bijah tamo ali već su maknili kombi... ugl nadam se sam oda djeca nisu bila u busu pošto ima tu tablu za prijevoz djece...
btw. pročitao na 24 sata da nema teže ozlijeđenih... srećom...
Prema riječima čitateljice semafor nekoliko dana ne radi, no na križanju stoje prometni policajci, čije reguliranje vozač kombija nije poštivao
Prelazila sam križanje i iza leđa čula naglo kočenje i škripu guma. Kombi je iz Trpimirove doletio na glavnu, Vukovarsku cestu i u bok udario autobus. Odgurao ga je nekoliko metara, između semafora i rasvjetnog stupa te se i sam zaletio u rasvjetni stup, rekla nam je čitateljica V. V koja se oko 15 sati našla na križanju u Osijeku. Prema riječima čitateljice, semafor nekoliko dana ne radi, ali zato na križanju stoje prometni policajci čije reguliranje prometa vozač kombija nije poštivao. Djelatnici Hitne pomoći previli su ruku vozaču autobusa, a vozača kombija izvadili su iz vozila i kolima prevezli do bolnice. Lakše je ozlijeđen. Dijelovi autobusa i kombija, čiji prednji dijelovi su slupani, letjeli su cestom,no srećom nikoga od prolaznika nisu pogodili. Putnici autobusa, među kojima je bilo i jedno dijete, također nisu ozlijeđeni. Okolnosti sudara bit će poznate nakon policijskog očevida.
Piše: Katarina Magdalenić
http://www.24sata.hr/news/kombijem-udario-i-odgurao-putnicki-autobus-u-osijeku/168576/