomagajte!!! |
|
|
|
|
|
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
ma jeheš mene! sad se tek sjetila!!!!!! evo telefoniram!!!! |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
jaaaao zašto sam otovirla ovaj post,,,,e gle ja imam pa mog mikonju i on bi poludio kada bi dovela još jednog, ali obaćajem da ću se potrudit da ga udomimo,,,reci mi što misliš čega je križanac i koliko će još narasti,,,, |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
Poppy
|
mješanac je dalmatinera sigurno jer izgleda baš ko dalmatiner, samo je malo manji. sad ima oko godinu dana i mislim da neće više puno rast.
nisam mu nikog našla iako sam stvarno pokušala sve u mojoj moći, a više ga nemam gdje držat... dakle za koji sat ga moram ostavit u azilu... e to će bit suza...
pomozite ljudi molim vas! |
|
|
|
|
|
Poppy
|
javila mi se neka cura iz Rijeke da bi ga uzela, ali sad ne znam kako da ga tamo prebacim.
jel ide netko moža za Rijeku da ga poveze, il ak znate nekog? Tamni mi je spomenuo da možda ima neka služba koja prevozi životinje, jel znate što o tome?!
ako imate bilo kakvu ideju.... |
|
|
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la: ›
javila mi se neka cura iz Rijeke da bi ga uzela, ali sad ne znam kako da ga tamo prebacim.
|
Kud baš tamo, udavit će ga neki hašišar dredloksima, jadan ćuko
Jab ga uzo, al nemam ogradu, a imam ratobornu mačku... |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
|
|