Autor |
Poruka |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Eno načuo maloprije za tragičan događaj u Puli.
dnevnik.hr
Pa dobro šta se dešava s ljudima, jel stvarno imamo u glavi on-off prekidač pa kad dođe do kratkog spoja ajmo u pokolj.Slušam na dnevniku lik nije imao nikakvih prijašnjih prekršaja ni kaznenih dijela, možd još ništa nisu iskopali pošto je vijest i događaj svež al mislim ovo prelazi već sve granice.
Pa jel vi ne mislite da ovo zaslužuje smrtnu kaznu a ne max 40 godina koliko može dobit u našoj smrdljivoj državi, mislim ubit oca, brata i ženu mu, al dijete od 7 godina i bebu.
U ovoj šugavoj državi svaka šuša ima gan, moš ga kupit praktički u konzumu i ajmo dijelit pravdu.Užas. |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
da, sad sam i ja to cuo u izvanrednim vijestima......lik ce garant dobiti do 40 godina, vjerojatno ce mu se kazna smanjiti jer do sada nije bio kažnjavan.......mene samo zanima što to covjeku dođe da to pocini.... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
Monstrum
|
pa o tome ti pričam, šta se mora desit da je uzmem iz ormara pušku i krenem redom? Aj što je on ubio oca, nekad ja želim ubit svog, aj što je ubio brata i ženu mu, jebiga sve odrasli ljudi, nepravdam ga nedo bog da to pomislite, al djecu jebote, ej djecu je pobio, dijete od 7 godina i bebu, pa šta mu je beba skrivila trunuo u paklu u najgorim mukama do kraja svijeta i vijeka. |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Ma trebao je frustracije liječiti na sebi kad je već bio destruktivan.... Ja bi njega na gusarske metode sad stavio, ili mu priredio inkviziciju..... Fuj i katastrofa, to su čisti činovi manijakalnosti i trebalo bi ga po kratkom postupku.... A ti monstrume, ne posezati za puškama iz oramara u napadima kao što onaj današnji bijaše.... Ne želim legu u zatvoru |
|
|
|
sisibla
Ukupno postova: 245 Spol: Žensko
|
Kada se nešto ovako dogodi, shvatim kako se zapravo bojim ljudi,. Jer evo, čovjek je bio u stanju ubiti čak i tu malu bebu, koja kao što ste rekli, nije ništa skrivila.
Ljudi ubijaju po cesti nevine, a sada je došlo do toga da i oca, brata , .. Ne znam što se još može dogoditi gore od ovoga ..
Strašno .. |
|
|
|
|
Deez
Ukupno postova: 414 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Odmah ga na trgu u Puli linčovat bez suđenja!!!
Kretenčina! |
|
_________________ www.excalibur.hr |
|
|
|
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Za ovakve bi inkviziciju ponovno uveo! Ma.. nemam riječi... |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
a dobiće 40 godina max, vjerojatno će bit nekih olakotnih okolnosti, osim ako ga netko od rodbine ne ubije usput |
|
|
|
|
|
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
U ovom trenutku bi na izborima glasao za onog tko mi obeća uvođenje smrtne kazne... |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Njemu bih ja na ON prekidač prebacila na el.stolici.
jadnik jedan umobolni,ufff al sam se sad |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
Monstrum
|
Kugla je napisao/la ( Pogledaj post): ›
U ovom trenutku bi na izborima glasao za onog tko mi obeća uvođenje smrtne kazne...
|
istina, al takve ljude treba automatski ubit na licu mjesta, i stvarno nemogu skontat evo dumam već par sati, al baš razmišljam o nekim tak stvarima i o tome između ostalog, i nekontam, jednostavno, kako neko može tak šta napravit, aj da ti neko ubije dijete pa ga ti ideš ubit, vendeta jebiga, da ti neko najmilije ubije, isto, al ovo, neznam, nekontam. |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
istina, al takve ljude treba automatski ubit na licu mjesta,
|
to i nije neka kazna, mrtav i nema ga više.....ja bi nek se pati, poslat ga u kamenolom i nek po cijeli dan tuca kamen, tako do kraja života....nek osjeti šta je patnja |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
Monstrum
|
zeros je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Monstrum je napisao/la: ›
istina, al takve ljude treba automatski ubit na licu mjesta,
|
to i nije neka kazna, mrtav i nema ga više.....ja bi nek se pati, poslat ga u kamenolom i nek po cijeli dan tuca kamen, tako do kraja života....nek osjeti šta je patnja
|
ma ne zaslužuje taj ni sekundu svjetla danjeg da vidi više, života da osjeti, pa makar to bila bol, osjećaj je, znaš da si živ, ovako pljas iza desnog uha u glavušu i aj bog kod svevišnjeg na raport mater mu jebem poremećenu |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
mene oduvijek intrigira ta "sklopka" koja se u ljudskim mozgovima dogodi za vrijeme rata.
živiš nekakav normalan život, radiš svoj posao, imaš ženu i djecu i susjede s kojima svakodnevno komuniciraš.. i onda počne jebeni rat i ti se pretvoriš u jebeno čudovište koje ubija, pali, pljačka i siluje, uključujući i ljude s kojima si do jučer bio u normalnim odnosima!!! i onda jednog dana rat završi i ti opet živiš svoj "normalni" život sa ženom i djecom i susjedima (onima koje nisi pobio)..... mislim WTF?!??!!!
definitivno ne želim ovim isprovocirati međunacionalna prepucavanja i u ovom topicu, ali to je nešto što mi je totalno nejasno od rata.... kako? kako? i puno drugih banana-država u svijetu puno je sličnih krvavih priča, nije mi stvarno jasno šta je to u ljudima i kako se "uključuje"?
kako i zašto se netko tko prije i poslije toga živi neki prosječan i miran život, u nekim triger situacijama pretvara u monstruma, čudovište, elementarno zlo??? |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Kako kako?!?!?! Kaže Ban: Ljudi su pokvarena rasa, prljava i zla, a tko ljude sluša uvijek nastrada..... Svi mi izgleda imamo neki životinjski sklop iz davnina koji nas "tjera" na sranja.... Samo što ga neki ipak uspijevaju deaktivirati prije kratkog spoja, a neki pak ne....
EDIT:
Citat: ›
kako i zašto se netko tko prije i poslije toga živi neki prosječan i miran život, u nekim triger situacijama pretvara u monstruma, čudovište, elementarno zlo???
|
A što fali Monstrumu?!?!?!?! |
|
|
|
|
|