Autor |
Poruka |
fukalot Ukupno postova: 27 Spol: Muško
|
ajmo cure!
s kolikima ste se susretali?imaju li domaći dečki potencijala? |
|
|
|
|
|
nicoll
Ukupno postova: 236 Spol: Žensko
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
tocno,cm nisu bitni. ja mjerim po SI-ju,u mm,zvuci bolje. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
tocno,cm nisu bitni. ja mjerim po SI-ju,u mm,zvuci bolje.
|
Po SI sustavu je oznaka (m) metar, a ostalo cm, mm, km...
predmetci za umanjenice ili uvečanice, ali glavna oznaka je metar.
Dakle... |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
|
mali_ivica je napisao/la: ›
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
tocno,cm nisu bitni. ja mjerim po SI-ju,u mm,zvuci bolje.
|
Po SI sustavu je oznaka (m) metar, a ostalo cm, mm, km...
predmetci za umanjenice ili uvečanice, ali glavna oznaka je metar.
Dakle...
|
jebga... svejedno milimetar zvuči bolje i preciznije.
Uz to valja napomenuti i inklinaciju glavića obzirom na horizontalnu ravninu korijena penisa; mislim da je to prilično važna stavka... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
nicoll
|
|
|
|
bazooka_joe
|
nicoll je napisao/la: ›
ma đaba vama vaši centimetri i milimetri ak vam je ženska sretnija poslije dobrog shopinga nego nakon sexa s vama
|
Nisu li uvijek sretnije poslije shoppinga? Ne gradimo li vam upravo zato te silne centre? Da konačno možemo popiti pivu u miru... |
|
|
|
|
nicoll
|
haha, na obostrano zadovoljstvo..mi sretne dođemo iz shopinga, pa želimo podijeliti svoju sreću s vama pa se i vama posreći
i svi sretni...ej pa ti si neki znalac, stvarno znaš zadovoljiti ženu...hehe |
|
_________________ Ona njemu:
"Bilo bi lijepo da si malo uzbuđen."
On njoj:
"Bilo bi uzbudljivo da si malo lijepa." |
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Ja samo znam da moja poslije shoppinga nikad ne kaže "ti nisi normalan" |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Ne želim se hvaliti, ali kod mene je dvadeset i dva. Jedanaest unutra i jedanaest van.
Samo je jedan broj bitan za sreću i zadovoljstvo žene. Broj "debelog" računa u banci. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
fukalot Ukupno postova: 27 Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la: ›
e a odakle mjerite
jel' od repa ili s toplomjerom
nicoll je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma đaba vama vaši centimetri i milimetri ak vam je ženska sretnija poslije dobrog shopinga nego nakon sexa s vama
|
KIKIRIKI
|
mjeri se raznim pomagalima:)uglavnom odabereš onaj koji će ti pokazat najveći broj:)) |
|
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Anonymous što ti imaš reći na ovu temu?! |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
root
Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
Pa ja se baš ne mogu pohvaliti sa centrimetrima samo 18 ,ali
mene to iskreno ne zabrinjava previše.Ja ipak mislim da treba partnericu dobro napaliti ko staru furunu ,a onda u toj extazi tko još razmišlja o nekim tobože bitnim centimetrima .
Pozdrav svima . |
|
_________________ "U zemlji gdje bundeve cvjetaju ,pametni samo proces ometaju"
https://www.dropbox.com/referrals/NTYwNDgyMjk
http://www.linuxzasve.com/ |
|
|
|
|
|