Autor |
Poruka |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Nevjerojatno je koliko jedan post može nekoga piknuti da autor posta završi na ignore listi...
ne bi to bilo ništa čudno da osoba ne naginje ka 30ima..no ima nas svakakvih...
da sam na njegovom mjestu, više bi se brinula o reputaciji koju širi gdje god se pojavi nego o jednom postu osobe koju uživo nije niti upoznao...
Kako Vi stojite s ignoriranjem ( pisanim, mentalnim) članova foruma, koliko njih je Vas ignoriralo !?!? |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...samo oni koje sam ja prvo sebi stavila na "ignore"... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Ja nikoga ne ignoriram, volim sve pročitati. No, nikad me nitko nje toliko "piknuo" da bih razmislila o ignoriranju.
Ne mogu shvatiti ljude koji se živciraju oko foruma, postoji jednostavan iksić u gornjem desnom kutu uz čiju se pomoć može u sekundi vratiti u stvarni svijet... |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Ma kakav ignore kakve budalaštine, pa volim pogledati kakve ljudi gluposti sve mogu napisati, neki su svakim postom sve gluplji. |
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ma kakav ignore kakve budalaštine, pa volim pogledati kakve ljudi gluposti sve mogu napisati, neki su svakim postom sve gluplji.
|
Hehe... ma ovdje je jos dobro, u usporedbi s budalastinama koje mozes procitati na nekim drugim forumima, recimo Index-ovom forumu. Ponekad samo citam i placem od smijeha.
A kako na forumu bas i ne pisem previse (a i vecinom citam vijesti i clanke), nemam potrebu nikoga stavljati na ignore listu.... |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
tonya je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja nikoga ne ignoriram, volim sve pročitati.
|
Potpisujem, svaki komentar je dobro došao, ako je dobar još bolje . |
|
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
Šta ja znam... Ne ignoriram (još) nikoga .. Vi starosjedioci na forumu bi još i mogli... Iako, mi se neki čine dosta agresivni, pa se onda ne upuštam u raspravu... |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
o čem se tu radi?
|
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
o lubenicama,života mu
nikog ignorirala,mene jedna osoba ,nikad mi neće biti jasno zašto,svi smo različiti pa se time ne zamaram |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Ne želim nikoga ignorirati, ponekad me zabavlja čitati kretenske postove, a nekad ih jednostavno preskočim, ako mi se baš ne da zamarati. Ne mogu vjerovati da ljudi mogu tako pop... zbog nečijih postova, zato što netko ima drugačije mišljenje o nečemu ili sl. To mi je presmiješno... |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Moja:
Ignore lista
axe
magy
(ne mogu trpit gluposti ovih ljudi)
Ignoriraju me:
Ignoriran od
Nitko
(bio sam na ignore neke 2 koke al me valjd maknule, ko će ga znat)
on topic. na ignore ću stavit svakog ko me sekira i ko se ne zna ponašat i pri tomeje zatucan, glupav, nepismen i ne zna osnove ophodnje s ljudima. mislio sam stavit još par ljudi na ignore al prema njima imam još kakvo takvo pozitivno mišljenje i nema veze što se ama baš nikad ne slažem s njima bar se trude branit svoje neke stavove koliko oni bili ......... |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
na ignore nemam nikog iz istih razloga kao i vi, volim se smijati raznoraznim budalaštinama ljudi koje bi vjerojatno u real lifeu stavio na debeli ignore. postoje ljudi koje inimno cijenim iako se u većini stvari totalno ne slažem s istima, poput malog ivce. a opet postoje ljudi poput axe-a ili spina (iako i dalje vjerujem da je to jedna osoba) za koje nebi volio ni da su mi u blizini. ignoriran sam od neke tine_vu. niti znam ko je to niti znam zašto. |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
ja nemam nikog na listi.....
niti me posebno pogađa ono što netko napiše.....
....a jel mene netko ima..nemam pojma.. |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
|
|