Autor |
Poruka |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2008,1,18,,105388.jl
Sve više depresivnih mladih u Hrvatskoj
Citat: ›
Ja sam ružan i može mi govoriti tko god što hoće. Ja znam da je tako. Ružan sam si otkad znam za sebe i tako sam mislio kad sam imao pet godina - počinje svoju priču Krešo, 20-godišnjak kojemu kosa prekriva veći dio lica, i jednakim tonom nastavlja govoriti o “svom ružnom licu i užasnom tenu, odlascima dermatologu”, ali i zaključuje kako njemu ionako ništa ne može pomoći.
Krešo nije tinejdžer kojega muče tek pubertetske akne. On je pripadnik subkulture EMO, sve raširenije u Hrvatskoj. Nije riječ toliko o pokretu koji definira glazba, politički ili kakvi drugi stavovi. Emeri su, objašnjava Krešo, usamljeni, ružni, nesretni, kosom skrivaju lice, kad hodaju gledaju u pod, plaču, naviknuti su na vrijeđanje okoline jer znaju da su bezvrijedni, imaju suicidalne misli... -> nastavak...
|
ovog treba zatuć |
|
|
|
|
|
43_23
Ukupno postova: 43 Lokacija: Osijek/D.G.O Spol: Žensko
|
De jel on ima roditelje il skrbnike? -.-'' |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
kyx je napisao/la: ›
ovog treba zatuć
|
ma jok....lopatu i kramp u ruke i poslat na prvo gradilište.kad se dobro umori neće mu padat gluposti na pamet a i imati će razloga za plakanje...mislim....ljudi nemaju što jesti pa ne kukaju....čini mi se da će se uskoro otvarat komune i za ovakve pacijente |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Hoćemo ga na lomaču zato što je drukčiji od nas? Javni linč? Bičevanje pred Sudom građana?
Sve što nije u skladu s nekim "normalnim" društvenim normama treba zabraniti? |
|
|
|
|
|
43_23
|
aethur je napisao/la: ›
Hoćemo ga na lomaču zato što je drukčiji od nas? Javni linč? Bičevanje pred Sudom građana?
Sve što nije u skladu s nekim "normalnim" društvenim normama treba zabraniti?
|
Da? hahahaha...ne ovaj salim se..
pa daj ima 20 godina nemoze si to radit mislim razumljivo mi je da ljudi u odredjenim godinama probavaju svasta i kojekakve trendove tipa rezanje furanje na crno i sotoniste...al u 20 godinama da govori da je najruzniji? Pa daj. |
|
|
|
|
|
aethur
|
43_23 je napisao/la: ›
pa daj ima 20 godina nemoze si to radit mislim razumljivo mi je da ljudi u odredjenim godinama probavaju svasta i kojekakve trendove tipa rezanje furanje na crno i sotoniste...al u 20 godinama da govori da je najruzniji? Pa daj.
|
Prema tekstu bih zaključio da ima psihičkih problema. Prema komentarima na forumu Jutarnjeg, to dolazi u sumnju, te se čini da je pozer.
Kako god, zašto bi to bilo "furanje"?
I kakav je to trend rezanja sebe? Zar takve osobe ne zahtijevaju psihijatrijsku pomoć? Krik za spasom? |
|
|
43_23
|
pa daj ima 20 godina nemoze si to radit mislim razumljivo mi je da ljudi u odredjenim godinama probavaju svasta i kojekakve trendove tipa rezanje furanje na crno i sotoniste...al u 20 godinama da govori da je najruzniji? Pa daj.
|
Prema tekstu bih zaključio da ima psihičkih problema. Prema komentarima na forumu Jutarnjeg, to dolazi u sumnju, te se čini da je pozer.
Kako god, zašto bi to bilo "furanje"?
I kakav je to trend rezanja sebe? Zar takve osobe ne zahtijevaju psihijatrijsku pomoć? Krik za spasom?
|
Pa ja definitivno mislim da trebaju...pa furanje je po tom sto pokusavaju glumit bad guys a nisu to..i svi znamo da ima jako puno ljudi koji mal mal pa se zarezu jer je to novi trend ...i definitivno neko tko ima 20 godina i prica da je najruzniji na svijetu zbog cvimbe treba pomoc...pa daj nek se ubije..skrati muke i sebi i nama -.-' |
|
|
|
|
|
aethur
|
pa daj nek se ubije..skrati muke i sebi i nama -.-'
|
Sve što nije u skladu s nekim "normalnim" društvenim normama treba zabraniti?
|
Sve je rečeno. |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ma preseravanja, baš ono što je morgan reko lopatu u ruke i marš radit paš imat manje vremena za kukanje a i previše ćeš bit umoran da kukaš, oprat ćeš se, najest i spavat |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Plačipičke, licimuri i pederi... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
..ma meni je to isto sve nekakvo kenjkanje.. prije bih rekla da su to nekakva razmažena derišta.. uostalom, otkad je to trend, smatrati sebe ružnim.. pa svi smo to prošli u pubertetu, svi su se na nešto ''furali''..bla bla..trkelj mrkelj.. i šta ti sad u 20-ima ako tako nešto misliš, šta si ti sad neki ''intelektualac'', ''drugačiji''... ? de s..e..r..e mi se.. Ok je, dapače, kod mene, je poželjno biti drugačiji, I support that, ali onda budi ''drugačiji'' na neki konstruktivan način, a ne ovakvim stvarima.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ma, lopov narkoman, krade da bi se drogiro... |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
preseravanja, ništa drugo nego preseravanja, jooooooooj kmu kmu ružan sam niko me ne voli nemam prijatelja kmu kmu, retard jedan jebeni, nek ode psihijatru i nek se počne liječit, i ona jadna cura, ak ga ostavi koliko je emotivan garant neće imat muda da se ubije kad je već toliko suicidalan i sav nesretan kmu kmu nego će ostatak života kukat ajoooooj i ja sam jednom imo curu |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
aaa bože baci peglu, ma ne peglu, veš mašinu... |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
A šta sa nama koji mislimo da smo savršeni? Jesmo li i mi izopćenici? Hoće li nas spaliti na lomači? Hoće li nas linčovati? Hoće li nas kamenovati? Prodati nam organe? Prodati u bijelo roblje? Sad se lagano bojim za svoje bitisanje na ovom planetu.
On topic: Definitivno, svaka mlada osoba prolazi kroz neku krizu identiteta, ali da se taj lik nije snašao u ničemu, da se nije zaokupio nekim poslom već razmišlanjem kako je ružan... Joooj, pa ja bi to sve tukla! Ima previše vremena, to je u pitanju. Zašto ne bude volonter negdje, osjećao bi se bolje kada nekome pomogne, a sigurno da ga ljudi neće smatrati ružnim. Smatrat će ga ružnim ako on sam dopusti da ga smatraju ružnim i jadnim. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
|
|