Autor |
Poruka |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Strah me da ću do kraja radnoga vijeka morati ostati na istom, nekreativnom, radnom mjestu.. i da ću se 30 godina penjati istim stepenicama, u isti ured, sjedati na istu stolicu, pred isti kompjuter.. brr.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Kostur
Ukupno postova: 97 Lokacija: Osijek grad na Dravi Spol: Muško
|
Strah me zmija, skoro svih gmizavaca, strah me otkaza, strah me da ne prisustvujem sprovodu svoje djece (kada ih budem imao).
Sve ostalo bih manje-vise izdrzao. |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
strah me da me posao koji sad radim ne pretvori u neku dosadnjakušu.
strah me tipičnosti, i da ću sa 40 imati trajnu i biti onak neka totalno ''obična'' žena bez ikakvih interesa..
strah me da ću kao baba od 60 god biti neko gunđalo, a ne super baka u martama i s ljubičastom kosom, kakvom se zamišljam
strah me da neću biti dovoljno jaka da u budućnosti ostvarim sve ono što sam si zacrtala, jer će me biti prpa.
strah me da su svi dobri frajeri na svijetu gay ili oženjeni, i da na kraju života ne ostanem sama i jadna |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Strah me da ću ostarit sam, da neću nać srodnu dušu i da ću il bit sam, il u vezi/braku s nekim čisto reda radi, toga se užasavam, da će život bit niz glupavih prepirki i bezpotrebnih svađica koje će mi odgrizati komad po komad duše, već je 25 kuka na grbi a pomaka ka boljem nema |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Strah me je da ću jednog dana shvatiti i pomiriti se s tim da u životu ipak nema ono "nešto više " čemu težim i zbog čega odbijam prihvatiti ustaljene norme društva i da nije svrha života udat se, rodit djecu i otplaćivati kredite, strah me da ću jednog dana shvatiti da je ovo što živimo zapravo, zaista to... |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
CatCloe je napisao/la: ›
"neću se bojati. strah je ubojica uma. strah je mala smrt koja donosi potpuno uništenje. suočit ću se sa svojim strahom i dopustiti mu da prijeđe preko mene i kroz mene. kada prođe strah, neće ostati ništa, samo ja.
litanija protiv straha - red sestara bene gesserit"
dina - pješčana planeta, frank herbert
|
Puno puta pročitane knjige i još više puta ponovljena mantra!
|
pričaj mi.. ja dinu uzimam intravenozno, šmrčem i gutam... |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
"Covjek uronjen u strah izgubi onoliko od smrtnosti koliko tezi istisnuti strah." Kiklop, Ranko Marinkovic
Strah me da necu umrijeti spokojan i znajuci da sam u zivotu napravio sve sto sam mogao.
Strah me stvari ne koje ne mogu utjecati - bolesti, ljudska glupost. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Strah me stvari ne koje ne mogu utjecati - bolesti, ljudska glupost.
|
na glupost se može utjecati... ali samo na vlastitu |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la: ›
Leteci mungos je napisao/la: ›
Strah me stvari ne koje ne mogu utjecati - bolesti, ljudska glupost.
|
na glupost se može utjecati... ali samo na vlastitu
|
nažalost, nekad ni na vlastitu, pogotovo ako je urođena |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
CAROLINE
Ukupno postova: 139 Spol: Nebitno
|
isto kao i Cloe, strah me rutine i predvidljivosti. strah me dosade... sama pomisao na to me prestravljuje. a onda me je istovremeno strah i svega onog sto moja okolina ima za reci na takav moj izbor "stalnog čupanja iz rutine".
i onda, isto me je strah onoga sto i fairy veli - onoga da mozda nakon cjelokupnog fantaziranja o odbijanju nekih očekivanih životnih i/ili društvenih tokova ne svatim da zapravo tu ni nema ništa drugo...i da zapravo previse ocekujem.
i strah me visina (nevjerojatno jako), malih zatvorenih prostora (malo manje), i brzine. u avionu sam recimo, fenomenalna - a living panic attack. |
|
|
|
|
|
nderimos
Ukupno postova: 5 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
strah me da zbog glupog dijabetesa ne oslijepim ili ostanem nepokretan |
|
|
|
|
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
^^Ovo je najstvarniji strah dosad.
Sad mi se moji strahovi nekak čine p*čkasti lol |
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
zmijurine, zmijuretine, znam da je moj odgovor na razini petogodišnjeg djeteta ali jednostavno sam zadovoljan sa svojim životom trenutno i emocionalnih strahova nemam, sve nekako ide pravim tokom, i nećemo kvarit. ajd bojim se naravno bolesti i smrti kako mojih bližnjih tako i mene |
|
|
|
GasssoLina
Ukupno postova: 88 Lokacija: 13 kamenčić od Sunca Spol: Žensko
|
strah me bolesti...zmija...
Strah me onog osjećaja kada shvatiš da te netko kome si vjerovao izigrao...(ipak,to mi samo jednom možeš napraviti)... |
|
_________________ Just smile and wave boys...Smile and wave... |
|
|
|
|
znam lika koji se kao klinac bojao kupati u kadi, da ne odcuri u odvod! |
|
|
|
|