Autor |
Poruka |
TEDDYPICKERR
Ukupno postova: 71 Spol: Nebitno
|
|
|
|
nenad-os Ukupno postova: 38 Spol: Nebitno
|
Osječanin je napisao/la: ›
Lako tebi! Ti pališ na more a mi nek Nenčiju objašnjavamo zašto se našao u sred sex skandala...
|
Lako je vama, a kako da ja to objasnim mojoj zeni??? |
|
|
|
|
|
|
CatCloe je napisao/la: ›
da vidiš šta su sve napisali da smiješ u topicu "član portala u najnovijem sex skandalu"... nećeš vjerovat!
|
Ajme, majko mila, a ja zivio u neznanju, dok se moj ime provlacilo sex skandalom na bespucima interneta. Dobro sto nije zavrsilo u 24 sata.
Tek sam poceo citati topic i sve mi je jasno. Ima da napravim crnu listu i da trazim moralnu i materijalnuzadovoljstinu. |
|
|
|
|
|
|
a moram jače je od mene, obožavam taj topic
|
Svaka cast, upalilo je skoro pa prve 2-3 stranice, pa sam malo vremena izgubio da pogledam kada sam se registrirao, ali sam se na kraju fino i nasmijao.
Ali bez obzira, i dalje stoji moralna i materijalna zadovoljština ce biti trazena.
Ima da vas sve organiziram da mi saljete one C-C kodove, hocu da mi sin dobije PS3. |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
nenad-os je napisao/la: ›
Ima da vas sve organiziram da mi saljete one C-C kodove, hocu da mi sin dobije PS3.
|
Ako je za PS3, nema frke! |
|
|
|
|
|
|
Poppy je napisao/la: ›
Ima da vas sve organiziram da mi saljete one C-C kodove, hocu da mi sin dobije PS3.
|
Ako je za PS3, nema frke!
|
Pazi, drzim te za rijec.
Ma dobro, ako bas ne PS3, daj bar nesto dobiti, cisto da se covjek obraduje. |
|
|
|
|
|
Black Adder
Ukupno postova: 23 Spol: Muško
|
Svima jedan pozz
Prvi put sam tu, i poznajem samo Anakondu...I pridruzio sam se forumu na njen poziv... ...a zajedno smo ovamo po pustinjskim prostranstvima, doduse ne tako blizu, ali dovoljno da se cujemo i budemo u kontaktu...
Ostajte mi svi |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Black Adder je napisao/la: ›
Svima jedan pozz
Prvi put sam tu, i poznajem samo Anakondu...I pridruzio sam se forumu na njen poziv... ...a zajedno smo ovamo po pustinjskim prostranstvima, doduse ne tako blizu, ali dovoljno da se cujemo i budemo u kontaktu...
Ostajte mi svi
|
Dobrodošao crni pustinjski jaguare! |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
a moram jače je od mene, obožavam taj topic
|
Svaka cast, upalilo je skoro pa prve 2-3 stranice, pa sam malo vremena izgubio da pogledam kada sam se registrirao, ali sam se na kraju fino i nasmijao.
|
ti možda nisi bio najbolji materijal za sprdnju, ali zar sumnjaš da mnogi ne shvate mjesecima? nasloni se i uživaj |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Black Adder je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Svima jedan pozz
Ostajte mi svi
|
juuuhu |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
malecka je napisao/la: ›
moj popis se jučer povečao na 1 osobu koju poznajem sa foruma.... aaaaaa ISIS i to je to... jedan ali vrijedan...
|
op op, sočne detalje amo |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
kaki sočni detalji... ja pristojna..što vi tu imate prljave misli ajme majko.----.a i uspostavilo se da se već znamo od prije... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
|
|
|
Black Adder
Ukupno postova: 23 Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Black Adder je napisao/la: ›
Svima jedan pozz
Ostajte mi svi
|
Dobrodošao crni pustinjski jaguare!
|
Ej, Thankxxxxxxxx.... ... Poppy, cool ti je avatar... ... |
|
|
|
|
|
|
|