Autor |
Poruka |
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
sister je napisao/la: ›
stavi linoladu na njega,to bi upalilo,za mene!
|
proteinska čokolada. mora da si atletičarka |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
sister je napisao/la: ›
|
...od sad kad vidim žensku da kupuje linoladu....moje razmišljanje u njoj nece više biti nikad isto....
al da mnogi prehrambeni artikli znaju biti korisni to je istina.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
nosorog je napisao/la ( Pogledaj post): ›
moja zena npr. jako voli oralni sex i to radimo stalno bas uvek ali je uvek izbrijana bez ijedne dlacice. u tome sam majstor. to me tako nalozi da posle njenog orgazma kresanje traje sigurno jos 20 minuta gde ona dobije jos nekoliko orgazama. a ja. nekada se desi da svrsim a nekada ne. onda krece masturbation na njen stomak. medjutim postoji jedan problem ona nikada ne zeli da ga stavi u usta nikada. fairy marrai kako da je ubedim. hocu savet.
|
ako si stvarno takav majstor oralnog sexa onda ti njoj uskrati isti pa nek onda ona vidi kako je to kad je brodić na suhom |
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
nosorog je napisao/la ( Pogledaj post): ›
moja zena npr. jako voli oralni sex i to radimo stalno bas uvek ali je uvek izbrijana bez ijedne dlacice. u tome sam majstor. to me tako nalozi da posle njenog orgazma kresanje traje sigurno jos 20 minuta gde ona dobije jos nekoliko orgazama. a ja. nekada se desi da svrsim a nekada ne. onda krece masturbation na njen stomak. medjutim postoji jedan problem ona nikada ne zeli da ga stavi u usta nikada. fairy marrai kako da je ubedim. hocu savet.
|
čarobna marrai preporuča da ga umočiš u martini bianco...ak' to ne upali,hmmm...ne znam onda lega |
|
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
bolje u katran pa da se cura ima šta truditi |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ah... volim kad me po povratku s mora dočeka ovako lijepa tema
oralna komponenta u svim varijacijama čini odličan sex još boljim |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Lizanje uvijek i nikad bez toga. Iskreno, ponekad skoro da više volim lizati i osjetiti capi sok kako mi se cijedi po bradi a ona se trese k'o malaričarka zadnjeg stadija i vrišti dosta, daj mi ga.... A ti je lijepo držiš i ne daš joj dok ne svrši još dva-tri puta A kad jednom vidiš curku tako napaljenu da je jastog manje crven od nje, nikad ne prestaješ s lizikom.
lizanje RULEZ!!!!! |
|
|
|
Maks Ukupno postova: 25 Lokacija: dunav i njegove obale Spol: Muško
|
pa cuj te ljudi mora se lizati ali mora ti se i pusiti
jebiga uzajamno
eto ja to primjenjujem tri do cetir puta na tjedan malo ja lizem malo mi se pusi i jebi.. sex do besvjesti
nemora biti obrijana bitna je higijena i lizic na prvom mjestu kad je mirisna i cista ako ne ja njoj odma uvalim kitu u usta pa nek vidi kako je to |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
OligofreniDikobrazoid je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Lizanje uvijek i nikad bez toga. Iskreno, ponekad skoro da više volim lizati i osjetiti capi sok kako mi se cijedi po bradi a ona se trese k'o malaričarka zadnjeg stadija i vrišti dosta, daj mi ga.... A ti je lijepo držiš i ne daš joj dok ne svrši još dva-tri puta A kad jednom vidiš curku tako napaljenu da je jastog manje crven od nje, nikad ne prestaješ s lizikom.
lizanje RULEZ!!!!!
|
Jako lijepo rečeno,,,,sjedni, pet,,,, |
|
|
|
|
|
Metalucifer
Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol: Muško
|
Volim davati,a dobivati još više. |
|
_________________ "...sve čopore i sva jata,sve od blata sve od zlata...progutat će danas ista vatra..." |
|
|
|
d3m0 Ukupno postova: 39 Lokacija: Centar ^^ Spol: Muško
|
|
|
|
Kostur
Ukupno postova: 97 Lokacija: Osijek grad na Dravi Spol: Muško
|
sister je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ZAKON izjava, za ovo ces dobiti saku kikirikija od mene. Ni ja necu vise moci jesti palačinke s Nutellom na isti nacin Jos kada drustvu budem pricao o ovome, a jooojjjj |
|
|
|
|
|
Korina
Ukupno postova: 416 Spol: Žensko
|
pa dobro kad će onda to lizanje????? |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen? |
|