Autor |
Poruka |
flatline
Ukupno postova: 139 Lokacija: dno Drave ispod željezničkog mosta Spol: Muško
|
Smrdi u Centru do zla boga grad od 120k stanovnika...na govna ili tako nesto.
Posto sam ja jedini osjetio, zabrinuo sam se da ja ne smrdim, al eto, naslo se josh par ljudi....
Farme, ruza vjetrova, propisi, grad, inspekcija...jel ima netko da nije na godisnjem? |
|
|
|
|
|
non plus ultra
Ukupno postova: 110 Spol: Nebitno
|
Sinoć se osjetilo i u Industrijskoj... U zadnje vrijeme sve češće smrdi... |
|
_________________ This time next year I'll be millionaire !!! |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Coxa Branca
Ukupno postova: 101 Lokacija: Korriban Spol: Nebitno
|
Cudno, ja nisam nista osjetio. Dobro ja se krecem samo na potezu Rokova do trga i nazad. Vidjet cemo. Zasad mi nista ne smrdi. |
|
_________________ Things I once thought, Unbelievable, In my life, Have all taken place, When we walked through, Little Italy, I saw my reflection, Come right of your face |
|
|
|
Necro
Ukupno postova: 83 Lokacija: Osijek ^^ Spol: Muško
|
Smrdilo je uzasno jucer,danas nisam iamo priliku izaci van jos,i smrdi mi po onoj farmi,sto je vec smrdjelo.
Nevjerovatno je to sto mi je nos zaštopan i svejedno osjetim. |
|
_________________ "Mi smo Borg,otpor je napon kroz struja."
http://www.necroparkour.deviantart.com |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Zato sam ja odselio na selo pa ne moram trpit smrad iz svinjca u centru Osijeka! |
|
|
|
|
|
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Baš se i ja to pitam ovo jutro. A živim na Jugu inače. Neki svinjac mi futa. |
|
|
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Baš htjedoh reći da i na Jugu 2 smrdi. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
mala_20 Ukupno postova: 62 Spol: Nebitno
|
flatline je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Smrdi u Centru do zla boga grad od 120k stanovnika...na govna ili tako nesto.
Posto sam ja jedini osjetio, zabrinuo sam se da ja ne smrdim, al eto, naslo se josh par ljudi....
Farme, ruza vjetrova, propisi, grad, inspekcija...jel ima netko da nije na godisnjem?
|
ja sam isto osjetila u centru i kažem mojima da osjetim da smrdi na krave, a moji me posprdaju.. ipak, sam imala pravo.. |
|
|
|
|
|
rizla
Ukupno postova: 149 Spol: Žensko
|
Ja živim u Tenju, pa što smrdi na krave to mi i ne smeta, jer nitko me nije tjerao da gradim kuću na selu, Ali kod nas noću na ciglanu odvoze sadržaj septičkih jama. Ima par osoba koje imaju scisterne nisu prijavile obrt ii masno zarađuju bacajući govna nama pod nos. A što se tiče nadležnosti nitko nije nadležan: ni policija, ni ZZJZ, ni sanitarna. |
|
|
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
Ma smrdipo cijelom centru - istina. I što nalžne službe poduzimaju? Ništa... OK ja ne znam odakle dolazi smrad al oni moraju znati. Dobro, barem bi trebali znati |
|
|
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
Ali prije par godina je bio isti problem sa jednom farmomo (sada je zatvorena pa nema smisla pisati čija je bila) pa se uspjelo rješiti, jer postoje zakoni koji direktno takvo držanje životinja u urbanim sredinama zabranjuje . Može se i ovaj problem rješiti, naravno ako smrad dolazi iz Grada a ne iz okolnihsela. Nonevjerujem da dolazi iz sela, ali kako sam napisao - ne znam oadkale dolazi. Ako je iz Grada onda se može rješiti, a ako se do sada nije onda je računica jasna -može se srješiti ali netko ne želi... Ali da - kakvo nam je stanje u državi - okrilje noći polagano posatje najrealnija opcija za rješavanje mnogih problema - eto složili smo se i mi oko jedne stvari |
|
|
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
Upravo zasmrdilo najjače dosad.
Kako ovo grize... |
|
|