Autor |
Poruka |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
E, opet, ne znam dal je već bilo, ako je, sorkić!!!
Prošlo proljeće, okopavam ja cvijeće ispred kuće i kako sam udarila motikom u tlo čujem ja KLANK, neobičan zvuk ,,,i opet ja,,,i ono klank...i malo pročeprkam prstićima i izvučem nešto za što sam prvo mislila da je novčić, ali kada sam ga očistila skužila sam da nije jer ima samo prednju stranu,,,na kojoj je lik Napoleona i piše nešto na latinskom ,,,nešto Napoleon imperatore..ne sjećam se točno...i sve mi to tako bilo super jer sam igrom slučaja rođena na datum kada i sam Napoleon pa sam odlučila to ne procjeniti ni prodati jer smatram da to mora biti moje....
Jeste našli nekada nešto neobično??? |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Moj tata je isto tako pronašao nekoliko novčića iz doba Austrougarske. Odnijeli smo ih procijeniti u muzej, ali su rekli da nisu nešto posebno vrijedni jer su takvi novčići poprilično česti. Ali meni su jako dragi
Moj je dečko u stanu pronašao spomenar kojeg su vjerojatno ostavili stari stanari. Potječe iz kraja 19. stoljeća i prekrasan je. Međutim, kako se u njega nije upisala nijedna poznatija osoba, i on je bezvrijedan.
Možda bi trebala odnijeti novčić u muzej tek toliko da znaš što zapravo posjeduješ |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
fairy
|
Razmišljala sam o tome,,,ali meni je prevrijedan jer sam toliko bila oduševljena što sam ga našla,,,,nije novčić...izgleda mi kao naličje medalje.... |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
fairy
|
jaaaao dnevnik,,,pa jeste ga čitali,,,, |
|
Walked away, won me then
And it would end |
|
|
|
tonya
|
fairy je napisao/la: ›
jaaaao dnevnik,,,pa jeste ga čitali,,,,
|
Nije dnevnik, nego spomenar. Ono, pjesmice, uspomene, sve ispisano krasopisom, uvezeno u smeđe kožne korice sa cvjetovima... Lijepo je
Naravno da smo sve pročitali |
|
Its 5 year mission
|
|
|
fairy
|
tonya je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jaaaao dnevnik,,,pa jeste ga čitali,,,,
|
Nije dnevnik, nego spomenar. Ono, pjesmice, uspomene, sve ispisano krasopisom, uvezeno u smeđe kožne korice sa cvjetovima... Lijepo je
Naravno da smo sve pročitali
|
Jaoo prekrasno...obožavam te stare stvari....zavidim vam... |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Imam par bakrenih novčića iz 1782 pa nadalje, sve iz Aus.-Ugar. A imam sa svih strana svijeta, samo što je to sve bezvrijedno. |
|
_________________ |
|
|
|
fairy
|
Prošle godine mi se isto dogodilo nešto čudno,,,,inače uvijek tražim djetelinu s 4 lista, ali je ne nađem,,,,,prošle godine za moja rođoš sjedim s dva frenda na kopiki na travi i spikam snjima i čupkam travčice....jednu travčicu počnem onako vrtiti među prstima i pogledam,,kad ono djetelina s 4 lista,,,,jao što sam bila sretna,,,,,baš fora,,,,,, |
|
Walked away, won me then
And it would end |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
fairy
|
Elena_Os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kao klinka sam čeprkala po nekom pijesku u dvorištu i pronašla novčić iz 1800-te god., neopisiv osjećaj..držalo me tjednima, čak sam razmišljala studirati povijest i arheologiju
|
da da ,,,takve stvari baš operu po mozgu i mašti,,,, |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
pih, nisam našla nikad ništa zanimljivije od nekoliko desetaka blinkera i udica uz dravu
ali zato moja frendica i njen muž cijeli život pronalaze neke totalno nenormalne stvari - nike jaknu, zlatni prsten, digitalni fotić... prestrašno. da ih ne poznam dobro, mislila bi da marišu |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
ja imam taku neku čudnu sreću pa svašta nađem....od mobitela,zlata,srebra,satova.....strašno....... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
GasssoLina
Ukupno postova: 88 Lokacija: 13 kamenčić od Sunca Spol: Žensko
|
ja kakve sam sreće,kopajući po livadi nabola bih se na narkomansku iglu i zaradila sidu..-.-'
i mislila pozitivno..nek sam i ja nešto našla.. |
|
_________________ Just smile and wave boys...Smile and wave... |
|
|
|
kelly
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
tonya
|
Prošle godine mi se isto dogodilo nešto čudno,,,,inače uvijek tražim djetelinu s 4 lista, ali je ne nađem,,,,,prošle godine za moja rođoš sjedim s dva frenda na kopiki na travi i spikam snjima i čupkam travčice....jednu travčicu počnem onako vrtiti među prstima i pogledam,,kad ono djetelina s 4 lista,,,,jao što sam bila sretna,,,,,baš fora,,,,,,
|
Sad sam se sjetila kako sam i ja jednom tražila djetelinu sa četiri lista, a pronašla sam s pet. Bila sam presretna dok nisam saznala da je to nesreća. Užas |
|
Its 5 year mission
|
|
|
|
|