Autor |
Poruka |
aha Ukupno postova: 16 Spol: Nebitno
|
Zanima me je li netko bio i kakva su mu iskustva...Za koji dan idem u Amsterdam pa bi mi dobro došao koji savjet...o cijenama, mjestima koje bih trebala posjetiti i...tako to...Uglavnom ako imate o čemu pisati-pišite... |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
s društvom sam često tamo išao prije dvije godine... većinom u popodnevnim satima... pa ono, pivo je oko 10 kuna... jedino lokacija u radićevoj mi baš nije neka... svaka baba s tržnice može doći... ali zato je glazba dobra...
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
|
|
|
aha Ukupno postova: 16 Spol: Nebitno
|
Pa da, idem gledati vjetrenjače, ubrat koji tulipan i tak... |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Joj sutra bih otišla da mogu! Sutra ! ! ! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
aha je napisao/la: ›
Zanima me je li netko bio i kakva su mu iskustva...Za koji dan idem u Amsterdam pa bi mi dobro došao koji savjet...o cijenama, mjestima koje bih trebala posjetiti i...tako to...Uglavnom ako imate o čemu pisati-pišite...
|
na tekmu ? nisam bio, al planiram.. mozda se zaletim na tekmu.. kao pravi bbb a da, necu.. nemam para. da je tekma bar par dana kasnije..
4 coeka autom, cca 500kn put po osobi.. kolko hostel moze biti.. 10-20evra/dan ? ok, gram zize.. jos 10 evra.. cuga/klopa.. jos 10-20evra..
jel neko zainteresovan za izlet ? |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
toni je napisao/la ( Pogledaj post): ›
aha je napisao/la: ›
Zanima me je li netko bio i kakva su mu iskustva...Za koji dan idem u Amsterdam pa bi mi dobro došao koji savjet...o cijenama, mjestima koje bih trebala posjetiti i...tako to...Uglavnom ako imate o čemu pisati-pišite...
|
na tekmu ? nisam bio, al planiram.. mozda se zaletim na tekmu.. kao pravi bbb a da, necu.. nemam para. da je tekma bar par dana kasnije..
4 coeka autom, cca 500kn put po osobi.. kolko hostel moze biti.. 10-20evra/dan ? ok, gram zize.. jos 10 evra.. cuga/klopa.. jos 10-20evra..
Dakle, kao sto rekoh, bila ja prosle godine, u 8.mjesecu.
Sto se puta tice, ne znam, isla sam busom i cijeli put sam prespavala pa se ne sjecam ni koliko smo dugo putovali:(
Sto se tice hostela...Imaju nekakav cudan sistem, ne znam jel tako cijele godine ili samo u nekim periodima, ali je tada cijena isla gore s danima u tjednu...Tako da je pon kostao npr.30E, utorak 33, petak je bio vec negdje oko 40...
3 nocenja s doruckom u 6krevetnoj sobi platile smo 110E, preostale noci smo spavale preko stele kod nekog ludog Bosanca za 25E.Ali, to je njegov stan, covjek se iselio iz svoje sobe na 2 noci , koliko smo mi bile...
A, buduci da smo imale odredjen termin u kojem smo morale putovati, bilo nam je uzasno tesko naci hostel.Inace, odsjele smo u hostelu "hotel Annemarie", lokacija nije losa, a sobe su OK, nikakvi spektakli.
Sto se tice cijena, ako te zanima kultura, ulaznice za muzeje su +/- 13E pjedinacno ili nesto jeftinije, ako si mladji od 26. Ali, ima fora da za 30E (mladji od 26 opet nesto jeftinije) mozes kupiti godisnju ulaznicu za sve drzavne muzeje u cijeloj izozemskoj pa racunaj sto ti se vise isplati...Mene je najvise odusevio Povijesni muzej, ako te zanima i imas vremena, odi pogledati...
Hranu ces tesko naci za ispod 10E (nekakav rucak) i gotovo je nemoguce naci pekaru s "obicnim" pecivom.Ono drugo je sve ekstra pecivo i kosta oko 1,5E vise-manje, komad.
Ali, fora je sto trgovine rade do5, najduze 6 poslije podne, tako da ne mozes nista kupiti poslije tog vremena...
Sto te jos zanima?
jel neko zainteresovan za izlet ?
|
E, toni pa opet ja i ti!
Ja sam za Amst uvijek, skupi ekipu pa cemo se dogovoriti:))) |
|
|
|
|
|
toni
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
E, toni pa opet ja i ti!
|
Mislis ja i ti, odnosno ti i ja ?
Citat: ›
Ja sam za Amst uvijek, skupi ekipu pa cemo se dogovoriti:)))
|
ok, prek PMa.. al ne kuzim kako/koga/odgdje si izvukla ono sto si pokusala podvaliti svekolikom pucanstvu foruma kao moj citat ? |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
toni je napisao/la: ›
E, toni pa opet ja i ti!
|
Mislis ja i ti, odnosno ti i ja ?
