Autor |
Poruka |
ixia
Ukupno postova: 333 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
pitanje potaknuto youtube clip-om...
e da, morate pogledati do kraja. ne desi se nist spektakularno ali definitivno imaju efekat na psihu!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sUOAuatODm8[/youtube] |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ixia je napisao/la: ›
|
a nije potaknuto uvjetima na tvom radnom mjestu? |
|
|
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
Eh, da barem meni tako sviraju. |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
bolje da mi u firmi sviraju oni, nego škoro i thompson na cmc-ju, koji često sviraju.. |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Trpit nesto u uredu ?! ne dolazi u obzir.. ja se vodim cuvenom Seseljevom izrekom u komunikaciji s bezobraznim kolegama/kolegicama/shefovima; "jebem vam majku svima, pocevsi od Hansa Holcijusa pa nadalje!!!"
|
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
ljudi moji ja 4 mjeseca radim u firmi gdje sam prvih 2 tjedna bila šokirana međuljudskim odnosima i odnosu direktor-djelatnik,,,što se ovdje događa ,,pa vi to sebi ne možete zamislit....jedva čekam da mi istekne ugovor i da odem glavom bez obzira..... |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
neja
Ukupno postova: 619 Spol: Žensko
|
Hvala dragom Bogu, ja sam se riješila takvih problema...sada u firmi imam super ljude, krasno se slažemo, družimo se i van posla...prezadovoljna sam
Više se ne ustajem sa osjećajem kamenja u želucu jer idem na posao
a i glazbeni ukusi su nam slični.. |
|
_________________ NEJA
My dear the Heart which you behold,
Will break when you the same unfold ,
Even so my heart with lovesick pain,
Sure wounded is and breaks in twain. |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
neja je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Hvala dragom Bogu, ja sam se riješila takvih problema...sada u firmi imam super ljude, krasno se slažemo, družimo se i van posla...prezadovoljna sam
a i glazbeni ukusi su nam slični..
|
jao znašt da ti zavidim,,to je za mene utopija,,, |
|
|
|
|
|
neja
Ukupno postova: 619 Spol: Žensko
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
nista... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Kostur
Ukupno postova: 97 Lokacija: Osijek grad na Dravi Spol: Muško
|
neja je napisao/la: ›
a i glazbeni ukusi su nam slični..
|
Jel primate djelatnike??
I kod mene je napeto, stalno. Ekipa je dosta podjeljena ali moras biti dobar s svima i trpiti svasta samo da bi moglo kako tako funkcionirati. A i malo malo te netko iz ZG otepe zato sto je ustao na krvu stranu kreveta. Svaki dan gledas i pazis s koje strane ce doci "paljba". E da mi je naciu normalan posao s dobrom ekipm, UTOPIJA |
|
|
|
|
|
Burence
Ukupno postova: 143 Spol: Muško
|
ixia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
e da, morate pogledati do kraja. ne desi se nist spektakularno ali definitivno imaju efekat na psihu!
|
šta se lik žali, mjuza je prejebena! ja sam razbacio čagu po sobi...
i da dodam, čak se i on u jednom trenutku prepusti ritmu..
kod mene nije ured nego hladnjača i od 5 dana u tjednu možda 2 odradim po 8 sati, a ostalo od 9 i pol' pa na dalje ali ekipa je do jaja! stalno je zajebancija tak da vrijeme brže prolazi pa skoro i da zaboravim koliko radim.. samo tako stvari mogu funkcionirati.. |
|
_________________ www.pivopije.com
|
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Kod mene u uredu tajnica me nekad maltretira i pokušava mi skinuti hlače. Ja joj govorim da su ta vremena prošla, i da ju nisam zaposlio poradi seksa, nego zato što je pametna i sposobna, te da će značajno pridonijeti mom poduzeću.
Ona kaže da su to feminističke gluposti, te da je svijet otišao kvragu, čim je odjednom problem da tajnica tu i tamo popuši šefu. Kaže, ne radi ona to zbog love, nego zato što voli.
Ja se sad kajem, jer ako je u pravu, mogao sam i bolju zaposliti, a ja budala tražio pametnu. Da ju poboljšam, koštat će puno, a i nije u skladu s mjerama zaštite na radu. Tako je eto situacija na poslu neizdrživa, a ja se nadam da sam barem dao svoj doprinos topicu. |
|
|
|
|
|
|
|