Autor |
Poruka |
RUCO1
Ukupno postova: 31 Spol: Muško
|
Prije dvije godine sam podnio zahtjev za Adsl u T-Com-u, međutim još ništa od toga. Navodno sam na nekom PCM uređaju pa nisu u mogućnosti. Ne mogu ni promijeniti operatera, pa me zanima imali kakva alternativa. Nedostupan mi je i hot spot. |
|
|
|
|
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Što se t coma tiče, zajebano je kad imaš PCM jer skoro pa nikad nećeš dobit internet, s PCM-a te eventualno skidaju ako tražiš uvođenje više linija, odnosno ISDN-a. Znam da su neki ljudi tako podnosili zahtjev za ISDN-omi ADSL-om i onda kad ih skinu s parice, vrate se na samo jednu tel liniju, a internet im ostaje, u svakom slučaju neznam koliko je to zaista isplativo.... |
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Ovisno o tome koliko si udaljen od nekog od gradova u kojima Optima nudi Wimax uslugu - provjeri s njima:
http://www.optima.hr/za-po-doma/internet/optiwimax
Ja sam bio 2 godine na tome u Ivanovcu - bez ikakvih problema je šljakalo. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
RUCO1
|
Kad je tako dobar zašto si otišao od njih ? |
|
|
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Nacuh da TCom mora skinuti taj PCM kada korisnik podnese zahtjev - samo sto se oni nekako prave ludi - valjda zato da im ne odu korisnici (ili zato sto nemaju slobodnih parica) - ali to ne bi trebao biti problem nas korisnika!
Zna li netko da li je to tocno? Ako je ima li sluzba koja vodi o tome racuna i kojoj se mozemo pozaliti!?
btw ima i http://www.wimaxtelecom.hr/hr/index.php?id=87 - treba provjeriti dostupnost! |
|
|
|
|
|
RUCO1
|
Eto vidiš kako moraju, čekam 2 godine pa ništa, a čuo sam da se to riješi za 15 min. Samo treba prebaciti nekog starijeg kome ne treba internet.
Žalio sam se udruzi potrošač, ali i oni su "brzi" pa mjesec dana ne odgovaraju na mail. |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
|
RUCO1 je napisao/la: ›
Kad je tako dobar zašto si otišao od njih ?
|
Dobar je kada drugoga nema; u međuvremenu je ADSL postao dostupan pa su moji prešli na to.
Da je Optimin Wimax dostupan u Zagrebu i dalje bih ga trošio, iz jednostavnog razloga što nisam vezan fixnom linijom, a radi prilično dobro.
U svakom slučaju bolje od Vipovog data paketa. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
RUCO1
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
Kad je tako dobar zašto si otišao od njih ?
|
Dobar je kada drugoga nema; u međuvremenu je ADSL postao dostupan pa su moji prešli na to.
Da je Optimin Wimax dostupan u Zagrebu i dalje bih ga trošio, iz jednostavnog razloga što nisam vezan fixnom linijom, a radi prilično dobro.
U svakom slučaju bolje od Vipovog data paketa.
|
To znači da ne moraš prenosit telefon na njih ? Može li se u tom slučaju aktivirat Carnet ? |
|
|
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Šteta, ja sam zvala..signal vjerojatno imam ali nema opreme..
Mislila sam dati korpu T-comu i jednostavno preći k njima..ali izgleda da je to nemoguća misija.. |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
|
To znači da ne moraš prenosit telefon na njih ? Može li se u tom slučaju aktivirat Carnet ?
|
Nema nikakve veze sa telefonom, čak ni sa GSM-om. Wimax je mikrovalna bežična mreža |
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
snaša je napisao/la: ›
|
u najgorem slučaju kupiš svoju
ja sam spreman za broadband od bilo koga, samo da ga više dobijem, psmtr |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
snaša
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ja sam spreman za broadband od bilo koga, samo da ga više dobijem, psmtr
|
Ma pitala sam ih da li se to može pa mi je teta rekla da se ne može !? |
|
|
|
|
|
RUCO1
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ja sam spreman za broadband od bilo koga, samo da ga više dobijem, psmtr
|
Ma pitala sam ih da li se to može pa mi je teta rekla da se ne može !?
|
Zvao sam i ja, pa znam da ne može Carnet, a ovaj optiwimax bi došao 161,00 kn flat s brzinom 1024/256. Rekao sam neka dođu izmjeriti dostupnost, pa ću razmislit.
Čekam odgovor od udruge Potrošač i bio bih najsretniji da me riješe tog PCM-a, pa da mogu birat. Čini mi se najprihvatljiviji Metronet fast duo s dodatkom Carnet-a. |
|
|
|
|
|
snaša
|
Ja gledala jučer potrošački kod..bilo je u vezi optiwimaxa, nimalo mi se nije svidjelo..a još sam na jednom drugom forumu(ne znam da li smijem staviti link na taj forum) pročitala negatvno od jednog korisnika iz Osijeka. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
|
RUCO1
|
Hvala na upozorenju, nisam ni ja baš nešto za njih, ali ih držim kao krajnju mogućnost. |
|
|
|
|
|
|
|