Autor |
Poruka |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Dakle, gdje u gradu ima najmasniji burek, s sirom ili mesom (iako preferiram s sirom)? Kakva su vaša iskustva? Koju pekaru preporučate, po mogućnosti da radi subotom oko 3 sata navečer... |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Colibri, radi cijelu noć i burek je ZAKON |
|
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
el-pan, radi non-stop bila subota ili nedjelja, burek mastan, odlican.... predobar...
btw. Eto tako i mog 1500-og posta i to bas o bureku.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
aethur
|
ali mislim na masni, masni, masni burek... ono, da vam se masnoća slijeva niz obraze dok ga jedete... da je toliko mastan da ruke se ne mogu niti benzinom oprati... masniji od svinjske masti...
Sale car je napisao/la: ›
el-pan, radi non-stop bila subota ili nedjelja, burek mastan, odlican.... predobar...
|
el-pan... dobar burek... |
|
|
Sale car
|
jucer kada sam zderao burek iz el-pana mi je cijela tipkovnica bila cista i blistala se od masti.... tako da mislim kako el-pan ulazi u konkurenciju.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Monstrum
|
aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ali mislim na masni, masni, masni burek... ono, da vam se masnoća slijeva niz obraze dok ga jedete... da je toliko mastan da ruke se ne mogu niti benzinom oprati... masniji od svinjske masti...
|
Kažem ti u ružinoj, ja naletio dosta puta burek je tolko bio masan, nisam stigo napravit 20 koraka a onaj papir se već prozirao kolko je bio natopljen mašću, a vruć, pa ga nemoš držat u ruci, pa ga rotiraš lijeva, desna, lijeva, desna, ruka, a od silnog zibanja umastio se do laktova |
|
|
|
|
|
aethur
|
Sale car je napisao/la: ›
jucer kada sam zderao burek iz el-pana mi je cijela tipkovnica bila cista i blistala se od masti.... tako da mislim kako el-pan ulazi u konkurenciju....
|
Monstrum je napisao/la: ›
aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Kažem ti u ružinoj, ja naletio dosta puta burek je tolko bio masan, nisam stigo napravit 20 koraka a onaj papir se već prozirao kolko je bio natopljen mašću, a vruć, pa ga nemoš držat u ruci, pa ga rotiraš lijeva, desna, lijeva, desna, ruka, a od silnog zibanja umastio se do laktova
|
o tome ja govorim!!! |
|
|
Monstrum
|
Kažem ti, kako naletiš, imam ja čak i tehniku za kupovinu bureka, nerado ovo dijelim sa neznancima al pošto su na forumu sve dragi ljudi podijeliću male tajne kupovine bureka sa vama.Naima ima par koraka:
1.) Uđeš u buregdžinicu (vidiš moram to stavit u rubriku smiješnih riječi), pozdraviš čika šiptara sa dobro veče il jutro ako si uletio iza 5 ujutro vidno alkoholiziran s nacerenim licem
2.) Sagneš se i pogledaš tepsiju koja se nalazi u izložbenom prostoru
3.) Slijedi procjena
a) Ako ima jedan trokut znači da je burek star, mast ohlađena, kupnja se odgađa u svakom slučaju do daljnjega
b) Ako su 2 trokuta procjenjuješ sjajnost kore odn. pokorice, ako se pod neonkama fino sjaji postoji mogućnost da je burek svjež, vruć al da je brzo planuo od strane ostalih pijanih i gladnih sugrađana, preporučljivo odgoditi kupnju ili postavit sačekušu ispred buregdžinice pa ko prvi izađe pitaš fino i uljudno da li je burek svjež, topal idr.
c) Ako su 3 trokuta, kora je sjajna pod neonskim svjetlom gotovo je zagarantirano da je burek zakon
d) Ako je tepsija cijela, e sad je to najzajebanije, moguće je da je prije ispečen pa stoji, hladi se, ili si naletio na tzv. JACKPOT svježi, prevreli, premasni (al stvarno premasni) burek drito iz pećnice, opće ludilo i sreća, samo iskusno oko može procijenit sjajnost pokorice tako da svima treba malo prakse, al uglavnom to je to.
I naravno dva osječka jogurta |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
aethur
|
Monstrum je napisao/la: ›
Kažem ti, kako naletiš, imam ja čak i tehniku za kupovinu bureka, nerado ovo dijelim sa neznancima al pošto su na forumu sve dragi ljudi podijeliću male tajne kupovine bureka sa vama.Naima ima par koraka:
1.) Uđeš u buregdžinicu (vidiš moram to stavit u rubriku smiješnih riječi), pozdraviš čika šiptara sa dobro veče il jutro ako si uletio iza 5 ujutro vidno alkoholiziran s nacerenim licem
2.) Sagneš se i pogledaš tepsiju koja se nalazi u izložbenom prostoru
3.) Slijedi procjena
a) Ako ima jedan trokut znači da je burek star, mast ohlađena, kupnja se odgađa u svakom slučaju do daljnjega
b) Ako su 2 trokuta procjenjuješ sjajnost kore odn. pokorice, ako se pod neonkama fino sjaji postoji mogućnost da je burek svjež, vruć al da je brzo planuo od strane ostalih pijanih i gladnih sugrađana, preporučljivo odgoditi kupnju ili postavit sačekušu ispred buregdžinice pa ko prvi izađe pitaš fino i uljudno da li je burek svjež, topal idr.
c) Ako su 3 trokuta, kora je sjajna pod neonskim svjetlom gotovo je zagarantirano da je burek zakon
d) Ako je tepsija cijela, e sad je to najzajebanije, moguće je da je prije ispečen pa stoji, hladi se, ili si naletio na tzv. JACKPOT svježi, prevreli, premasni (al stvarno premasni) burek drito iz pećnice, opće ludilo i sreća, samo iskusno oko može procijenit sjajnost pokorice tako da svima treba malo prakse, al uglavnom to je to.
I naravno dva osječka jogurta
|
ovo si moram isprintati... svaka čast... evo ti kikači... |
|
|
Monstrum
|
Hvala |
|
|
|
|
|
Sale car
|
mislim kako ti se poslije pet sati i kada si u vidno alkoholoziranom stanju sve pred ocima sjaji....
Al u svakom slucaju dobra uputa.... a ovo sa sjajem i ja prakticiram... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Sale car
|
Nista, ajmo svi na sastanak u neku buregdžinicu.... |
|
fuck you man čovječe |