Autor |
Poruka |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Dolazimo do zaključka da bi idealan bio dobar komad koji zna šta će s njim
ako ćemo o veličini..mislim, nisam žena al po onome što sam čuo, važnija im je debljina od dužine.
a za dečke koji otvaraju ovakve teme i vječno dvoje oko toga..otkrit ću vam jednu tajnu, prenosi se sa koljena na koljeno..samo odabrani ju znaju...oni koji su svojim angaržmanom oko žena zaslužili saznati jednu i jedinu univerzalnu istinu.
Ženama orgazam dolazi iz glave |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
nicoll je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Eo sad stvarno...
ne mogu reći da sam imala neka šokantna iskustva s ektremima..
sve je to tu negdje..i nema smisla pričati o veličini, đaba i da imaš ne znam kakvog pitona ak ne znaš što ćeš s njim...
meni se sve u svemu najbitnijim ispostavilo iskustvo dečka i komunikacija (u sexu, iliti za vrijeme..kako god)!
Iako, meni je sex individualan...sa svakim je drukčije, ovisi o tome kako se ja osjećam pored te osobe, a to nema veze sa veličinom...
I ne znam za dr ženske ali moja prva misao kad mi se netko svidi se ne odnosi na to što on ima u gaćama...tak da nek ti ne bude bad koliki god da ti je, ti koji si načeo ovu temu!
nisu ni žene sve iste..
|
i meni je sex nekad individualan. jesam li ja normalan? |
|
|
|
nicoll
Ukupno postova: 236 Spol: Žensko
|
Nekad? Si siguran da je samo nekad a ne uvijek?
A okej je i self service, samo nemoj prečesto :-)Al kužim, tu je uspjeh zagarantiran i nema nezadovoljenih..hehe.. |
|
_________________ Ona njemu:
"Bilo bi lijepo da si malo uzbuđen."
On njoj:
"Bilo bi uzbudljivo da si malo lijepa." |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
a šta je prečesto?
uostalom, self service je seks s osobom koju zaista voliš |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
hmm..bitno iskustvo ,ženski orgazam je definitivno u glavi a ni centimetri nisu na odmet ako dotični zna što će s njima,nekima ni oni ne pomažu
aaa uhvatih se odmah teme |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol: Muško
|
Jedan od meni dražih citata profesora sa medicinskog faxa ....
"Penis je muški spolni organ, dužine 17 cm i tko kaže da ima više taj ga mjeri od jaja" |
|
_________________ The Todd accepts all applicants, regardless of age and disability. |
|
|
|
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
Vidim da moram rijesit ovu nedoumicu
Po meni cm ne igraju neku preveliku ulogu
Curama je doslovno sve bitno kod odnosa znaci: osjecaji , izgled , stas . predigra , velicina. Osobno po svom iskustvu mislim da je izdrzljivost najvaznija.
Mozes ti imat alat ko neki crnac al ako brzo zavrsis neces nju previse zadovoljit.
Mozes imat alat ko japanac ako ju dobro napalis , obavis posao jezikom i radis jedno pol sata mala ce biti prezadovoljna |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
|
castanea sativa
Ukupno postova: 165 Spol: Nebitno
|
ja sam super jebač a vi kako znate! hahaha |
|
_________________ volim da provociram bolide |
|
|
|
danny_boy Ukupno postova: 20 Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
nevjerojatno, ali od jedne forumašice saznao sam da Anonymous pati od 'sindroma ladne vode', ak' me kontate...
|
wtf???
Ne znam što je taj sindrom(ako se priča o meni). Jedino kako znam povezati hladnu vodu i veličinu je tzv. "škotski tuš" dolje, za muškarce koji su se posvađali s Bogom kad je dijelio veličinu |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Spore je napisao/la: ›
Mozes imat alat ko japanac ako ju dobro napalis , obavis posao jezikom i radis jedno pol sata mala ce biti prezadovoljna
|
a sad pretjeruješ, "mali a tehničar" ne pali, i da ima doktorat neće mu pomoć |
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
Ma možete vi razbijati glave time jeli veličina bitna ili ne , al kad to ni žene same nekada ne znaju. Nekad mi odgovara da je veći, nekad da duže traje, nekad mi je svejedno, a sve u svemu mislim da je jedino bitno da su svi zadovoljeni nakon seksa a ostalo je manje važno. |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
ne kužim zašto bi se ja brinuo u vezi centimetara....moje je da ponudim a njezino da se prilagodi trenutnim uvjetima |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
water
Ukupno postova: 140 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
i zato apstiniraš...hihihi |
|
_________________ If I had a world of my own, everything would be nonsense. Nothing would be what it is, because everything would be what it isn't. And contrary wise, what is, it wouldn't be. And what it wouldn't be, it would. You see? |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
water je napisao/la: ›
i zato apstiniraš...hihihi
|
s obzirom što je u ponudi...apstinencija je sasvim ok stvar |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
|
|
|
|
|