Autor |
Poruka |
Kostur
Ukupno postova: 97 Lokacija: Osijek grad na Dravi Spol: Muško
|
Vidim da jos nitko nije pokrenio temu a siguran sam da nas je vecina bila na moru ili barem van grada.
Dakle gdje ste bili, kako ste se proveli, imate li zelju opet tamo otici itd...?
P.S. I slike nece biti na odmet |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja sam proveo iznimno ljeto, a jos se ne nazire kraj...
10 dana u Engleskoj, Exit, Peppersi, Dof u Velikoj, more, "cuvanje" kuce rodbini i kolegi s posla... Rostilji, pijanke, spavanje svaku noc u drugoj kuci...
Oprema ovog ljeta mi je bio ruksak sa cistim gacama, carapama i cetkicom za zube jer nikad nisam znao gdje cu ostat spavat. Cura, prijatelji, ja kod njih oni kod mene ma taman kako treba... Jedino sam utvrdio da imam alergiju na macke jer kolega ima macke koje sam hranio, ali se nisam mogao zadrzavat...
Sve u svemu jedno od boljihj ljeta ikad, a sada jos pocinje Pannonian i u ranu jesen planiram jos jedno putovanje u unutrasnjost Istre...
Bas sam zadovoljan i bas me krenulo... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Proveli ? Provodimo ga jos uvijek... via Murter u petak |
|
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
dosadno, kao i svako ljeto dosad. sada kao i prije dosada je pozitiva, dosadu se ne opoziva. |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
evo ovako: malo prasine, malo vrucine, ugodno drustvo sofera, 12 satno radno vrijeme... ...a u pozadini pustinja...umjesto mora - jedino dostupno osvjezenje tus koji pusta samo vrucu vodu....prekrasno...
...jedno od najljepsih ljeta u mom zivotu.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Zapravo dobro, iako sam radila i nisam imala pravo na godišnji, 2 puta sam bila na kupanju i u principu ništ posebno, ali dobro se osjećam i imam odlične frendove oko sebe pa mi ništ drugo ni ne treba....a da bila sam u Nizozemskoj tjedan dana.. |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
PuKoTiNa
Ukupno postova: 286 Lokacija: Avalon Spol: Muško
|
prejebeno ljeto... izlasci, drushtvo, more 10 dana, od koojih sam uhvatio cca 10-ak sati spavanja, i sada Pannonian, pa OLJN, pa open air festival u zg-u... sve u svemu a trip worth remembering^^ |
|
_________________ Céad míle fáilte, póg ma thoin |
|
|
|
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
Sarajevo, Mostar, Dubrovnik,Boka Kotorska,Budva,Lovćen - 10 dana, vjerovatno idem za dvije godine opet, a sad u 9. mj. razmišljam hoću li u Austriju, Češku, Međimurje ili negdje drugdje.
Fotke: http://www.osijek031.com/galerija/thumbnails.php?album=209 |
|
_________________ Mislim, dakle jesam!
"Važno je zvati se Mladen!" |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
bio na moru...vratio se....još malo odmarao....i to je to .....prošla baka sa kolacima..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
bio na moru u sutivanu na braču, s curkom, njenom cimericom i njenim dečkom, više ovak obiteljski odmor. mjesto, more i apartman predivni, noćni život u jajima, još nismo bili ni mobilni za otić do supetra, bola... u osijeku se okupo sve skupa 3 puta, ekipa žestoko zakazala ove godine, počeo učit prije 2 tjedna rođoš u subotu vuhuuuu |
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
S obzirom na to da nisam imao godišnji, odlično.
Bio 2 puta po par dana na moru. Obišao Krk, Rijeku, Zadar, Murter, Split, Mostar i Sarajevo.
I još nije gotovo... |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Bio 7 dana na Krku pa još 5 dana u Puli, bilo zakon, more, vino, žene, inače ništa drugo vrijedno spomena, sad se uči |
|
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
ruksak + šator + vreća za spavanje = moji najbolji prijatelji
dof u velikoj, krk, motovun, pićan (festival bajki i legendi), uzduž i popreko po istri, pula, devet dana budmpešte (sziget festival)... prebrojah... sveukupno me nekih 38 dana nije bilo u osijeku... predobro... jedva čekam sljedeću godinu...
jedino bi volio znati (sjećati se) gdje sam se to sve izranjavao... pun sam nekih rana, a ne sjećam se ni za jednu kad i kako sam ju zaradio... i ne mogu vjerovati da nisam pokupio krpelja!
nekako mi se čini da do zagrebfilm festivala nema lunjanja... ispiti i besparica... ali nikad se ne zna! |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Circa je napisao/la: ›
Sve u svemu jedno od boljihj ljeta ikad, a sada jos pocinje Pannonian i u ranu jesen planiram jos jedno putovanje u unutrasnjost Istre...
|
ja sam prvi put ovo ljeto malo obišla istru i oduševila se!! imaš blizu pazina mjesto koje se zove zarečki krov - jezero, slap i ogromna stijena za skakanje, savršeno!!! obišli smo i novigrad, poreč, motovun, rovinj....ma bjutiful
cijeli 7. mj. sam rintala po tisuću stupnjeva, ali su zato ta 2 tjedna godišnjeg sve nadoknadila. plus malo mira na lošinju, sve baterije napunjene... |
|
|
|
|
|
|
|