Ja sam za Amst uvijek, skupi ekipu pa cemo se dogovoriti:)))
|
ok, prek PMa.. al ne kuzim kako/koga/odgdje si izvukla ono sto si pokusala podvaliti svekolikom pucanstvu foruma kao moj citat ?
|
ispricavam se i tebi i ostalima...nisam nikome nista htjela podvaliti, nego sam zeznula stvar - pisala sam svoja iskustva od prosle godine, al, kako nisam bas vicna ovome, zbrljala sam i ubacila sve pod jedno...sorry |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
MacaPapucharica
|
ajd, sad cu ponoviti, da bude jasno tko je sto pisao...
onima koji su vec procitali cijelu citabu, mije duboke isprike...pusa svima:)
Sto se puta tice, ne znam, isla sam busom i cijeli put sam prespavala pa se ne sjecam ni koliko smo dugo putovali:(
Sto se tice hostela...Imaju nekakav cudan sistem, ne znam jel tako cijele godine ili samo u nekim periodima, ali je tada cijena isla gore s danima u tjednu...Tako da je pon kostao npr.30E, utorak 33, petak je bio vec negdje oko 40...
3 nocenja s doruckom u 6krevetnoj sobi platile smo 110E, preostale noci smo spavale preko stele kod nekog ludog Bosanca za 25E.Ali, to je njegov stan, covjek se iselio iz svoje sobe na 2 noci , koliko smo mi bile...
A, buduci da smo imale odredjen termin u kojem smo morale putovati, bilo nam je uzasno tesko naci hostel.Inace, odsjele smo u hostelu "hotel Annemarie", lokacija nije losa, a sobe su OK, nikakvi spektakli.
Sto se tice cijena, ako te zanima kultura, ulaznice za muzeje su +/- 13E pjedinacno ili nesto jeftinije, ako si mladji od 26. Ali, ima fora da za 30E (mladji od 26 opet nesto jeftinije) mozes kupiti godisnju ulaznicu za sve drzavne muzeje u cijeloj izozemskoj pa racunaj sto ti se vise isplati...Mene je najvise odusevio Povijesni muzej, ako te zanima i imas vremena, odi pogledati...
Hranu ces tesko naci za ispod 10E (nekakav rucak) i gotovo je nemoguce naci pekaru s "obicnim" pecivom.Ono drugo je sve ekstra pecivo i kosta oko 1,5E vise-manje, komad.
Ali, fora je sto trgovine rade do5, najduze 6 poslije podne, tako da ne mozes nista kupiti poslije tog vremena... |
|
|
|
|
toni
|
|
ma no, autom.. jeftinije, fleksibilnije, komotnije.. a i moda bi jos neka mjesta btw obisao.. sam treba para i moram si sredit otkaz !
3 nocenja s doruckom u 6krevetnoj sobi platile smo 110E
|
znaci 6 dana, 220evra za 6 osoba ? džabe ! il je vas bilo manje pa je i cijena bila manja ? racunam na bazi 4 osobe...
|
pod uvjetom da ides autom, lokacija blizu centra i nije najbitnija.. a cujem da ni parking nije problem, jebate, tam' sve sirot'nja neka.. vozaju se biciklovima.. ko mi u prošli vel ! )
|
'fkors.. jos ako nagovorim nekog ko je vec bio, pa ga upregnem ko vodica.. to je poso!
Ali, fora je sto trgovine rade do5, najduze 6 poslije podne, tako da ne mozes nista kupiti poslije tog vremena...
|
jest ću gljive !
btw, iml' tam' konzuma ? |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
toni je napisao/la: ›
|
ma no, autom.. jeftinije, fleksibilnije, komotnije.. a i moda bi jos neka mjesta btw obisao.. sam treba para i moram si sredit otkaz !
ah,legica imala stelu pa bus nismo platile...poklonjenom konju se ne gleda u zube,jel...
3 nocenja s doruckom u 6krevetnoj sobi platile smo 110E
|
znaci 6 dana, 220evra za 6 osoba ? džabe ! il je vas bilo manje pa je i cijena bila manja ? racunam na bazi 4 osobe...
zaboravila sam reci da je to bilo 110E po osobi...prosjecno oko 35E noc, sto bas i nije dzabe:(
bile nas 2, i nijednu noc nismo spavale u istoj sobi, ona na !.katu,ja na 3...sve je bilo prepuno...
|
pod uvjetom da ides autom, lokacija blizu centra i nije najbitnija.. a cujem da ni parking nije problem, jebate, tam' sve sirot'nja neka.. vozaju se biciklovima.. ko mi u prošli vel ! )
koliko su meni rekli, onaj Bosanac kod kojeg smo spavale, covjek zivi tamo nekih 12 godina...kaze da je parking uzasno skup i da 7godina ljudi koji tamo zive cekaju da imaju pravo dobiti godisnju parkirnu kartu!Zamisli da svaki dan placas parking po satu i tako puta 7 godina!!!Tako da, zaista u centru vidis prilicno malo automobila...A oni koje vidis su neki bijesni, ciji vlasnici valjda nemaju problem s lovom...
E, sad, mozda je covjek pricao bajke za turiste:)
A bicikli, da to je nezamislivo!
|
'fkors.. jos ako nagovorim nekog ko je vec bio, pa ga upregnem ko vodica.. to je poso!
ha,ha:)
|
jest ću gljive !
btw, iml' tam' konzuma ?
|
da,da i biljemerkant isto... |
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
uh, opet sam nesto zaj...
moram se nauciti tim "quote" kako treba...
plavusa:)
sorry, toni, opet:) |
|
|
|
|
|
|