Autor |
Poruka |
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
mislim da naslov teme i opis dosta govori...dakle čuvate li to? ja osobno ne,nije da sve ritualno spalim ali kad spremam sobu jednostavno bacim takve stvari.vec samo ovo pitala frendice i dobila razne odgovore,pa ajmo sada vox populi i o ovoj temi |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Lijepe stvari pamtim,ružne bacam u zaborav.
Uspomene(stvari) čuvam jer one su dio moje prošlosti....
Možda za 10,20 godina se sretnemo pa se budemo smijali prošlosti,a ja kažem da još čuvam onog plišanom medu što mi je kupio onda... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zasto bacati nema smisla
paljenje,bacanje,ritalno čaranje,ubadanje iglom i slično hehe
ne bas
vjerojatno će mi biti rago za 20 god sto nisam bacio |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
|
daddylonglegs
Ukupno postova: 78 Lokacija: Os Spol: Muško
|
bacati? nikako! treba to prodat ak ista vrjedi ak ne dat nekom, recimo sadasnjoj curi |
|
_________________ clavus clavo extruditur |
|
|
|
legica_os
|
daddylonglegs je napisao/la: ›
bacati? nikako! treba to prodat ak ista vrjedi ak ne dat nekom, recimo sadasnjoj curi
|
Ja nikada ne bi dala sadašnjem dečku stvar koju mi je bivši kupio...
Al mi je smiješno kad mi sadašnji dečko pokloni stvar koju mi je i bivši kupio....onda ne znam šta bi.... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Većinu toga imam, nisam nikada bacila, ali sad, kad pogledam te neke stvari, koje mi je netko jednoć kupio, gledam ih samo kao stvari, bez ikakvih osjećaja. Ne bacam poklone i stvari od bivših, ali za mene nemaju nikakvu vrijednost, kao da ih i jesam bacila, svejedno mi je. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
legica_os
|
insomnia je napisao/la: ›
Ne bacam poklone i stvari od bivših, ali za mene nemaju nikakvu vrijednost, kao da ih i jesam bacila, svejedno mi je.
|
A što ako se slučajno za nekoliko godina pomiriš s nekim od bivših?Zamisli kak bi se ti osjećala kad bi ti rekao čuvam još to i to što si mi onda poklonila? |
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
cuvam, pa to je bio dio mog zivota i zast bi ja to odbacio??? |
|
|
|
|
|
mademoiselle Ukupno postova: 18 Spol: Žensko
|
stvari nebacam,, ali ih uredno sklonim da mi nisu na oku,,dok recimo kontakte, msn, mail, face , mob brisem ak smatram da je to gotova stvar.. |
|
|
|
|
|
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
a fotografije? ja stvari isto baš ne bacam,jer šta netko zna od koga sam ja šta dobila,ali fotografije su vec druga prica... |
|
|
|
|
|
legica_os
|
betty je napisao/la: ›
a fotografije? ja stvari isto baš ne bacam,jer šta netko zna od koga sam ja šta dobila,ali fotografije su vec druga prica...
|
Fotografije su raspoređene u kutijama pa abecednom redu i sklonjene ispod kreveta |
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
fotografije su prebacene na cd i spremljene s ostalim stvarima hehe |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Nemam naviku čuvati išta pa tako ni "stvari" vezane za bivše ljubavi. Nemam nekakav ritual odbacivanja nego se to putem dogodi, jednsotavno nestane iz moje svakodnevnice ili uporabe isto kao i oni.
Zapravo lažem, od jednog dečka čuvam pisma i priče što mi je pisao i jednu dragu fotografiju. |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
MoNk Ukupno postova: 66 Spol: Muško
|
Hmmm... Alimentacija?! A ne, ne... i nije neka uspomena.... He he he..... |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
neam neš puno stavri od bivših... ali ono što imadem to mislim i da nisam bacila negdje se nalazi u sobi,...ali kada spremam sve i nađem tu i tam neš onda ovisi o mojem raspoloženju možda ostavim moda bacim... slike ne čuvam baš imam na kompu ali ako su izrađene to se baci... jer ako je slika vezana za neko tužno sjećanje nije ugodno to gledat uvijek....iako sve ostalo je dio moje prošlosti...i ostat će makar ja sve pobacala što imadem... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
|
|