Autor |
Poruka |
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
evo mene zanima imali li tko iskustava s tzv. frendovskim sexom??
imam frenda s kojim se povremeno kresnem, mrkem ili kako god i on i ja na to gledamo sasvim normalno.. nebi hodala s njim (a ni on samnom) il tako nesto, nego samo bezobvezni sex. a i jos smo frendovi, ne neki super, al ono dobro se znamo, pa reko zasto ne.
zanima me dali vi imate slicnih iskustava?? svi uvijek kao nesta pricaju da taj fredovski sex na postoji jer se prije ili kasnije jedna od tih osoba zaljubi i onda bude sranja, al nama je bas ok ovako. nije taj sex stalan, nego ono - povremeno, tu i tamo. kad ja ili on nema nikoga onda imamo jedno drugo. mi to zovemo "frendovi si medjusobno pomazu" |
|
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
....prije ili kasnije netko poželi nešto više....
vjeruj....
....ili se u životu druge osobe pojavi netko drugi....i onda ona druga osoba žali....
jer kako kaže jedna pjesma...
kad imaš druga i kad si sretan....kad voliš nekog dođe treći,a ti ostaneš sam...
..a onda trećem treći dođe i onda on ostane sam...a nekad nekom ti treći budeš i ondaopet sretan si ti... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
Anait
|
sokrat je napisao/la: ›
....ili se u životu druge osobe pojavi netko drugi....i onda ona druga osoba žali....
|
pa imam i ja i on povremeno nekog drugog pa nema nikakvog beda. mi samo jednostavno jedno drugom "pomazemo" kada je susno razdoblje |
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
bolje od jednog prijatelja je vise prijatelja cijelo drusto ... pa udri
ili mozda ovako nesto ??
multi speed ... kupis baterije za punjenje i udri |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
To je jedna vrlo odlična stvar dok god obje strane mogu razdvojiti osjećaj ljubavi od seksa. Ali kako su već rekli, u 90% slučajeva se s jedne strane počnu razvijati osjećaji i onda to pukne...
|
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Kad tad netko će plakati. |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Ajde budi moj najbolji drug, pa navrati na kavu ili na fuk |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ja nisam imala prijateljski seks nego seksualnog prijatelja, a to je velika razlika. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Iskreno nisam zato, da bi s nekim bila mora mi se prvo sviđat, a ak mi se sviđa onda ću se kasnije i zaljubit. Imam par dobrih prijatelja i točno se zna u kakvim smo odnosima, nikad nam tak šta ne bi palo na pamet...šta ja znam..meni je to onak bzv...što kažu i drugi kad tad će netko nać nekog drugog pa će se neko nać povrijeđen...al dobro svaka čast tebi ak nemaš prema njemu nikakve osjećaje već samo sex...ja to nebi mogla! |
|
|
Anait
|
1step2far je napisao/la: ›
Ja nisam imala prijateljski seks nego seksualnog prijatelja, a to je velika razlika.
|
ja imam prijateljski sex sa sexualnim prijateljem |
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Ja isto mislim da ce prije ili kasnije netko od vas dvoje pozeljeti vise; prvo u guzu,pa veza pa brak,mislim da to tak ide ;-) |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
ožiljak
Ukupno postova: 170 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
sex bez osjećaja... nije to za mene |
|
|
|
|
|