Autor |
Poruka |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
žalosnih 60 kg...eh da je meni tako lako se udebljat ko vama curama...di bi mi bio kraj...
lakše mi je smršavit nego udebljat se... (inače 179 cm)
|
sad tek vidim da sam 2007.g. bio lažov majmunski....nisam toliko visok...visok sam 177 cm...i imao sam 59 kila...do 11.mjeseca 2011.g. . ..u međuvremenu sam saznao zašt sam tolko mršav...te sam objavio rat tom problemu....i trenutno sam na 65 kila....znači u zadnja 3 mjeseca dobio 6 kila....i idemo dalje...oću izgledat ko Bugarska, iz profila....s Pelješcem...
|
da?? |
|
|
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
žalosnih 60 kg...eh da je meni tako lako se udebljat ko vama curama...di bi mi bio kraj...
lakše mi je smršavit nego udebljat se... (inače 179 cm)
|
sad tek vidim da sam 2007.g. bio lažov majmunski....nisam toliko visok...visok sam 177 cm...i imao sam 59 kila...do 11.mjeseca 2011.g. . ..u međuvremenu sam saznao zašt sam tolko mršav...te sam objavio rat tom problemu....i trenutno sam na 65 kila....znači u zadnja 3 mjeseca dobio 6 kila....i idemo dalje...oću izgledat ko Bugarska, iz profila....s Pelješcem...
|
da??
|
|
Zadnja promjena: Bojo; 13.02.2013. 2:28; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Bojo

|
ak se želiš udebljat preporučam da nađeš nekog nutricionista da ti pomogne i da par savjeta...ja sam jedino tako uspio.... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
 |
Gala_pia Ukupno postova: 138 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
vjesalico moja za kapute  |
|
|
|
|
 |
Bojo

|
nisam ti ja most u sydneyu.... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Napokon kile idu dolje, trenutno na 64. Još 6 sitnih i imat ću kilažu kao prije trudnoće, jeij. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
Edo000 Ukupno postova: 25 Spol:  Nebitno
|
86 sa brzim napredovanjem prema 90  |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
Napokon kile idu dolje, trenutno na 64. Još 6 sitnih i imat ću kilažu kao prije trudnoće, jeij.
|
 ....eto, ja sam sa 94 kg koliko sam imala prije 2,5 godine u nešto malo više od godine uspjela doći na 58.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
91
I'm breaking records here!
|
Kraj ljeta 84
sad 89
idem gore dolje ko kurva neka |
|
|
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
|
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
empetri
|
Actually, mracnjace, idealni i zdrav gubitak kilograma (ukoliko postoji viska kilograma) je sve do 3 kile mjesecno
Tako da, da je izgubila i 90 kila u 2ipo godine, sve je legit. |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
 |
anakonda
|
...evo, lijepo @empetri rekao, iako sam izgubila tu težinu u nekih 15 mjeseci....imam super brzi metabolizam, pa se sve brzo i otopilo, a bogme sam i hodala po par kilometaradnevno....bilo mi je zaista grozno s tim kilama, jer ih jednostavno nisam mogla nositi (leđa, koljena), zato sam se trebala što prije toga riješiti.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
empetri
|
yup, hodanje (nesto brze od normalnog hoda doduse) je najefikasnija kardio vjezba u smislu da ti ne dira misice nego pogadja iskljucivo samo visak masti  |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
 |
anakonda
|
yup, hodanje (nesto brze od normalnog hoda doduse) je najefikasnija kardio vjezba u smislu da ti ne dira misice nego pogadja iskljucivo samo visak masti
|
...bogme, pametan momak.....  |
|
|
|
 |
 |
|