Autor |
Poruka |
Hans031 Ukupno postova: 8 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
OSIJEK - Ivan Salamun (25) brutalno je pretučen u noći sa subote na nedjelju ispred jednoga osječkog noćnog kluba u Tvrđi nakon što je, izašavši iz njega, zapjevao pjesmu "Volim te Hajduče", dan prije utakmice Osječana protiv Splićana.
S potresom mozga, slomljenim nosom, izbijenim zubima i razbijenom glavom te modricama po cijelome tijelu u utorak je pušten kući iz bolnice, a tko ga je napao, još se ne zna.
Policija je dojavu o tučnjavi zaprimila u 2.30 sati, ali pronašli su samo Salamuna kako u lokvi krvi leži na podu.
- Nikoga nisam provocirao niti izazivao. Izašao sam iz kluba i krenuo kući, povikao sam samo: "Volim te Hajduče" i odonda se ničega ne sjećam. Bio sam u bolnici tri dana, imam vrtoglavice, sve me boli, a i psihički se ne osjećam najbolje. Neki kažu da su me tukli i njih desetak, a u policiji je zapisano da se radi o četvorici - rekao je Ivan Salamun, koji još ne može vjerovati što mu se dogodilo u gradu u kojem živi godinama.
Dodao je kako gotovo nikada ne izlazi, da ne pije i da je taj dan popio tek dva ili tri piva, nakon čega je pošao kući.
- Nadamo se da će policija otkriti tko je napao mog sina.
Ako ih i kazneno prijave, mi ćemo ih svakako i privatno tužiti zbog sve boli koju su nam nanijeli - rekao je Ivanov otac. |
|
_________________ Samo Osijek!! |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ne opravdavam nasilje i one koji su mu to učinili, ali je mogao biti svjestan da bi mu se tako nešto moglo dogoditi. |
|
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
a sam si je kriv,mislim bedara totalna ubili ga neki picani od batina al tko mu je kriv kad pjeva na krivim mjestima |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
Tiger Ukupno postova: 52 Spol: Nebitno
|
Hans031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
[b]
- Nikoga nisam provocirao niti izazivao. Izašao sam iz kluba i krenuo kući, povikao sam samo: "Volim te Hajduče" i odonda se ničega ne sjećam.
|
Nije nikoga provocirao, samo je pjevao volim te hajduče noć prije utakmice?! Heh, debil. |
|
|
|
|
|
no_name
Ukupno postova: 115 Spol: Muško
|
Tatin sin!
Nažalost ovo je možda jedini način da se pokuša (uvažena gospodo nemojte me krivo protumaćiti) izbacit iz Osijeka bagra koja truje okolinu. |
|
_________________ Save water - Drink beer |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
nikad nepije i popio 2-3 piva vidi se da mu bilo previše |
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Hm, bez obzira...
Jedno je kad se rivalstvo (zasto ono uopce postoji?) izmedju navijaca i navijackih skupina manifestira nadvikivanjem na utakmicama, verbalnim okrsajima i slicno. Nesto sasvim drugo je kad navijac bilo kojeg kluba u bilo kojem gradu ne smije pokazati privrzenost klubu za kojeg navija. Smije, ali uz ovakve posljedice.
Ne odnosi se ovo samo na Osijek, vec i na Split, Vinkovce, Zagreb, ...
Navijaci su predaleko otisli u svojoj fanaticnoj prizvrzenosti klubu. Tim vise sto HNL ionako nije neka liga koja postoji zbog nogometa, vec liga postoji zbog pranja novca i kladionica. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Dobro pa se nije popeo na starčevića na trgu ponjeo zastavu od Hajduka i zapjevo. O bože nevjerujem kakvih sve gluposti ima.
kyx je napisao/la: ›
i onda se jos za novine slika u dresu hajduka,opet je najebo
|
|
|
|
|
031maja
Ukupno postova: 237 Spol: Žensko
|
"Make yourself sheep and the wolves will eat you." |
|
_________________ Well behaved women rarely make history. |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
njih 10 na jednog. super omjer.
ja sam popušio batina 20m od stana od dvojce totalnih neznanaca. samo su me pitali odakle sam. nisam iz Osijeka i to je bilo dovoljno...
ne znam... možda bih se trebao pokriti po ušima i šutjeti ali šutnja ne mijenja postojeće stanje... debila ima, znao sam to i prije. a slučajno sam se u to uvjerio po prvi puta u životu baš u Osijeku. kontam netko je samo zaliječio frustracije na meni jer nisam nikome dužan. valjda sam imao peh.
žalosno je što murija u vikend terminima, kako su sami priznali, u gradu od 120k stanovnika ima po dvije patroli vani; žalosno je što se moraš držati u krdu jer si tako sigurniji. znači murija ladi jaja dok se razbijaju stakla po zgradama, slučajni prolaznici i koševi na promenadi... zakon ulice na snazi. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
Dambix
Ukupno postova: 137 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
lik nije normalan, mislim zna se kako su svi nabrijani u vrijeme utakmica, i tako nesto kad ti padne na pamet kao da izazivaš da ti neko da po lampi, pa jebemu svi znate u kakvom gradu živimo i da nema mjesta izigravanju budale jer se uvijek nađe veća.. |
|
|
|
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
Ništa ne opravdava nasilje, ali lik je ipak provocirao, namjerno ili ne, sada nije bitno.
Uostalom, dobio je batina, nije prvi niti zadnji u ovom gradu, čemu toliko pravljenja spektakla od toga? |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
interesantno, piše se kada netko dobije batina a vidno je provocirao, čisto da se može još pričati o nogometnim huliganima, a kada netko dobio bez razloga, ah koga boli ona stvar, to nema pozadinu iza sebe.
Pošto novine pišu o necemu ovakvome, uistinu ispada da je on veca zrtva od nekoga tko dobije batine bez ikakvog razloga... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
Dylan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Uostalom, dobio je batina, nije prvi niti zadnji u ovom gradu, čemu toliko pravljenja spektakla od toga?
|
samo nedostaje da kao u britaniji počnemo hodati ulicom s pljucama ili noževima zataknutim za pojas... bilo zbog toga što nas je netko krivo pogledao, bilo zbog zato što kada nam netko veći i krupniji od nas poželi nauditi imamo čime uzvratiti.
kada svatko od nas poželi dijeliti svoju pravdu nastat će anarhija... |
|
|
|
|
|
|
|