Autor |
Poruka |
---s Ukupno postova: 221 Spol: Žensko
|
počinje 7.9.jupi,već sam sjela na kauč i ne mičem se da mi netko ne ukrade mjesto... |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Shadow Striker
Ukupno postova: 127 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
[quote="Poppy"]
ja se prijavila!
Evo malo kikirikija za hrabrost |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
[quote="Shadow Striker"]
Poppy je napisao/la: ›
ja se prijavila!
Evo malo kikirikija za hrabrost
|
malo si se prenaglio! nisam otišla na razgovor u drugom krugu... okolina vršila pritisak! #$$%%&"$%&&&!!!!
ps. hvala za kikace! |
|
|
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
malo si se prenaglio! nisam otišla na razgovor u drugom krugu... okolina vršila pritisak! #$$%%&"$%&&&!!!!
ps. hvala za kikace!
|
Sad vrati. |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
steam je napisao/la: ›
Sad vrati.
|
NE-ĆU! |
|
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
imam feeling da ce opet bit samo tovari i purgeri |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
kyx je napisao/la: ›
imam feeling da ce opet bit samo tovari i purgeri
|
misliš tovarke i janjevci? |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Evo valjd u petak počinje još jedna sezona najdebilnije emisije u nas, uz to i najdebilnijeg i najdosadnijeg BB u svijetu, je*ote u drugim BB se tuku, svađaju, jebu, ima sisa, prkna, sjevne tu i tamo koji muf, a ovi kod nas se tuširaju u kupaćima i glupi su ko ku*ac i garant će opet potrpat purgere i tovarem, jednog crnca il cigana, možd ovaj put bude neki žutać il indijanac ako ga nabave |
|
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
Monstrum je napisao/la: ›
Evo valjd u petak počinje još jedna sezona najdebilnije emisije u nas, uz to i najdebilnijeg i najdosadnijeg BB u svijetu, je*ote u drugim BB se tuku, svađaju, jebu, ima sisa, prkna, sjevne tu i tamo koji muf, a ovi kod nas se tuširaju u kupaćima i glupi su ko ku*ac i garant će opet potrpat purgere i tovarem, jednog crnca il cigana, možd ovaj put bude neki žutać il indijanac ako ga nabave
|
|
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
možd ovaj put bude neki žutać il indijanac ako ga nabave
|
Hoćše, hoće...Ja čuo da Ming Yi Chu Han Lee otvara BB China Shop za dnevne nabavke jevtinih artikala kad ne pređu zadatak |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
razočarali ste me!
očekivao sa mda će ovaj topic sad bit najbrojniji i najčitaniji.
ne mogu vjerovat da već nemate komentare na nove stanare!? |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
zlikavac
Ukupno postova: 20 Spol: Muško
|
nema se šta tu komentirati, kad nam na tv strpaju cigu, pa nedeklariranog pedera i onda deklariranog pedera..isprika DIVU....jedna riječ.......KATASTROFA!!!! |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zlikavac je napisao/la: ›
nema se šta tu komentirati, kad nam na tv strpaju cigu, pa nedeklariranog pedera i onda deklariranog pedera..isprika DIVU....jedna riječ.......KATASTROFA!!!!
|
opet bih napomenuo: imaš tri televizije u Hrvatskoj, HRT, RTL i NOVA, ako ti se ne sviđa, ne gledaj... uostalom uskoro počinje ona šovdavn na novoj, pa onda gledaj prenemaganja "mladih i neafirmiranih" pjevača... koji zvuče ubi bože... |
|
|
aggy
Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zlikavac je napisao/la: ›
nema se šta tu komentirati, kad nam na tv strpaju cigu, pa nedeklariranog pedera i onda deklariranog pedera..isprika DIVU....jedna riječ.......KATASTROFA!!!!
|
opet bih napomenuo: imaš tri televizije u Hrvatskoj, HRT, RTL i NOVA, ako ti se ne sviđa, ne gledaj... uostalom uskoro počinje ona šovdavn na novoj, pa onda gledaj prenemaganja "mladih i neafirmiranih" pjevača... koji zvuče ubi bože...
|
a ako zliko zeli moze se i sam pijavit |
|
|
|
|
|
|
|