Autor |
Poruka |
gospodar majmuna
Ukupno postova: 194 Lokacija: svugdje samo ne tamo gdje treba Spol: Muško
|
Jel zalazio tko od vas tamo dok je to bio recimo rock bar? Kakvi su vam dojmovi?
Mislim da to mjesto nikada neću prežaliti, osječko po 7 kuna, vecchia po 5...uvijek dobra mjuza i ekipa.Mnoga jetra je propatila ondje ali je uvije bilo super.
To su bila dobra stara vremena (barem za mene) pogotovo dok je Veno bio gazda, nikada se nismo dogovarali za izlazak svi su bili u Nessiu....ccc
Treba opet otvoriti takvo nešto
|
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
A gospodaru teško da će više igdje biti osječkp po 7kn kad je u nabavi 5kn! To je bilo prije 10 i više godina, a znaš postoji jedna strašna nemana zvana inflacija. E vidiš ona ti pojede vrijednost novca pa ti onda 7kn od prije 12 godina vrijedi ko danas 12kn. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja sam tamo zalazio neko vrijeme i to su definitivno bila dobra vremena...
Jeftina cuga, dobra glazba i solidna ekipa... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
u Nessiju bilo doooobroooo... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ja biJo ja piJo za šankom i pado pod njega jej tamo je bilo super |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Jao, Nessi... Nikad prežaljeno mjesto. Kako je tamo znalo biti dobro, hehe, a pogotovo kad je neki koncert, svi se nakrcaju unutra, ne možeš disati, a da bi ušao ili izašao moraš proći kroz bend. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
Monstrum
|
tonya je napisao/la ( Pogledaj post): ›
... a da bi ušao ili izašao moraš proći kroz bend.
|
ili pasti preko njih |
|
|
|
|
|
Circa
|
Monstrum je napisao/la: ›
|
ili pasti preko njih
|
Po tome su bili poznati, a neposredna blizina 0-24 pekare bio je dodatni bonus...
Ah... Nessi |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Monstrum
|
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Monstrum je napisao/la: ›
|
ili pasti preko njih
|
Po tome su bili poznati, a neposredna blizina 0-24 pekare bio je dodatni bonus...
Ah... Nessi
|
evo našao sam veliki minus, šank nije imo šipku za nogu, na to sam uvijek pizdio, jako |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
gospodar majmuna
|
@Cane-Šališ se nije topic prigovaranje na nepristupačnost cuge nego žalopojka za starim vremenima. Osječko je u nabavi jeftinije od 5 kn, uzmi bocu i u trgovinu i vidi za koliko češ dobiti pivo i onda to umanji za nekih 20-25%...uostalom kapljica još drži cjenu osječkog na 6-7 kn...bar je bilo nedavno
Da gužve su znale biti neopisive, pogotovo kad su bile one gitarijade...hehe 10 minuta da dođeš do wc-a, pa onda poslije čišćenje s gazdom i pijanka do daljnjeg...i istina falila je ona šipka za noge strašnouvijek si morao ciljat da sjedneš do nekog da imaš gdje staviti nogu... ali je bilo cuganje na veresiju:D , naravno uz redovno podmirivanje troškova |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
gospodar majmuna je napisao/la: ›
@Cane-Šališ se nije topic prigovaranje na nepristupačnost cuge nego žalopojka za starim vremenima. Osječko je u nabavi jeftinije od 5 kn, uzmi bocu i u trgovinu i vidi za koliko češ dobiti pivo i onda to umanji za nekih 20-25%...uostalom kapljica još drži cjenu osječkog na 6-7 kn...bar je bilo nedavno
Da gužve su znale biti neopisive, pogotovo kad su bile one gitarijade...hehe 10 minuta da dođeš do wc-a, pa onda poslije čišćenje s gazdom i pijanka do daljnjeg...i istina falila je ona šipka za noge strašnouvijek si morao ciljat da sjedneš do nekog da imaš gdje staviti nogu... ali je bilo cuganje na veresiju:D , naravno uz redovno podmirivanje troškova
|
Nove cijene Osječkog piva su 4.69kn kod Bijelića. Dakle obične trgovine skuplje su još za 10-20 lipa... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
gospodar majmuna
|
cane je napisao/la ( Pogledaj post): ›
gospodar majmuna je napisao/la: ›
Da gužve su znale biti neopisive, pogotovo kad su bile one gitarijade...hehe 10 minuta da dođeš do wc-a, pa onda poslije čišćenje s gazdom i pijanka do daljnjeg...i istina falila je ona šipka za noge strašnouvijek si morao ciljat da sjedneš do nekog da imaš gdje staviti nogu... ali je bilo cuganje na veresiju:D , naravno uz redovno podmirivanje troškova
|
Nove cijene Osječkog piva su 4.69kn kod Bijelića. Dakle obične trgovine skuplje su još za 10-20 lipa...
|
Moje najdublje isprike, ne mogu reći da sam bio ikada kod Bijelića. Ali to ne mijenja činjenicu da ima lokalnih birtija gdje je pola litre ´ladnog i dalje npr.7 kuna neka je i 8 a da isto to u tvrđi (iako ne znam jel tamo ima pola litre uopće, opet nisma bio jaaaaaako dugo) ili u Cadillacu gdje je 12 kuna. Pa da je bar ostalo 10 a pretrpan je ajme, ne može reći da gubi s time... |
|
|
|
|
|
Circa
|
MissTake je napisao/la: ›
dobra stara neman
kako sam otsala šokirana nakon što je zatovrena
|
Cek, cek...
Ti si izlazila u Nessi pa onda u Q-Klab??? |
|
|
|
|
gospodar majmuna
|
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
MissTake je napisao/la: ›
dobra stara neman
kako sam otsala šokirana nakon što je zatovrena
|
Cek, cek...
Ti si izlazila u Nessi pa onda u Q-Klab???
|
e to je definitivna promjena afiniteta, ali ima takvih puuuno...ljudima dopizdio rock pa sad po parijima i narodnjacima,šta češ ljudi se mijenjaju |
|
|
|
|
|
|
|