Autor |
Poruka |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
vesnica je napisao/la: ›
Da ali s dobrim programom ,programom koji se razlikuje od drugih programa e onda bi mogao da privuces ljude i cetvrtkom i petkom,jer opet kazem tih nekih( sto ja znam koko sad dj naplacuju svoj posao) kuna sto bi se dalo nekome dj mislim da bi taj sank otplatio njegovu gazu i konobare.Baravno ako se nema dobar program onda sve u vrazju mater nece nitko doci.S ovim house ,nekim trance ili kako sam vec cula nekim alternativnim dance stvari nece da drzi vodu ovaj club
|
U Osijeku je nemoguće petkom nešto napraviti. Četvrtak i subota su dani za izlaske. Petak nikad, ali baš nikad nije bio in. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol: Muško
|
cane je napisao/la: ›
vesnica je napisao/la: ›
Da ali s dobrim programom ,programom koji se razlikuje od drugih programa e onda bi mogao da privuces ljude i cetvrtkom i petkom,jer opet kazem tih nekih( sto ja znam koko sad dj naplacuju svoj posao) kuna sto bi se dalo nekome dj mislim da bi taj sank otplatio njegovu gazu i konobare.Baravno ako se nema dobar program onda sve u vrazju mater nece nitko doci.S ovim house ,nekim trance ili kako sam vec cula nekim alternativnim dance stvari nece da drzi vodu ovaj club
|
U Osijeku je nemoguće petkom nešto napraviti. Četvrtak i subota su dani za izlaske. Petak nikad, ali baš nikad nije bio in.
|
ne bi se složio. ja kad sam išao u srednju školu mi smo svi čekali petak da možemo ići van a mogu ti reći da današnji srednjoškolci također masovno izlaze petkom van |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
prije mi najbolje bilo petkom, prvenstveno jer sam se nalio ko pi;ka pa mi bilo lo[e u subotu pa se il nisam mogo nikako napit kolko god da sam popio ili sam se prepio od 1 cuge hehe |
|
|
|
|
|
kudjaokomtiskokom
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
petak je dan za metak! |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Dan kad se ima novaca je najbolji dan za izlaske. |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
nake_rado je napisao/la: ›
Dan kad se ima novaca je najbolji dan za izlaske.
|
o daaaa...taj dan je onda najbolji.... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol: Muško
|
svaki je dobar ak je dobra ekipa i ak se ima para... |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
|
DARCHO
Ukupno postova: 242 Lokacija: citybosutsko Spol: Muško
|
nema tu dana...i ponedjeljak zna bit dobar,ak ga znaš iskoristit...što će reć,.sjest u birtiju,par ladnih...i da vidiš...
mada..subotu pokusavam izbjegavat,jer definitivno je kirbaj u tvrdji onda..ili ti ga babilon.. |
|
_________________ tko pita,taj ne skita..oš,neš bangladeš ! http://www.youtube.com/watch?v=z-Wgb_gh8Ps&feature=player_embedded |
|
|
|
keka
Ukupno postova: 183 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
pavijan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
svaki je dobar ak je dobra ekipa i ak se ima para...
|
aj agrii |
|
|
|
|
|
Razor Ukupno postova: 23 Spol: Muško
|
pavijan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
potpisujem ovu izjavu! |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
Zdrale je napisao/la ( Pogledaj post): ›
cane je napisao/la: ›
U Osijeku je nemoguće petkom nešto napraviti. Četvrtak i subota su dani za izlaske. Petak nikad, ali baš nikad nije bio in.
|
ne bi se složio. ja kad sam išao u srednju školu mi smo svi čekali petak da možemo ići van a mogu ti reći da današnji srednjoškolci također masovno izlaze petkom van
|
petak je nekada bio dan, ajmeee...bile svirke, bilo ekipe, bilo svega...sada je, nažalost drugačije, no možda se i to da promijeniti, hm...
nake_rado je napisao/la: ›
Dan kad se ima novaca je najbolji dan za izlaske.
|
[
quote="pavijan"]
[/quote]
ova dva su apsolutno točna, hehe |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Petkom rijetko zna bit ljudi vani pa je zato nikakav za izlaske...četvrtkom ima ljudi, ali ne nešto previše, s onda subotom svi navale k'o ćoravi pa ne mogu svi ni stat u Tufnu...pa mi se onda ne da ni ulaziti u prenapučene klubiće...
Šteta što to nije raspoređeno na sva ta tri dana... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
|
|
|
fred Ukupno postova: 127 Spol: Muško
|
dino_bno je napisao/la: ›
Petak je najbolji dan
|
Slažem se! |
|
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Kad su bile najbolje partije na svijetu, bile su petkom koliko se sjecam. U zadnjih nekoliko godina obicaj je ljudima da izlaze uglavnom subotom, nebtino dogadjalo se nesto nekim drugim danom ili ne. Pricam o vecini da se pojedinci nebi nadigli slucajno. Cetvrtak je oduvijek nekako orijentiran na studentske zabave sto vecina s ovog foruma zapravo i je. Ludo i nezaboravno uz kako na plakatima vole naglasiti "Ono sto ste vec vidjeli ili culi najmanje 1000 puta". Jebeno nezaboravno!
U zadnje vrijeme se zapravo i dalo lijepo zabavit petkom. Cak vise neg subotom jer iako ima manje ljudi, ekipa se ugodno profilira pa i ne moram gledat kojekakve jazavce, a od preostalih znam vecinu. Glasam za petak! |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
|
|