Autor |
Poruka |
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol:  Nebitno
|
Zanimljiv i isrcpan opei... u svakom se slucaju slazem s tobom...  |
|
fuck you man čovječe |
|
|
 |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol:  Žensko
|
ako sam jako umorna zna mi se zalomit da popoden odspavam oko pol sata sat |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me  |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
rijetko spavam popodne, ali kad zaspem, uglavnom slučajno, onda je to najslađe! više drijemanje nego spavanje, nekih sat-dva... samo, mrzim kad se nakon toga ne probudim "sam od sebe", nego me netko trgne iz sna, onda budem jako nadrkan. |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
jel vam se dešava ono nekontrolirano ritanje ponekad prije nego što utonete u san, ko da vas je neko udario, a nije, meni se to zna desit tijekom popodnevnog spavanca, grozan osjećaj |
|
|
|
|
 |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol:  Žensko
|
aha...ja sam jednom toliko trznula ispala iz kreveta i dernila glavom u kazetofon koji je bio pored... |
|
|
|
 |
Monstrum
|
Jednom sam razvalio stranicu od kreveta nogom, bolila me noga mjesec dana, al sve je to valjd dio uživanja popodnevnog spavanca  |
|
|
|
|
 |
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Meni je to u genima, pa nemam izbora - moram odspavati!!  ...naprosto mi se toliko znaju sklapati oči da više ne vidim..a ako mi se dogodi da jedno vrijeme ne spavam popodne, zbog koječega, smatram to postignućem! |
|
_________________ "Svaki ljudski problem ima rješenje!
Precizno, uvjerljivo i pogrešno."
Dr.House
 |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
|
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
mislim da sliniš jednako i noću, samo onda spavaš puno više sati, pa se do jutra sto puta okreneš i sve se osuši. a popodne spavaš sat-dva i probudiš se netom poslije slinjenja. kakav elaborat!
i mene sastavi popodne tu i tamo i uvijek si moram naviti sat, da ne prespavam pilates. ali popodnevna buđenja su najizbezumljenija... pogotovo po zimi, kad je vani mrak. prvih pola minute do minutu nemam ni približno ideju jel jutro, popodne, večer, jesam nešto prespavala, jel sad nekud moram ići, tko sam uopće ja i sva ona mala zelena bića što mi lebde po sobi!!!!????? ups..  |
|
|
|
|
 |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol:  Žensko
|
ja gotovo uopće ne spavam, kako noću, tako ni poslijepodne.. kad mi se skupe recimo 3 noći zaredom da nisam spavala, 4. dan me poslijepodne opere takva želja za spavancem da je to strašno.. ali niti onda ne spavam, jer me onda strah da ako budem spavala poslijepodne, da neću moći po noći! toliko sam se valjda već navikla na nespavanje noću, da mi je nespavanje poslijepodne totalno normalno. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
 |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol:  Žensko

|
spava mi se....a ak legnem sad ,spavat ću do ponoći i onda se mogu jebat,neću moć spavat više....uf |
|
|
 |
Monstrum
|
mislim da sliniš jednako i noću, samo onda spavaš puno više sati, pa se do jutra sto puta okreneš i sve se osuši. a popodne spavaš sat-dva i probudiš se netom poslije slinjenja. kakav elaborat!
i mene sastavi popodne tu i tamo i uvijek si moram naviti sat, da ne prespavam pilates. ali popodnevna buđenja su najizbezumljenija... pogotovo po zimi, kad je vani mrak. prvih pola minute do minutu nemam ni približno ideju jel jutro, popodne, večer, jesam nešto prespavala, jel sad nekud moram ići, tko sam uopće ja i sva ona mala zelena bića što mi lebde po sobi!!!!????? ups..
|
Mrzim ona bezumna buđenja, ko sam, gdje sam, kad sam, kako sam dospio tu, pa jedno pet minuta blago teleći pogled u zid dok si ne posložim kockice  |
|
|
|
|
 |
malecka
|
znam taj filing..ja sam malo prije skoro zapala..a ne smijem onda ću cijelu noć zjakat budna |
|
|
|
 |
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol:  Nebitno
|
spava mi se....a ak legnem sad ,spavat ću do ponoći i onda se mogu jebat,neću moć spavat više....uf
|
Sad ti je barem decko blizu  |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
 |
 |
|