Autor |
Poruka |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
|
|
|
mr.hoax Ukupno postova: 27 Spol: Nebitno
|
ma kaki psihički problemi, nezna sta hoce u zivotu pa sere bezveze, ljudi izmisljaju kaki EMO kake gluposti. Svi danas dobivaju neka prava, uskoro vise svi nece bit ni ljudi pic ce populacija ljudi i emera. Kaze on emeri ruzni, ja gledo neke male e male stani i pani, strava. uopce nisu ruzne. treba njega kao sto je neko napiso na baustelu, osim ak se ne skoluje |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
postoje ljudi koji stvarno pate zbog nedostatka ljubavi u obitelji, pažnje, brige i svega što uz to ide.. postoje i ljudi koji idu korak dalje, depresivni su jer misle da su oni uzrok tome, pa se zato samokažnjavaju... nije tema za isprdavanje... al jedna stvar itekako jest... a to je isfuravanje takvog stila iako nemaš takvih problema. razumijem da netko može u pubertetu biti buntovnik i ponašati se drugačije samo da bi se istakao u masi ili kontrirao nekim društvenim normama, al brate mili, furat se na to da si emotivni kripl, a nisi.. e to je već sraćka.. da prostite na izrazu. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
|
|
|
Monstrum
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
ja sam emo! |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
nake_rado je napisao/la: ›
|
KAKAV PAPAK |
|
_________________ |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
u picku materinu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0CirgVj8Baw&[/youtube] |
|
|
|
|
|
kašmir xP Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
a uuu jbt...koji retadri majko mila >.<"
aj nek crknu..bit će i njima i nama lakše bez
tog EMOshita |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
kašmir xP je napisao/la: ›
tog EMOshita
|
jebeni simulanti,eto sto su! Cijelo vrijeme baljezgaju kak im je bolje umrijeti,a jos su tu... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kašmir xP je napisao/la: ›
tog EMOshita
|
jebeni simulanti,eto sto su! Cijelo vrijeme baljezgaju kak im je bolje umrijeti,a jos su tu...
|
eto, zaista danas spadam u tu kategoriju |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
ja osobno slušam stvarno dosta toga što se sada naziva emo glazba i imam frendova koji isto to slušaju i koji se oblače tako i nitko od njih nit se reže, nit plače, nit je psihički nestabilan.. to su glupe predrasude isto kao da su pankeri prljavi itd.. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
|
|