Autor |
Poruka |
stripi
Ukupno postova: 79 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
najviše mi je ostalo u sječanju neuspjeli pokušaj ispravljanja jedinice iz biologije. nisam znala što je poribljavanje pa tata natjero da sto puta napišem tu definiciju i nakon stotog puta pita me šta je poribljavanje i ja nemam pojima!
poribljavanje je stavljanje mlađi od ribe u slobodne vodne tokove. mislim.
jednom mi je tata došo s posla u sred njegovog radnog vremena, iskopčo telefon i odnio aparat sa sobom jer me satima nije mogo dobit koliko sam pričala sa prijateljicama.
zabrane radia, tv i izlazaka da ne spominjem. uvjek su bili u kontaktu sa roditeljima jedne moje prijateljice i ako je jedna od nas u kazni, mora bit i druga, ako je jedna od nas napravila neko sranje, sigurno je i ova druga bila s njom, koliko god da se kuneš da nisi nema šanse da popuste |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Svašta sam radila, markirala, išla na popravak iz matematike ali nikad nisam imala zabrane izlazaka ili bilo čega. No, bila sam terorizirana time da sam imala kratke izlaske i da sam tek sam 18 godina smjela biti vani do ponoći. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
stripi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
najviše mi je ostalo u sječanju neuspjeli pokušaj ispravljanja jedinice iz biologije. nisam znala što je poribljavanje pa tata natjero da sto puta napišem tu definiciju i nakon stotog puta pita me šta je poribljavanje i ja nemam pojima!
|
neka nova odgojna metoda??? ajd bolje to nego da te bičevao
jednom mi je tata došo s posla u sred njegovog radnog vremena, iskopčo telefon i odnio aparat sa sobom jer me satima nije mogo dobit koliko sam pričala sa prijateljicama.
|
jel' nije bolje nazvati t-com i tražiti besplatnu zabranu odlaznih poziva
i ako je jedna od nas u kazni, mora bit i druga, ako je jedna od nas napravila neko sranje, sigurno je i ova druga bila s njom, koliko god da se kuneš da nisi nema šanse da popuste
|
pa jel' bilo dana kad niste bile u kazni? |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
1step2far je napisao/la: ›
Svašta sam radila, markirala, išla na popravak iz matematike ali nikad nisam imala zabrane izlazaka ili bilo čega. No, bila sam terorizirana time da sam imala kratke izlaske i da sam tek sam 18 godina smjela biti vani do ponoći.
|
Ja se kladim da si ti htjela da te kazne, ali ne roditelji! PRIZNAJ!!! |
|
|
|
|
|
slavica031
Ukupno postova: 147 Spol: Nebitno
|
Uvijek kada sam napravila neku piz...ju morala sam sjesti iznate one glupe priče kad te ubija u pojam 24 sata oko gluposti neke, a ja si mislim... a daj mi više opali šamar i pusti me na miru... Priča me najviše ubijala |
|
_________________ ...da bi ostvario svoje snove, moraš se prvo probuditi... |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
nisu me kaznjavali i ispao sam kolko tolko bolji od vecine koje su kaznjavali |
|
|
|
|
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
PsychoSoldier je napisao/la: ›
nisu me kaznjavali i ispao sam kolko tolko bolji od vecine koje su kaznjavali
|
i ja |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
i ja, daj mače da mu glavu odgrizem |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
ti definitivno nemaš 25 godina |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
stripi
Ukupno postova: 79 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
ma daj odj! velika većina vas, svaka čast pojedincima, samo čeka koga će popljuvat! ja sam naivno mislila da ovaj forum služi nekoj razmjeni mišljenja, informacija i zezanciji!!!
i da ispala sam normalna, zahvaljujući svojim roditeljima. nisam nikad imala problema sa alkoholom ili drogama, završila sam faks, imam posao, svoj stan. i nije mi žao zbog svih gluposti koje sam radila kao dijete jer bolje onda nego sada. |
|
|
|
|
|
|
|