Autor |
Poruka |
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
Prošli četvrtak je u Tvrđi, u bivšim prostorijama disko kluba Vega, otvoren Klub navijača Kohorta. Nakon godina bez adekvatnog prostora, članovi su dobili prostorije na kojima bi im, po njihovom mišljenju, mogle zavidjeti i puno veće navijačke grupe. Na otvorenju je priređen domjenak za sve sponzore te je prilika iskorištena i za podjeljenje zahvalnice.
Od prošlog petka Klub navijača je počeo i s redovnim radnim vremenom, svaki dan od 17h do 22h te subotom kada će se, zbog utakmica NK Osijeka, prostorije kluba navijača otvarati i ranije.
Kohorta.net |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
Oć pivo bit tamo jeftinije ili je to samo marketinški potez. Sve u svemu čini mi se da je prostor jedinstven, volio bi da ovaj klub zaživi. |
|
|
|
|
|
William H. Bonney
Ukupno postova: 382 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
....Jel to Žižo dobio gostionu badava? |
|
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
debeli je napisao/la: ›
Oć pivo bit tamo jeftinije ili je to samo marketinški potez. Sve u svemu čini mi se da je prostor jedinstven, volio bi da ovaj klub zaživi.
|
E ak to bude ko kod Bartle na Neptunu kod flosa, nece to bit dobro ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
to nije birtija nego klub navijaca a pravo na cugu imaju samo clanovi sa iskaznicama kohorte.. |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
William H. Bonney
|
iskaznicu je dobit nevidjeni problem. |
|
|
|
|
|
kohorta.net
|
William H. Bonney je napisao/la ( Pogledaj post): ›
iskaznicu je dobit nevidjeni problem.
|
plati i dobit ćeš!
Nije ovo birtija već klub navijača, a navijač nije samo Žižo makar je on najzaslužniji za otvaranje KN.
kako volim ovakve pametnjakoviće! |
|
|
|
|
|
Gost
|
Znaš burajz vec je sad vidljivo da ce pojedinci, tamo lokat sa svojim frendovima koji na tekmu u Gracki dođu ili u kavez ili na zapad.Dok će jadna i siromašna djeca plaćati članske karte da bi pojedinci mogli putovati bespla na razna gostovanja. Mislim da je jeftinije i daleko bolja atmosfera popit pivicu u Kohorti na Divaltovoj prije tekme, nego sjedit u nekom feget clubu.
Eto to je moje mišljenje. |
|
|
|
|
|
Gost
|
kohorta kafić na divaltovoj ne postoji već dugo!
a oko ovog ostalog nisi u pravu, svatko ko plati članarinu imat će pogodnosti, sam je pitanje hoće li ih koristiti. na gostovanja ili svi idu bespla (ko u VK) ili svi plaćaju (ko sva ostala gostovanja).
Kom se ne sviđa ne mora dolazit tam, nije nama ni cilj da to bude mjesto za izlazit u Os ili za okupljanje lokalnih pijanaca, za hvatat curu, već za okupljanje i druženje navijača (mož na big screenu gledat tekme, što u ne znam kojem kafu još možeš osim kad igra repka), ak dođe netko sa strane neće ga se tjerat sigurno. Svi su dobrodošli dok ne prave sranja. |
|
|
|
|
|
Kohorta Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
Neka ti oni koji su tamo dolazili lokat kažu kako su prošli!
dakle to nije mjesto za opijanje nego za druženje svih, a ne samo navijača. kao što i samo ime kaže to je KLUB navijača što znači da će se tamo osim cuge odvijati i neki drugi sadržaji tipa projekcije navijačkih filmova, edukacija o ponašanju na tribini ostali navijački sadržaji poput koerografija, organiziranja gostovanja, ...
dakle sve samo ne mjesto za pijance.
Svatko tko bude želio od sljedećeg tjedna uopće boraviti u Klubu morati će biti član tog istog Kluba po cijeni 20 kn!
Ako želi biti član Kohorte cijena će biti 50 kn za djecu do 14 i žene, a 100 kn za ostale. S tom članarinom će biti mogućnost popusta na gostovanja, rekvizite,...
I žižo nije dobio ništa "badava" već je prolio dosta znoja da bi privolio sve sponzore da ulože koju kunu u tu prostoriju i zato pssst svi vi koji nemate pojam o čemu pričate. |
|
|
|
|
|
William H. Bonney
|
Duzan sam ispriku Zizanovicu i ostalima koji se osjechaju povrijedjeno, naime razgovarao sam sa zizom i raspitao se okolo, kohosi su dobili mjesto koje su i vishe nego zasluzili. bravo. |
|
|
|
|
|
RKL
Ukupno postova: 226 Spol: Nebitno
|
A jel se tamo skandira "BRANIMIR GLAVAŠ!"? Jesam dobrodošao ako to ne želim skandirati? Jesam li onda uopće navijač NK Osijeka? |
|
|
|
|
|
Gost
|
William H. Bonney nemoj se previse ulizivat nes dobit bespla cugu!!! |
|
|
|
|
|
William H. Bonney
|
|
|
|
Gost
|
RKL je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A jel se tamo skandira "BRANIMIR GLAVAŠ!"? Jesam dobrodošao ako to ne želim skandirati? Jesam li onda uopće navijač NK Osijeka?
|
naravno da onda nisi dobrodošao, ako nisi znao članska iskaznica Kohorte ti je zapravo članska iskaznica za onaj Glavašev sabor, sam što je naša bijelo-plava.
E baš si debil! |
|
|
|
|
|
|
|