"Zadovoljio je trenera i zato sada igra "
"Dok je lopta u vazduhu da Vam saopstim spisak timova"
"Kakav udarac, pocepao je vazduh na kisaonik i vodaonik"Smiješak
"Lopta je proletela paralelno sa ibarskom magistralom! "
"To je bila veca opasnost za avione tipa Avaks nego po gol Pandurovica. "
"Dragan Ciric, igrac duge kose ali i velikih mogucnosti! "
(hokej): "Okrenuo ga je na kocki leda koja bi stala u casu viskija."
Vladanko Stojakovic:
"Da,da...dodji 'vamo bato, to se ne sme. Zuta karta! "
"Odlicna intervencija Ljukovcana . Da vidimo zasto se sada Nemci raduju, Pa da ,to je gol !?"
Karadzic
"I sada cemo sa automobilizma preci na konjizam."
Milos Topalovic:
"Sledecih par minuta ovog snimka proticu u znaku Georgi Hadzija i ove kretenske reklame za kecap. "Smiješak
"Obratite paznju, na stadionu u Istanbulu samo policijski psi nemaju brkove !? "
Mladen Delic:
utakmica Argentina - Holandija, pri rezultatu 1:1, pred kraj utakmice):
"Ako se utakmica zavrsi 1-1, igrace se produzeci, pa ako i onda ostane nereseno, nova utakmica ce se igrati u sredu... ja imam avionsku kartu za ponedeljak... da li ce oni meni da dozvole da promenim kartu... kako cu ja da se vratim? "
"Jokanovic do Stojkovica, Stojkovic do Stojkovica... "
M.Pantic
(trcanje na 400m):
"U stazi cetiri je glavni favorit Majkl Dzekson. Pardon, Majkl Dzordan." Tada se ubacuje Nedeljko Kovinjalo: "Da, kolega Pantic zeli da kaze da je Majkl Dzonson u Americi popularan kao njih dvojica."
Srdjan Knezevic:
"Pa pogledajte dragi gledaoci ovo telo. Boginskaja je najvisocija od svih gimnasticarki i vidi se na njenoj izduzenoj figuri. Jednom recju - ZENA!"
"Pogledajte samo kako je gradjen ovaj mladic. Svaka majka bi ga pozelela u svome domu, a tek ti predratni svalerski brcici... "
Nepoznati komentator:
"Zoran Savic je imao malu porodicnu neprijatnost ovih dana. Umrla mu je majka. "
"Americki kosarkasi su visoki 2 i vise metara. "
"Stizu oko 13:30, narodski receno oko pola dva... "
"On je najmladji igrac na prvenstvu cije trenutke upravo privodimo kraju... "
"Ovo je takmicar iz San Marina, male ostrvske drzavice usred Atlantskog Okeana. "
Djurkovic
(plivanje): "Sada Popov vodi za gotovo celu duzinu bazena i Amerikanac ce uspeti da osvoji zlato samo ako Popov pocne da se davi..." Smiješak
THE LEGEND: Mirko Kamenjasevic:
"Biogradlic se stustio preko lijevog krila, dribla dvojicu, trojicu, uspio se osloboditi, dodaje loptu do Pejakovica ovaj odigrava dupli pas sa Savicem, Savic mu vraca, Pejakovic sam pred golmanom, dribla i golmana evo ga konacno puca i gooooooooool -kurac gol ! Lopta je za malo prosla pored desne stative... " (Kamenjasevicu je nakon ovog bisera izrecena zabrana prenosa sportskih dogadjaja u trajanju od 3 mjeseca)
DODATAK:
Partizan-Zvezda u Beogradu: "Evo dragi gledaoci, igrači Partizana upravo sada izlaze iz svlačionice... a evo i naših!