Autor |
Poruka |
super_leptir
Ukupno postova: 203 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
cisto iz znatizelje da vidim kako dise nas internetski obrazovan puk...
i naravno... bilo bi lijepo kad bi u anketi odgovarali samo oni koji imaju pravo glasovati... |
|
|
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
sve je to meni malo u qurcu... niti sam politički opredjeljen, niti znam qurca o politici, niti me zanima, tako da neznam za koga bi glasao! imam osjećaj da svi koji dođu pokupe prvo sebi pare a onda što ostane gradu tj.građanima! znam protiv koga bi glasao, mogu svi - samo kramarić ne!!!!
ajd živili |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
Znam za koga neću glasat to su HSLS,HDSSB,HDZ a bome ni za HSU svaka čast penzićima ali onaj njihov u gradskom vjeću je odavno ishlapio a niti vidi čitat! |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
da, nešto fali... ali su rezultati ankete definitivno zanimljivi..
najveći bed su oni koji ne izlaze na izbore... to je otprilike kako da su dali glas onima koji imaju i onako najviše, tako da imaju apsolutnu većinu.. loše. |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ali nitko neće za kramera... čovjek se stvarno smučio svima... |
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
ja nisam stavio glas u anketu posto nema onoga za koga bih ja glasao...
Ja cu glasati za sebe... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
super_leptir
|
HNS... pa sjetio sam se njih... ali oni imaju biraca isto koliko i HSU otprilike... ili manje... jer kontam da su se na drzavnoj razini isto jako iskompromitirali... posebno sa "gospodinom" cacicem. |
|
_________________ Sve je moguće osim onog što je nemoguće! |
|
|
|
super_leptir
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
najveći bed su oni koji ne izlaze na izbore... to je otprilike kako da su dali glas onima koji imaju i onako najviše, tako da imaju apsolutnu većinu.. loše.
|
tocno, samo sto su ljudi toliko vec izlagani i prevareni da nemaju povjerenja vise u ikoga... ja sam cak mislio da ce ih biti i vise koji nece dati glas nikome... ja sam ne znam zakoga bih glasao... ali znam da kad dodje vrijeme za nekog hocu... najgore mi je upravo to... ne otici! |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Biranje manjeg zla je vrlo deprimirajuce... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
HDSSB. Čist iz razloga što su riskirali još 2godine mirnog sjedenja u foteljama zbog razotkrivanja istine oko dvorane. Iako su neki analitičari upozoravali da to ne bi bilo pametno tj. da bi im rejting mogao pasti svejedno su bili odlučni. |
|
_________________ Moj Osijek... |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pernabukano je napisao/la: ›
HDSSB. Čist iz razloga što su riskirali još 2godine mirnog sjedenja u foteljama zbog razotkrivanja istine oko dvorane. Iako su neki analitičari upozoravali da to ne bi bilo pametno tj. da bi im rejting mogao pasti svejedno su bili odlučni.
|
koje istine? oni su dali financijski model po kojem bi u istom vremenskom razdoblju dvorana i više koštala, samo to nisu tako prikazali. |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja mislim da bi prije dobivanja prava glasa trebalo uvesti polaganje testa iz opce obavjestenosti koji se polaze na 18. rodjendan...
Tko ne zadovolji, neka se pocne informirati i pratiti drustveno-politicka dogadjanja...
Nije fer da glasaju i oni koji nemaju pojma, i ne zanima ih, sto tko i kako radi... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
|
|