Autor |
Poruka |
iawgoM
Ukupno postova: 222 Lokacija: The Restaurant at the End of the Universe Spol: Muško
|
booooleeeestina ))))) |
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
možeš napraviti web shop, ali s plaćanjem po preuzeću ili dostavom ali u kutiji od nečeg uobičajenog i nesumnjivog ako te slučajno nema kod kuće pa mama, žena, muž, deda zaprime paket.
možeš uvesti i servis za hitne slučajeve koji radi i vikendom i navečer kad ljudima usfali zaštite ili igračaka.
odi prvo škicni što radi konkurencija, pa uvedi ono što oni nemaju. |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Naravno, mi ćemo ti biti prvi kupci i konzumenti, vidiš koliko je zainteresiranih i kak sve znaju što treba, kak treba, pa linkovi i sve te djidje... ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
iawgoM
Ukupno postova: 222 Lokacija: The Restaurant at the End of the Universe Spol: Muško
|
Gemi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Naravno, mi ćemo ti biti prvi kupci i konzumenti, vidiš koliko je zainteresiranih i kak sve znaju što treba, kak treba, pa linkovi i sve te djidje... ;-)
|
naravno...'Rvati su zainteresiran narod... |
Opis: |
|
Veličina: |
20.36 KB |
Pogledano: |
166 put(a) |
|
|
|
deltaos
Ukupno postova: 136 Lokacija: Os i samo Os.. Spol: Muško
|
|
|
|
deltaos
|
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
deltaos je napisao/la: ›
D je napisao/la: ›
možeš napraviti web shop, ali s plaćanjem po preuzeću ili dostavom ali u kutiji od nečeg uobičajenog i nesumnjivog ako te slučajno nema kod kuće pa mama, žena, muž, deda zaprime paket.
možeš uvesti i servis za hitne slučajeve koji radi i vikendom i navečer kad ljudima usfali zaštite ili igračaka.
odi prvo škicni što radi konkurencija, pa uvedi ono što oni nemaju.
|
evo zapisujem sve što kažeššš... usput zaboravila si gore TATU i BABU..
|
dobro, dobro, mogla sam nabrajati čitavu rodbinu i kućne ljubimce, ali shvatio si poantu i bez toga. a meni nećeš ponuditi 20% od zarade ? |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
nevia
Ukupno postova: 123 Lokacija: legograd Spol: Žensko
|
nevia je napisao/la: ›
ps sve mora biti finjak i onda ti je zarada zagarantirana, mora sve izgledati otmjeno
|
čuj ,bogareti Nevia,zanima li te moždak ortakluk oliti partnerstvo..imaš ti dobrih ideja. .a imaš i iskustvo iz call-centra pa bi mi se mogla i javljati na sex-phone. .eto već i djelatnost proširujemo..razmisli please..80/20 % ..pošteno
|
okidoki za partnerstvo al nemoj me podcjenjivati,deder malo povećaj taj postotak! Čuj može taj hot line ali ja ću biti koordinatorica i instruktorica! |
|
_________________ Beautiful memories hold many treasured days and those days turn into yaers, years into centuries till the eternity |
|
|
|
Gemi
|
Obrt je na pomolu!
Koliki udio dionica ima Osijek031? |
|
|
|
|
iawgoM
|
Gemi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Obrt je na pomolu!
Koliki udio dionica ima Osijek031?
|
onoliko koliko omogucite clanovima foruma da se igraju s tim igrackama e sad..kako cete to napraviti..ne znam |
|
|
deltaos
|
Gemi je napisao/la: ›
Obrt je na pomolu!
Koliki udio dionica ima Osijek031?
|
odi prvo škicni što radi konkurencija, pa uvedi ono što oni nemaju.
|
evo zapisujem sve što kažeššš... usput zaboravila si gore TATU i BABU..
|
dobro, dobro, mogla sam nabrajati čitavu rodbinu i kućne ljubimce, ali shvatio si poantu i bez toga. a meni nećeš ponuditi 20% od zarade ?
|
OD sada postotke i udjele naplaćujem SAMO u naturi..Nevia može dobiti i jedno i drugo.. |
|
_________________ ..i opet DeltaOs.. |
|
|
|
deltaos
|
|
|
|
Gemi
|
Sad tek kontam sto je bila poanta ovog topica...
Čuj, ovo ti nisu mali oglasi sex, poznanstva, udaje i zenidbe. Fulao si site. Probaj na Iskrici ;-) |
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
platio bih kavu da shvatim što je poanta pominjanja imena moga u ovom kontekstu... |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
@Gazda777, nije te bilo dosta vremena...
Tvoje ime se ne spominje uzalud... ;-) |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
|
|