Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...dakle, Hrvatska je odlična zemlja za turizam, i gledam nešto ovih dana kako ćemo provesti ljeto i prvo što sam gledala je lijepa naša, red mora, red kontinenta....i cijene su me totalno izbacile iz takta....na primjer: 7 dana hotela u Opatiji s polupansionom za dvije osobe ukupno iznosi cca 5.500 kuna + prijevoz.....na povratku na Plitvičkim jezerima 4 dana još cca 2.500 kuna u varijanti privatnog smještaja....naravno, u to sve valja ubrojiti i ono što će se potrošiti po cugama, sladoledima te ostalim materijalnim troškovima, ali po sezonskim cijenama....ukupna cijena iznosi minimalno 10.000 naviše....napominjem da smo tip putnika koji voli komfor jer se na kraju krajeva idemo odmoriti.... ...
....onda me privukao topic o Egiptu i avio prijevozu i kad sam to sve ubrojila u cijenu, izašla sam opet na isto, s tim da idem onda na jednu vrlo zanimljivu i meni privlačnu svjetsku destinaciju...
...pa sam surfajući stranicama srpskih agencija, naišla na nešto još zanimljivije: Crno more....9 dana + 1 dan puta autobusom u hotelu, smještaj u punom pansionu u hotelu s 4 zvjezdice, uz popodnevno osvježenje za dvije osobe iznosi cca 5.000 kuna....zanimljivost je da je Bugarska vrlo ojačala u turizmu na obali Crnog mora....
...kako da se ja sad odlučim ostaviti novce za ono što mi nudi moja vlastita zemlja, kad mi jedna Bugarska može ponuditi više za manje novce?...ne kužim što ne valja u hrvatskom turizmu....ili sam u krivu?... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
nevalja to što je prošlih sezona bilo skupo a sad je bogami još skuplje! razlog vidim u tome što se država nastoji iščupati iz krize i katastrofalne gospodarske situacije kroz objektivno najjaču ali i najnestabilniju granu, turizam. ukoliko krahiramo ovo ljeto slijedi nam već vjerojatno u jesen rebalans proračuna i još teža kriza. |
|
|
|
anakonda
|
...pa baš to - toliko su najavljivali da će spuštati cijene, pa nitko ništa..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Bugarska je top odredište jer je odlična za dobru zabavu sa mnogo manje novca.
A Hrvatska, jebeš i njenu ljepotu kad je do danas 40000 ljudi dobilo otkaz. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
U Hr se osjećam sigurnije nego u Bugarskoj ili Egiptu, pa mi tih par kuna (000) više vrijedi dati u svoju zemlju.
U Bugarskoj: mafija,krađe i prljavo.
U Egiptu: terorizam,krađe i egzotične zaraze.
I u Hr ima krađe,pa logo, ali lakše mi je tu ostati bez osobnih dokumenata nego u Egiptu ili tak negdje.
Pa onda još ono bankrotiranje turističkih agencija pa sjediš na suncu tam negdje-nigdje i čekaš da se neko iz veleposlanstva smiluje...juu yebote...
Neidem nikud OSTAJEM TU. |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...ah, da sam tako razmišljala, ne bi se iz dvorišta mrdnula ...shalim se....neki od nas jednostavno vole pustolovinu ..... |
|
|
|
|
anakonda
|
...eto, odluka za ovo ljeto je pala....: Bugarska-Varna, obala Crnog mora - 9 dana hotela s 4 zvjezdice i punim pansionom + prijevoz = nešto malo više od 5.000 kuna za dvije osobe....jedva čekam ...kad će taj godišnji... |
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la: ›
...eto, odluka za ovo ljeto je pala....: Bugarska-Varna, obala Crnog mora - 9 dana hotela s 4 zvjezdice i punim pansionom + prijevoz = nešto malo više od 5.000 kuna za dvije osobe....jedva čekam ...kad će taj godišnji...
|
Tu nešto smrdi-pre jeftino. |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...Bugarska je jeftina inače....surfala sam malo njihovim hotelima - stvarno su im cijene niske....a ova cijena što ja plaćam je agencijska, tako da je još jeftinije... |
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Trenutno nemam ni za kruh, tako da mi srce puca kad čitam planove za godišnji ... I ja bih! |
|
|
|
|
|
Kloppo
Ukupno postova: 104 Spol: Žensko
|
Kaže ajmooooooooooooooooooo :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uUexMgDPkwc&feature[/youtube] |
|
|
|
|
|
seven-of-nine
Ukupno postova: 274 Lokacija: južno od mjesta gdje sjevera nema Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la: ›
Trenutno nemam ni za kruh, tako da mi srce puca kad čitam planove za godišnji ... I ja bih!
|
Znam kako ti je ali valjda je dobra stvar što znaš da nisi sama, ima nas još takvih.... |
|
|
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Pegy, pa čemu takva crna razmišljanja o svjetu? Da imam novaca, radije bih otputovala u Egipat nego negdje na našu obalu. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
|
|