Autor |
Poruka |
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
nije problem što zarađuju toliko nego je problem što ne možeš bez štele upasti na to radno mjseto |
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti... |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
ma bez štele ne možeš više ni na wc.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
Loona je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma bez štele ne možeš više ni na wc..
|
pogotovo na Trpimirovoj, tamo svi idu pod moj prozor |
|
|
|
|
|
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
da a ka dja dođem pumpat gume od bicikla nitko me ne pita da mi ga opere... evo žudi jadan
da 'oće dala bi im medeka |
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti... |
|
|
|
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
ja sam jučer kao "cura koja ne zna tenkirat" zamolila radnika na ini da mi tenkira a dotle sam uzela sama onu kantu i kao oprala sama prozor. malo su me gledale ispod oka al ko ih j.. ima onih koji razmišljaju donjom glavom pa nek ih plaćaju |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
jocika
Ukupno postova: 203 Lokacija: Ljubljana Spol: Muško
|
Sve je to ok kad ti peru ovakve cure da pustiš slinu, al kad staneš na autoputu na kavu dotrče neki obojeni sa vedrom i krpom koja nije isprana ko zna koliko vrijemena i onda ti još više uprljaju auto, a kad njim daš pet kuna samo da imaš mira da ti ne ispumpaju gume, počnu da te vrijeđaju i traže da im daš još... marš |
|
_________________ Evo ti ga na |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
i baci još i cigansku kletvu neku, tipa da bogda ti djeca ušima hvatala MTV ili tako nešto slično.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Osječanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kakve su vaše "impresije"? Dajete li novac? Ako dajete koliko? Kako gledate na njih? Upravo čitam da obično dobiju 10-20 kuna po pranju. Mjesečno zarade 4-5000 kuna...Ja dok sam im davao to je bilo 4-5 kuna. Kad sam poslije saznao kako dolaze na te benzinske crpke, koliko zarađuju, prestao sam im davati novac i uljudno ih odbijem A i što se tiče posla ,traljavo ga obavljaju. Možda misle da im zapravo treba platiti pogled na njihova polugola tijela a ne za mrljažu koju dobar dio njih napravi na staklima auta?
|
ma da 10 do 20 kuneka, pa to je stvarno puno |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
moje sestrične su to radile i kažu da se da zaraditi |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
ljubi
Ukupno postova: 76 Spol: Žensko
|
kao ˝bivša peračica stakala˝ mogu iz vlastitog iskustva reći da se bez štele može upasti ali ako se prijaviš bar 4mj prije, što se tiče zarade ja sam u dva tjedna zaradila 2000kn, nekad sam znala dobiti i 50kn za jedno staklo i da stvar bude čudnija uvijek su više davali ljudi slabijeg ekonomskog statusa(sudeći po tipu automobila) nego tatini sinovi u benđolama! ne mogu reći da lova nije dobra ali mi je drago što to ne moram više raditi jel posao je lagan fizički ali te psihički ubiju u pojam komentarima tipa :˝da si više učila ne bi morala radit tu˝(btw. radila sam to na prvoj i drugoj god. faksa), a da ne spominjem napaljene klince i dedice! vjerujte nije nikakav gušt prati blato i ptičija sranja sa vjetrobranskih stakala dok ti neki seljo ˝ hvali ˝pozadinu! tako da svi oni koji pljujete po tim curkama odite na pokusni rad bar tjedan dana pa ćemo vidjet hoće li vam 2000kn bit puno !pozdrav svim peračicama!! |
|
|
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
poison girl je napisao/la: ›
kao što sam navela u prošlim komnetarima trebalal bi raditi prvenstveno djeca iz domova a zatim oni slabijeg imovinskog statusa...
|
pa ja bi takvima dala malo bolju priliku da se dokažu i po mogućnosti steknu neka poznanstva koja im možda pomognu jednog dana..
jer i tako mogu na ulici prositi (što mi je jednako ovom "poslu")..
u americi na taj način beskućnici prosjače po ulicama velikih gradova za vrijeme velikih traffic jamova... |
|
|
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
ja na svom autu ne perem šajbu mjesec dana, i kad se lijepo nakupi pticji izmet, onda ga odvezem na neku od benzijskih postaja da mi cure operu šajbu...nek vide da nije lagano zaradit novac.... |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol: Muško
|
legica_os je napisao/la: ›
nisam vozač tako da mi ne mogu prati stakla...jedino na naočalama
btw što se tiče zarade,ja sam na početku srednje radila na ininoj tamo u donjem gradu neka vukojebina i kontala da neće bit posla....kurac...svaki dan cca 250 i to prva dva tjedna,onda je netko odustao pa sam radila još dva tjedna i to je dosta novaca i upala sam preko veze....jer drugačije nisam mogla....
|
-DE DOBRO JE!HAHAHA |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
game je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kao što sam navela u prošlim komnetarima trebalal bi raditi prvenstveno djeca iz domova a zatim oni slabijeg imovinskog statusa...
|
pa ja bi takvima dala malo bolju priliku da se dokažu i po mogućnosti steknu neka poznanstva koja im možda pomognu jednog dana..
u americi na taj način beskućnici prosjače po ulicama velikih gradova za vrijeme velikih traffic jamova...
|
po meni nijedan posao nije sramotan, a pogotovo ne ovaj gdje, pretpostavljam, moraš slušat raznorazne gluposti kojekavih luđaka 8 sati na dan. kod mene to pranje inače dolazi u obzir samo kad je financijska situacija malo bolja, student sam pa se isprsim s nekih 5 - 10 kn. ako nemam, vozim usran auto po 3-4 mjeseca dok ga ne otfuram u praonicu |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la: ›
game je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
u americi na taj način beskućnici prosjače po ulicama velikih gradova za vrijeme velikih traffic jamova...
|
po meni nijedan posao nije sramotan, a pogotovo ne ovaj gdje, pretpostavljam, moraš slušat raznorazne gluposti kojekavih luđaka 8 sati na dan. kod mene to pranje inače dolazi u obzir samo kad je financijska situacija malo bolja, student sam pa se isprsim s nekih 5 - 10 kn. ako nemam, vozim usran auto po 3-4 mjeseca dok ga ne otfuram u praonicu
|
ja svoj nisam prao u praonici već nekoliko mjeseci... a niti na benzi... kiša ga uvijek opere... |
|
|
|
|