Autor |
Poruka |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
fairy je napisao/la: ›
joj de molim te..šta si ti? Puritanac???'???Šta kao tebi je izrazito drago da svojim radom možeš pridonijeti blagostanju i napretku bla bla, truć truć,,,i boriš se za mir u svijetu...bla bla...
|
Ne, nisam puritanac (?!), hehe. A ovo ostalo - da.
Iako nemam nekakvih idealističkih motiva, u igri je čista logika. Kada bi smo svi radili onako kako je i zamišljeno pri izglasavanju zakona i stvaranju države (za što su neki ginuli), društvo bi funkcioniralo puno bolje nego sada. Treba samo izbaciti tu glupost o 'krađi od države kad ona ionako krade nas' iz glave.
Naravno da imamo velik PDV i prirez i doprinose kad bi svi najrađe krali...
|
hmmm,,,,joj pa ja sam gjozna jedna osoba,,,meni baš super kada nešt ne moram platit ili se izvučem da ne platim ili nešt,,,,gjozan sam građanin,,,zato živim u šumi,,, |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
hmmm,,,,joj pa ja sam gjozna jedna osoba,,,meni baš super kada nešt ne moram platit ili se izvučem da ne platim ili nešt,,,,gjozan sam građanin,,,zato živim u šumi,,,
|
Yok, nisi grozna osoba, samo neodgovoran građanin. Kao takvoj - oduzeo bih ti pravo glasa i raspolaganja imovinom |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hmmm,,,,joj pa ja sam gjozna jedna osoba,,,meni baš super kada nešt ne moram platit ili se izvučem da ne platim ili nešt,,,,gjozan sam građanin,,,zato živim u šumi,,,
|
Yok, nisi grozna osoba, samo neodgovoran građanin. Kao takvoj - oduzeo bih ti pravo glasa i raspolaganja imovinom
|
Možžeeee,,,ionako ne volim glasovat jer ne pratim izbore pa ne znam ni za koga bih glasala i ni ne treba mi ništa,,,bravoooo ...evo kandidiraj se i glasam za tebe |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Monstrum je napisao/la: ›
Ma taj HRT je pljačka, plaćaš 70 kn
|
Hm, TV pretplata je uredjena kao porez na posjedovanje Tv prijamnika. Dakle, ne placa se pretplata na gledanje HRT-a, nego porez na posjedovanje Tv prijamnika. Doduse, druga je stvar sto je drzava raspodjelu tog poreza napravila tako da vecinu love pobere HRT, ali ako mene pitas - nemam nista protiv toga. Dolaskom Nove i pogotovo RTL-a potvrdjuje se, toliko puta ranije kritiziran, kvalitet HRT-a. HRT je produkcijski, kvalitativno i idejno parsecima udaljen od Nove, a pogotovo od konzumeristickog smeca RTL-a. Doduse, moje misljenje se temelji na situaciji od prije dvije godine, od kada vise ne gledam TV, tako da se moze uzeti s rezervom. ;-)
Citat: ›
Telefon, katastrofa i pljačka, evo čitam sa svog računa,
- pretplata 60kn +
- adsl64kn +
|
Evo zakon fora... Iskon DUO akcijski paketi. Prejebeno dobra stvar. 170kn, NEMA VISE PRETPLATE, dobijes 2Mbita flatrate (neogranicenog) Interneta, telefon i jos kojekakvih djidja. IMHO, trenutno najbolja ponuda na TKC trzistu u nas... Presao bih jos jucer na to, ali mene jebe to sto tu uslugu jos ne pruzaju u naselju gdje zivim. Hebiga, sranje, sranje...
- mobitel 60kn +
|
Huh, meni je mobitel dosta veci. U biti, najskuplja pojedinacna stavka rezija mi je taj lopovluk. Volio bih da netko kaze gdje im j tocka isplativnosti po korisniku, cisto da se vidi koliko nas deru. Govnari! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
- mobitel 60kn +
|
Huh, meni je mobitel dosta veci. U biti, najskuplja pojedinacna stavka rezija mi je taj lopovluk. Volio bih da netko kaze gdje im j tocka isplativnosti po korisniku, cisto da se vidi koliko nas deru. Govnari!
|
I ja bi to volio vidit, što ti kažeš lopovluk, ma lopovluk na kvadrat, govnari |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Monstrum je napisao/la: ›
Ma taj HRT je pljačka, plaćaš 70 kn
|
Hm, TV pretplata je uredjena kao porez na posjedovanje Tv prijamnika. Dakle, ne placa se pretplata na gledanje HRT-a, nego porez na posjedovanje Tv prijamnika. Doduse, druga je stvar sto je drzava raspodjelu tog poreza napravila tako da vecinu love pobere HRT, ali ako mene pitas - nemam nista protiv toga. Dolaskom Nove i pogotovo RTL-a potvrdjuje se, toliko puta ranije kritiziran, kvalitet HRT-a. HRT je produkcijski, kvalitativno i idejno parsecima udaljen od Nove, a pogotovo od konzumeristickog smeca RTL-a.
|
Jest, ali zasto se ondak financiraju i reklamama ?? super mi je prije dnevnika pogledat pošto je pašteta. )
ajd bar za vrijeme filmova nema reklama.. bar nesto. |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
U Zagrebu je naplata parkinga produžena za 1 sat pa se tako sad u svim zonama naplaćuje od 7 do 21, a subotom od 7 do 15, nadam se da nas neće zadesiti ista sudbina. |
|
|
|
|
|
Maks Ukupno postova: 25 Lokacija: dunav i njegove obale Spol: Muško
|
lufus je napisao/la: ›
U Zagrebu je naplata parkinga produžena za 1 sat pa se tako sad u svim zonama naplaćuje od 7 do 21, a subotom od 7 do 15, nadam se da nas neće zadesiti ista sudbina.
|
uvjek je malo novaca a jedan sat dulje znaci i vecu zaradu a pogotovo ako ne procitas do kada se naplacuje parkiranje naucis da je do 20 a ono do 21 pe eto ti kazne tako se to radi u nemoralnom drustvu .... |
|
|
|
|
|
|
|