Autor |
Poruka |
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
LJUDI! Netko mi je provalio na fejs jučer i sada koristi moj identitet, promjenio je šifru i sve, javlja se mojim prijateljima i sl. Znači netko koga možda znam, 100% iz Osijeka. Ali to je sad samo početak!!!
Upravo pričam frendu na msnu kako mi je netko shebao fejs...smije se on meni, jer je nedavno i par njegovih poznanika provaljen facebook... nakon minutu dvije, ide on provjeriti svoj - i BOOOOM, ne može se logirati ni u svoj!!!
Ja sam sad otvorio novi fejs pod drugim imenom i dodao skoro sve prijatelje koje sam imao i objasnio im što je bilo te ih zamolio da me obrišu s liste prijatelja odtagiraju sa slika.
Evo ne znam što dalje... ali budem li saznao tko je, gotov je!!
A sad svi mjenjajte lozinke ili brišite fejs!!!!!!!! I javite ako se što vama dogodilo. |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Zodijak je napisao/la: ›
brišite fejs!!!!!!!!
|
Jedina pametna u cjeloj priči |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
lol |
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
prvo i osnovno to ti se dogodi zato što se passwordi pamete pomoću firefoxa ili se prilikom logiranja uključi opcija da "ostaneš logiran"
Dakle najbolja zaštita je da pamtite passworde i da ih ne "pamte" nikakvi programi a pogotovo ne firefox ili ie |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Ja sam sad otvorio novi fejs pod drugim imenom i dodao skoro sve prijatelje koje sam imao i objasnio im što je bilo te ih zamolio da me obrišu s liste prijatelja odtagiraju sa slika.
Evo ne znam što dalje...
|
Jel' ti nije bilo jednostavnije kliknuti ono 'I forgot my password',ili kako oni to vec zovu i trebao bi ti stici link za reset na mail?
http://www.facebook.com/reset.php |
Zadnja promjena: bazooka_joe; 24.11.2009. 9:21; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Zodijak je napisao/la ( Pogledaj post): ›
LJUDI! Netko mi je provalio na fejs jučer i sada koristi moj identitet, promjenio je šifru i sve, javlja se mojim prijateljima i sl. Znači netko koga možda znam, 100% iz Osijeka. Ali to je sad samo početak!!!
Upravo pričam frendu na msnu kako mi je netko shebao fejs...smije se on meni, jer je nedavno i par njegovih poznanika provaljen facebook... nakon minutu dvije, ide on provjeriti svoj - i BOOOOM, ne može se logirati ni u svoj!!!
Evo ne znam što dalje... ali budem li saznao tko je, gotov je!!
A sad svi mjenjajte lozinke ili brišite fejs!!!!!!!! I javite ako se što vama dogodilo.
|
uf, sav sam protrnio ... ovo je tako uznemirujuce saznanje |
|
|
|
|
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Evo ne znam što dalje...
|
Jel' ti nije bilo jednostavnije kliknuti ono 'I forgot my password',ili kako oni to vec zovu i trebao bi ti stici link za reset na mail?
http://www.facebook.com/reset.php
|
Ma ne, meni je izgleda prvo mail provaljen, a ne facebook. Ni tamo se ne mogu logirati.
Ali nema veze, saznao sam tko je, i samo čekam pravi trenutak =D |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Ma ne, meni je izgleda prvo mail provaljen, a ne facebook. Ni tamo se ne mogu logirati.
Ali nema veze, saznao sam tko je, i samo čekam pravi trenutak =D
|
Shvaćam korisnike (ni sa mnom nije drugačije) čiji je pass za mail isti kao i svi passwordi na svim sajtovima ...
Ali ovo 'provaliti' mi baš nije jasno; ako netko ostavi ključ u bravi, onda to baš i nije 'provala', zar ne? |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Zodijak je napisao/la ( Pogledaj post): ›
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Evo ne znam što dalje...
|
http://www.facebook.com/reset.php
|
Ali nema veze, saznao sam tko je, i samo čekam pravi trenutak =D
|
mislim da je najbolje javno obznaniti njegovo ime svugdje |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol: Muško
|
strašno... životi nekih više neće biti isti.... zamišljam strahotu da netko pošalje s mog accounta na fejsu (kad bi ga imao) poruku nekome... inkvizicijski bi ga mučio... |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
ah kako mi je drago da sam se riješio te gluposti još davno prije.... |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
ajde se vi savršeni koji ste se odrekli facebooka odreknite i interneta općenito ono, kad ste već krenuli s detoxom |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
Frost je napisao/la: ›
ajde se vi savršeni koji ste se odrekli facebooka odreknite i interneta općenito ono, kad ste već krenuli s detoxom
|
pa će nastaviti s botoxom, nemoj tako |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
Frost je napisao/la: ›
ajde se vi savršeni koji ste se odrekli facebooka odreknite i interneta općenito ono, kad ste već krenuli s detoxom
|
hvala na savjetu... i glupi savjet je dobar, ako je izrečen dobronamjerno i benevolento |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
|
|