Autor |
Poruka |
osijek888 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Zanima me šta mislite dali bi trebalo u Osijeku otvorit neki pravi fast food(pošto baš nema tipičnih),sa dostavom.Razmišljam o tako nečem pa me zanimaju vaša mišljenja i komentari |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
di ćeš tipičniji fast food od prokletog mekdolnalDsa DOLJE MULTINACIONALE I UŽEGNUTO ULJE!!!! btw imaš onak 100 picerija i kejteringa po gradu a vikendom ti radi i trovač u tvrđi pa imaš odličan hamburger od mesa (nekog) za samo 10 kn |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ima nekoliko fast foodova, ali manje nego što ih je prije bilo. sad prevladavaju caterinzi. ljudi su postali prelijeni. hoće sve na noge, pa su tu drive-in, catering, kupovanje "običnih" stvari preko neta... drama kad treba izaći iz kuće ili auta, prošetati po nešto. |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ma kakav fast food catering koji kurac. Trea napraviti pravi ručak, grašina i svinjetina, što više masti, a ne tu neke mali hamburgčiće...
Uf baš bi jedne čevape sada. S lukom. Mnogoooo luka. |
|
|
MissTake
|
|
|
|
Dakota
Ukupno postova: 45 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Fast food da, ali sasvim neki novi stil. Možda slavonski sa puno domaće, slavonske hrane koju kuhaju, odnosno brzo pripremaju neke punašne, rumenih obraza žene, slavonke. |
|
_________________ otvoren je vegetarijanski (i veganski) catering u sklopu udruge "Biosfera". Svakodnevni meni (osim četvrtka - rezerviran za eko štand na glavnoj tržnici i nedjelje - day off) možete vidjeti na fejsu http://www.facebook.com/pages/Silenzio-vege-catering/218159104913225 ili na newsletteru: [email protected] . |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
aethur je napisao/la: ›
Ma kakav fast food catering koji kurac. Trea napraviti pravi ručak, grašina i svinjetina, što više masti, a ne tu neke mali hamburgčiće...
Uf baš bi jedne čevape sada. S lukom. Mnogoooo luka.
|
MissTake je napisao/la: ›
ja bi burek
|
potpisujem oboje.... šta će nam fast food dostava... ak očeš hamburger odi ili u mcdonalds ili odi do trovača,..... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
M°na
Ukupno postova: 21 Lokacija: 5vud4 Spol: Žensko
|
osijek888 je napisao/la: ›
Zanima me šta mislite dali bi trebalo u Osijeku otvorit neki pravi fast food(pošto baš nema tipičnih),sa dostavom.Razmišljam o tako nečem pa me zanimaju vaša mišljenja i komentari
|
A ti bi otvorio đank rest?
Bolje bi sjeo rest sa svježom, zdravom hranom, što se mene tice.. |
|
_________________ I like bars that rocket to Mars
I gotta have a Hershey kiss
You know I'd die for chocolate mud pie
Sends me to heavenly bliss. |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
M°na je napisao/la: ›
Zanima me šta mislite dali bi trebalo u Osijeku otvorit neki pravi fast food(pošto baš nema tipičnih),sa dostavom.Razmišljam o tako nečem pa me zanimaju vaša mišljenja i komentari
|
A ti bi otvorio đank rest?
Bolje bi sjeo rest sa svježom, zdravom hranom, što se mene tice..
|
Osječka kultura objedovanja u restoranima je, prema mojem mišljenju, i tako na niskoj razini, stoga ćemu otvarati još jedan restoran "zdrave hrane"?
Treba provesti anketu koliko često forumaši posjećuju restorane. Mislim da bi rezultati bili poražavajući.
A fast food je sranje. Ali ga volimo. Iako u ono korporacijsko smeće govno mater ima ja iskorištavajuću mekdonalds neću nogom kročiti. |
|
|
MissTake
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
|
Sto podrazumijevas pod "tipicnim" fast food-om?
IMHO, u Osijeku postoji poprilican broj cateringa i pizzerija koje dostavljaju. Izbor hrane je vise-manje podjednak kod svih i mozda djeluje jednocno, ali ipak postoji relativno sirok izbor jela (uobicajenih za ovo podneblje).
Prije kretanja u posao, svakako razmisli o zasicenosti trzista i sjeti se cateringa koji su zapoceli i ugasili se nakon par mjeseci rada. Razni palacinska-barovi, Simpsoni i slicni. Nemoj bezglavo ulijetati u taj posao, ako nisi siguran da postoji trziste za ono sto bi nudio. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
mc donald je najvece sranje koje postoji,
za 10kn dobiješ isprdak od hamurgera koji pojedeš u pol grica, najbolje otić kod joze al on ne radi cjelo vrijeme. Isto tako ima ona pizza kod bosse.
Ne treba nama nista. |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko