Autor |
Poruka |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Jesmo li mi Hrvati pljuvački narod? Onaj pravi zadrti, ograničeni, seljački narod koji pljuje po svemu i koji ništa ne cijeni, bilo to domaće ili strano.
Pljuje se po turbo folku.
Pljuje se po domaćoj estradi.
Pljuje se po stranoj glazbi.
Ako se gradi nešto, pljuje se po tome.
Ako se ne gradi, onda se opet pljuje.
Toliko buke se diglo oko folk parade posljednjih dana. Eto, jučer je završila, nitko nije ozlijeđen, nikome nije pala cigla sa neba. Zvijezde folka se vratile u Srbiju, Bosnu ili odakle već jesu, svi posjetitelji svojim kućama.
Zar je bilo potrebno onda toliko pljuvati? Praviti grafite negodovanja. Biti prvi koji će žestoko napadati sve što je se one strane Dunava?
Čemu sve to? |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ma, sad sam razočarana, mislila sam da je tema o onim ljudima što pljuju po cesti, hraćkaju i pročišćavaju grlo, pa vidiš na pločniku zelenu ljigavu fleku...
A što se tiče npr. turbofolka, valjda je i Osijek ušićario koju kunu od svega toga. Nisam ljubitelj takve glazbe, ali kad malo popiješ i kad si u dobrom društvu boli te briga što svira... De, još jednu brlju za moj stol... Pazi kake sise ima ova konobarca... |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
aethur je napisao/la: ›
Jesmo li mi Hrvati pljuvački narod? Onaj pravi zadrti, ograničeni, seljački narod koji pljuje po svemu i koji ništa ne cijeni, bilo to domaće ili strano.
Pljuje se po turbo folku.
Pljuje se po domaćoj estradi.
Pljuje se po stranoj glazbi.
Ako se gradi nešto, pljuje se po tome.
Ako se ne gradi, onda se opet pljuje.
Toliko buke se diglo oko folk parade posljednjih dana. Eto, jučer je završila, nitko nije ozlijeđen, nikome nije pala cigla sa neba. Zvijezde folka se vratile u Srbiju, Bosnu ili odakle već jesu, svi posjetitelji svojim kućama.
Zar je bilo potrebno onda toliko pljuvati? Praviti grafite negodovanja. Biti prvi koji će žestoko napadati sve što je se one strane Dunava?
Čemu sve to?
|
nismo ali nismo ni daleko |
|
|
|
|
|
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
ja ne pljujem po svemu, samo po turbo folku! |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
To se ne računa, tu si ti pljuvao po onome što mrziš i ne podnosiš. |
|
|
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
mi smo najveci pljuvaci koji postoje,kad nemamo po kome onda pljujemo sami po sebi. i ne samo da smo pljuvaci nego smo i svadljivi ,cim nam nesto nije po nasem dizemo bunu,cak i za najmanju sitnicu. |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
sve to pljuvanje proizlazi iz vlastitog nezadovoljstva i frustriranosti.da čiovjek ima sve što želi ne bi ga ništa smetalo jer bi bio sretan i zadovoljan, ovako se ispucava na svakakvim sitnicama koje mu život ne znače. u jednu rukuje to zdravo, ne zadržavaš svu tu zlobu u sebi |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
pljujem ti se na topic |
|
|
|
|