Autor |
Poruka |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
a jeste vas dvije u poljoprivrednu školu išle?
ja samo znam da pčele prave med.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Kiki_08
Ukupno postova: 102 Lokacija: i tu i tamo Spol: Žensko
|
Nisam išla u poljopeivrednu i nemam baš neko zavidno znanje na tom polju općenito,ali u jednom peripdu moja obitelj se bavila pćelama |
|
|
|
|
|
Loona
|
ako su se bavili pčelama onda mi možda ti možeš reći od čega se pravi planinski med i zašto takav nema kod nas nigdje? |
|
|
|
|
Loona
|
insomnia je napisao/la: ›
Loona je napisao/la: ›
Ja upravo naručila rooibos čaj African Star, 50 g, plaćanje pri pouzeću.. baš me zanima kakav je. Čim ga dobijem i probam, javim vam..
|
da, javi svakako! ja imam onaj original(iz vrećice i bez ikakvih aroma-vanilija i to), ali me baš zanima kakav je ovaj.. ma sigurno je
|
mogu vam za sada reći da je to već stiglo i čeka me paket u pošti ali je poštarina 29,40 kn što i nije baš malo, a 50 g čaja košta 16,50 kn.. |
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
insomnia je napisao/la: ›
Ja upravo naručila rooibos čaj African Star, 50 g, plaćanje pri pouzeću.. baš me zanima kakav je. Čim ga dobijem i probam, javim vam..
|
da, javi svakako! ja imam onaj original(iz vrećice i bez ikakvih aroma-vanilija i to), ali me baš zanima kakav je ovaj.. ma sigurno je
|
mogu vam za sada reći da je to već stiglo i čeka me paket u pošti ali je poštarina 29,40 kn što i nije baš malo, a 50 g čaja košta 16,50 kn..
|
ma ok ajd za čaj, ak već neki i egzotičan, ali poštarina je too much.. al ok, voljna sam riskirati.. ak kažeš da je fuj, ne budem |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Loona
|
Eh, taman ispijam šalicu rooibos African Stara i odličan je čaj.. okus po kokosu i miriši predivno, punog okusa s dodatkom ruže.. bez kofeina i teina.. prefin je čaj..
preporučam da odete na stranicu i pogledate šta ima.. ne vjerujem da ćete se razočarati..
Poštarina jeste too much ali ako se naruči malo više ili barem dvije vrste isplati se.. |
|
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Eh, taman ispijam šalicu rooibos African Stara i odličan je čaj.. okus po kokosu i miriši predivno, punog okusa s dodatkom ruže.. bez kofeina i teina.. prefin je čaj..
preporučam da odete na stranicu i pogledate šta ima.. ne vjerujem da ćete se razočarati..
Poštarina jeste too much ali ako se naruči malo više ili barem dvije vrste isplati se..
|
Čekali smo komentar već |
|
_________________ "Svaki ljudski problem ima rješenje!
Precizno, uvjerljivo i pogrešno."
Dr.House
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Poštarina jeste too much ali ako se naruči malo više ili barem dvije vrste isplati se..
|
odlično! u tom slučaju naručujem sigurno! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
|
|