Autor |
Poruka |
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Hvala, hvala, baš ste dragi dečki.... |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
daniel-202 je napisao/la: ›
doniram ti 3 kikirikija tako da imaš 100 kikirikija ukupno
|
¸hehe ja sam dao vise... ja sam bolji hehehe ( sala mala ) |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
@ janis, na tvoju sreču, sale me naljutio pa ti dajem još 5 kikirikija |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Pa blago meni s vama... Samo se bojim da će ova darežljivost jednom doći na naplatu... Hvala, hvala! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
Sale car
|
Pa kad je bal nek je bal... jos 23 kikirikija da ti zaokruzim 130 .... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
daniel-202
|
Sale car je napisao/la: ›
Pa kad je bal nek je bal... jos 23 kikirikija da ti zaokruzim 130 ....
|
uf jebote, neću se više natjecat s tobom , ajd meni zaokruži na 300 (šala) |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Sale car
|
AJD ( al zamalo )... ipak malo previse trazis... al zbog "skromnosti" ti dam 10.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
znači, bitan je ugao gledanja - osobni i okruženja....... džabe što se osjećaš ravnopravno (mlado) među mladima, ako te drugi tako ne prihvaćaju. ima raznih kombinacija.
i sve je prilično relativno. s godinama se neke granice mijenjaju.......
"godine nisu važne, tako se barem ono kaže..." |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
daniel-202
|
Sale car je napisao/la: ›
AJD ( al zamalo )... ipak malo previse trazis... al zbog "skromnosti" ti dam 10....
|
šta si se razbaco sa kikirikijima??? ajd kad je vrijeme darivanja, sale evo ti 11 kikirikija, pa ja onda svoje zaokružim na 200 |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
l.l.
Ukupno postova: 178 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
znači, bitan je ugao gledanja - osobni i okruženja....... džabe što se osjećaš ravnopravno (mlado) među mladima, ako te drugi tako ne prihvaćaju. ima raznih kombinacija.
i sve je prilično relativno. s godinama se neke granice mijenjaju.......
"godine nisu važne, tako se barem ono kaže..."
|
pa vidis, nisam na taj nacin razmisljala...ali izgleda da je tako, samo se o tome suti |
|
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...često sam se kroz razne teme na ovom forumu spotaknula na izraze starija ekipa, matorci, teen, ovo ono...pa me baš sad interesira: koja je nekakva dobna granica kad postaneš mator????...ako ne uzimamo u obzir da je svatko mlad toliko koliko je u glavi, što zapravo znači biti mator?...jel sam ja sa svoje 32 matora i zašto i za što?...i još jedno me intrigira: poznam lika koji ima 30tak i ima vezu sa ženom od 50tak...mislim, jesu matori i on i ona?...koliko bi vi išli u krajnost s godinama suprotnog spola?...
|
Imam 24 kuke na grbači i da se zaljubim u tetu od 60 godina, volio bih je kako najbolje znam i umijem. Dakle, ljubav je ključna stvar.
A mator si onoliko koliko su matori tvoji interesi, hobiji, mišljenja i stavovi ekipi kojoj ih prezentiraš.
Zato ljudi razlikuju kronološku od mentalne dobi. |
Zadnja promjena: 8; 16.12.2006. 0:38; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
anakonda je napisao/la: ›
...ma, da to kužim i ja i kužila sam još dok sam imala tih 17...ali, svejedno, za što sam matora u tim nekim 30ima...
|
ne nisi matora,ti si u najboljim godinama. |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
l.l.
Ukupno postova: 178 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
8 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...često sam se kroz razne teme na ovom forumu spotaknula na izraze starija ekipa, matorci, teen, ovo ono...pa me baš sad interesira: koja je nekakva dobna granica kad postaneš mator????...ako ne uzimamo u obzir da je svatko mlad toliko koliko je u glavi, što zapravo znači biti mator?...jel sam ja sa svoje 32 matora i zašto i za što?...i još jedno me intrigira: poznam lika koji ima 30tak i ima vezu sa ženom od 50tak...mislim, jesu matori i on i ona?...koliko bi vi išli u krajnost s godinama suprotnog spola?...
|
Imam 24 kuke na grbači i da se zaljubim u tetu od 60 godina, volio bih je kako najbolje znam i umijem. Dakle, ljubav je ključna stvar.
A mator si onoliko koliko su matori tvoji interesi, hobiji, mišljenja i stavovi ekipi kojoj ih prezentiraš.
Zato ljudi razlikuju kronološku od mentalne dobi.
|
pa neces bit u ljubavi sa svima koje znas |
|
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
l.l. je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa neces bit u ljubavi sa svima koje znas
|
Sa svima koje znam... što? |
|
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
l.l. je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa neces bit u ljubavi sa svima koje znas
|
Mislim da je samo dao svoje mišljenje o primjeru koji je anakonda navela u prvom postu
Inače, 8, potpuno se slažem s tobom - valjalo bi razlikovati kronološku i mentalnu dob. ali, tu dolazi ono što je napisala Danica - ne vrijedi biti mlađi/stariji duhom u okolini koja to ne prihvaća. Još mi se čini da će stariji mlađe puno lakše prihvatiti u društvo "velikih" nego kada je situacija obratna.
Osobno, jednako cijenim druženja i s mlađima i sa starijima od sebe. I od jednih i od drugih mogu puno toga naučiti, dok god sam sposobna slušati, promatrati.... čitati
Iz nepoznatih razloga mi se čini da bi zlusch imao svašta pametno reći na ovu temu ajde, nabaci jednu opservaciju |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
|
|