Autor |
Poruka |
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Strah me da će nestati struje u pol Zabranjene ljubavi ili ne daj bože Ljubavi u zaleđu..... |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Kad kenjam, da neću imati dovoljno WC papira. |
|
_________________ |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Strah i brige su vrlo slicni osjecaji... Bojis/brines se ovog ili onog cijeli zivot a na kraju ispadne da ono sto te bas gadno pukne izmedju ociju je ono sto si najmanje ocekivao.
Zivim danas... za sutra nemam pojma a tko zna hoce li doci, prema tome svi problemi/brige se rijesavaju danas u principu:
Pitam se sto najgore sto se moglo dogoditi...
Pripremam se da prihvatim to najgore...
Pokusavam da na neki nacin poboljsam situaciju... Pravila su iz "How To Stop Worrying and Start Living", Dale Carnegie. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
aethur je napisao/la: ›
pješačkih prijelaza bez zebre...
pokretnih stepenica...
|
lol, evo ga još jedan....inače me ljudi jaaaako čudno gledaju kad kažem da me strah pokretnih stepenica
uhvati me panika kad shvatim da u nekim situacijama reagiram kao moja mama a to se uglavnom odnosi na njezine reakcije koje mrzim, baš mrzim...
nešto mi je upravo palo napamet, možda su oni koji se toliko jako boje rutine već ušli u nju...iako osobno mislim da nema ništa loše u onoj ugodnoj monotoniji...s vremena na vrijeme |
|
_________________ Dogs think they are human, cats think they are God. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
strah me pčela, osa, stršljenova, samoće, utapljanja |
|
|
|
|
|
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
strah me smrti, ali ne moje, nego meni bliskih ljudi. |
|
|
|
|
|
cookies
Ukupno postova: 368 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ja se užasno bojim zmija.... |
|
_________________ |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Brinem se da će me biti strah maknuti se iz ove sredine jednom kada dođe vrijeme za to. Strah me života u hobitskoj rupi!
Brinem se o strahu od avanture, izazova i novoga. Strah me umrijeti, a kao da nisam ni živio. Strah me osjećaja panike koji počne hvatati ljude kada si zamisle što su dosad napravili u životu, zaključe da nisu ništa i počnu mahnito praviti djecu.
Pomalo me strah egotripa na kojem sam već neko vrijeme. Emocionalno odvajanje od obitelji otvorilo je bojazan za njih.
Strah me suočiti se sa sobom! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
Strah me suočiti se sa sobom!
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA najbolja njegova ikad!!!!!!!
savršena!!! savršena!!! kupi bar mirišljave štapiće! |
|
|
|
|
|
|
roca je napisao/la: ›
aethur je napisao/la: ›
pješačkih prijelaza bez zebre...
pokretnih stepenica...
|
lol, evo ga još jedan....inače me ljudi jaaaako čudno gledaju kad kažem da me strah pokretnih stepenica
|
mene je strah svih takvih naprava koje se pokreću, ne zato što se pokreću, nego zato jer me frka da ne riknu usred upotrebe... kao i ringišpili i sve one vrteće i bacajuće stvari u lunaparku..
malo me strah i da će propasti balkon u kinu kad je pun ...ali to se kod nas i onako događa 2 puta godišnje (mislim, to da je pun) |
|
|
|
|
|
|
evo jedne prigodne:
"neću se bojati. strah je ubojica uma. strah je mala smrt koja donosi potpuno uništenje. suočit ću se sa svojim strahom i dopustiti mu da prijeđe preko mene i kroz mene. kada prođe strah, neće ostati ništa, samo ja.
litanija protiv straha - red sestara bene gesserit"
dina - pješčana planeta, frank herbert |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
strah me samoće...i onog odvartnog osjećaja napuštenosti.... odvratno nešta. da i strah me vađenja krvi... jaoj,.,.... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
"neću se bojati. strah je ubojica uma. strah je mala smrt koja donosi potpuno uništenje. suočit ću se sa svojim strahom i dopustiti mu da prijeđe preko mene i kroz mene. kada prođe strah, neće ostati ništa, samo ja.
litanija protiv straha - red sestara bene gesserit"
dina - pješčana planeta, frank herbert
|
Puno puta pročitane knjige i još više puta ponovljena mantra!
Kad smo već kod toga, mogao bih potražiti ono 190 min. SE DVD izdanje Lynchovog filma... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
|
|
|
|
|