Autor |
Poruka |
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Naranča/cimet + limun + rum!
njam njam..
Inače se čim zahladi nalijevam čajevima ko blesava.. trenutno su tu još i zeleni, menta i šta se nađe.
Baš sam prekjučer u Billi gledala taj bijeli čaj...i kontala ga uzeti al me bilo strah da mi se neće svidjeti.. znači fin je? |
|
|
|
|
|
aggy
Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
milfordov wintergenuss... |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Anita_os je napisao/la: ›
Naranča/cimet + limun + rum!
njam njam..
Inače se čim zahladi nalijevam čajevima ko blesava.. trenutno su tu još i zeleni, menta i šta se nađe.
Baš sam prekjučer u Billi gledala taj bijeli čaj...i kontala ga uzeti al me bilo strah da mi se neće svidjeti.. znači fin je?
|
da, meni je super.. onak, neki smirujući, tj. omamljujući.. meni je super jer me (ponekad) uspava a i kao zdrav je.. zapravo, ti čajevi koje nitko ne voli, rijetko pije, tj. gotovo da niti ne zna za njih-tipa crnog, zelenog i bijelog su jedini zdravi.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
meni su fenomenalni agristarovi čajevi! to je inače firma iz višnjevca. jako su me ugodno iznenadili kvalitetom proizvoda! |
|
|
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
obožavam čajeve! najdraži mi je onaj od mente koja divlja našim dvorištem. iza toga volim još i zeleni... svaki dan engleziram popodne. sve pijem bez ičega i baš guštam
smrt kavi, sloboda čaju! joj alaj bi me gazda namlatio... |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
MF
Ukupno postova: 120 Spol: Žensko
|
ja tu i tamo popijem koju kamilicu ili vrući sok od naranče.... |
|
_________________ "KAD ČOVJEK NE ZNA ŠTO ŽELI NA KRAJU DOBIJE MNOGO ONOGA ŠTO NE ŽELI" |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Smanjio sam sa kavom, ali sam nastavio sa čajem, obavezno si stavim više okusa i naravno MED. |
|
_________________ |
|
|
|
Deez
Ukupno postova: 414 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Od čajeva najviše volim one voćne fine, skupe u rinfuzi. A od ovih u vrečici najjači su mi od Teekanne "Magic Moments", i svi Liptonovi čajevi. I naravno da ne zaboravim Rooibos vanilija... |
|
_________________ www.excalibur.hr |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Nemam pojma zasto ali uvijek izbjegavam tipove koji piju te vocne cajeve. Nista osobno Deez, ok... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Ribiz, kamilica i šumsko voće. |
|
_________________ |
|
|
|
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
davorccc je napisao/la: ›
Ribiz, kamilica i šumsko voće.
|
to nisu pravi čajevi, to su (kako je već netko naveo) topli sokovi |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
insomnia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zeleni jedino.. uf, od kamilice mi je uvijek zlo.. od tog mirisa.. ili oni nakaradni, s mirisom breskve, recimo... uf! a i bijeli je dobar baš!
|
Joj meni se taj zeleni nekako ne đasvi,,,znam da je prokleto zdrav i te fore, ali nikako ga ne mogu provalit,,,,i uvijek mi se nahvataju neke gluposti na površini pa mi to fujkasto |
|
|
|
|
|
fairy
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
meni su fenomenalni agristarovi čajevi! to je inače firma iz višnjevca. jako su me ugodno iznenadili kvalitetom proizvoda!
|
Agristar....nikad čula,,,a gdje to kupuješ? |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
fairy je napisao/la: ›
Agristar....nikad čula,,,a gdje to kupuješ?
|
ima ona trgovina raznim prirodnim biljnim preparatima na ulazu u konzum u superu, tamo ima kakvih god
želiš vrsta, u vrećicama i rinfuzi. baš sam nekidan uzeo 150g zelenog čaja u rinfuzi, nekih 22-23 kn.
btw, meni je taj rooibos vanilija skroz bezveze. zapravo, ne sviđa mi se kod njega to što mu se miris, koji je bogat i pun, uopće ne slaže s okusom, kao da mi nešto fali u njemu, prazan je... |
|
|
|
|
|
fairy
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
fairy je napisao/la: ›
Agristar....nikad čula,,,a gdje to kupuješ?
|
ima ona trgovina raznim prirodnim biljnim preparatima na ulazu u konzum u superu, tamo ima kakvih god
želiš vrsta, u vrećicama i rinfuzi. baš sam nekidan uzeo 150g zelenog čaja u rinfuzi, nekih 22-23 kn.
btw, meni je taj rooibos vanilija skroz bezveze. zapravo, ne sviđa mi se kod njega to što mu se miris, koji je bogat i pun, uopće ne slaže s okusom, kao da mi nešto fali u njemu, prazan je...
|
e to ,,,bravo bravo done kihote,,,to upravo pokušavam objasnit ljudima zašto ne volim voćne čajeve, kud ih pijem nezaslađene imaju predivan zamaman miris i užasno prazan okus koji im uopće ne pristaje...
A što se tiče Agristara, navratit ću i malo pronjuškat....faja... |
|
|
|
|
|
|
|