Autor |
Poruka |
pop-ap-teta
Ukupno postova: 324 Spol: Nebitno
|
Kada pozelite u setnju, na piknik, đogiranje, zezanje sa prijateljima ili jednostavno kada pozelite malo mira samo za sebe.... Gdje odete?
Na kopiku, na neko setaliste ili igraliste pored vas, na konjicki klub, iktus, promenadu, u vrevu centra, neptun, zoo vrt, setnicu u donjem gradu.... Gdje? Mozda negdje van grada. Bilje, Emaus, neki rukavac skriven od pogleda, na Karasicu negdje, na Dunav negdje....
Savijeti za rostiljade, kampiranja i zezanciju su uvijek dobro dosli. |
|
|
|
|
|
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: Žensko
|
Još su bolje došli savjeti za kupljenje smeća nakon roštiljade. Na trim stazi je još od Prvog maja sve puno plastičnih vreća, čaša i boca. I, što je još gore, puna je i šuma između trim staze i Tvrđavice, kao i ona između novog mosta i Karašice.
Eto, ta mjesta su savršena za odlazak u prirodu. Ali to polako prestaju biti, zahvaljujući odgovornim "kamperima". |
|
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Moira je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Još su bolje došli savjeti za kupljenje smeća nakon roštiljade. Na trim stazi je još od Prvog maja sve puno plastičnih vreća, čaša i boca. I, što je još gore, puna je i šuma između trim staze i Tvrđavice, kao i ona između novog mosta i Karašice.
Eto, ta mjesta su savršena za odlazak u prirodu. Ali to polako prestaju biti, zahvaljujući odgovornim "kamperima".
|
slazem se s tim da su ljudi neodgovorni, ali pobogu jel unikomu problem malo po sumici kupit smece? |
|
|
|
|
|
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: Žensko
|
maddox_rumble je napisao/la: ›
Eto, ta mjesta su savršena za odlazak u prirodu. Ali to polako prestaju biti, zahvaljujući odgovornim "kamperima".
|
slazem se s tim da su ljudi neodgovorni, ali pobogu jel unikomu problem malo po sumici kupit smece?
|
Koji crni Unikom u sred šume između mosta i vikend naselja na Karašici?? Jel ti znaš gdje je to? |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
maddox_rumble je napisao/la: ›
|
slazem se s tim da su ljudi neodgovorni, ali pobogu jel unikomu problem malo po sumici kupit smece?
|
Koji crni Unikom u sred šume između mosta i vikend naselja na Karašici?? Jel ti znaš gdje je to?
|
mislio sam na dio izemdu trim staze i tvrdavice |
|
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Jezero Borovik, ne znam kak je sad....al bilo je dobro...za cijeli dan, pa i za šator... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
e mene zanima kao je u Dardi?
cula sam da tamo ima neko jezerce i da je predobro tamo za kampiranje, pa ako netko ide temo, bila bih zahvalna na par dobrih i provjerenih informacija |
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
|
pop-ap-teta
Ukupno postova: 324 Spol: Nebitno
|
za dardu sam i ja cula da, no planiramo na borovik sa klincima, a kako nismo opremljeni sa kamp opremom, biti ce to onda jednodnevni izlet u cijelom )))))
u nedjelju je rostiljada bila kod nas doma, svi se nameracili ici negdje van, kad ono zarondala kisa i eto.... nismo daleko dogurali nego u dvoriste
jel imam kakva klapa odavdje da se odlucuje za ovakve podhvate? mislim tipa ovakvih piknika? |
|
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Borovik je OK, ne zaboravite se pregledat od krpelja kad se vratite... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
|
|