Autor |
Poruka |
Mario1411
Ukupno postova: 55 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: Mario1411; 05.05.2010. 11:57; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Super je to čime se baviš! Savjetujem ti da se makneš odavde, jer je ovdje sve... i da svoj talent dobro iskoristiš! Možda ovo ljeto na Jadranu naletiš na nekog "head hunter-a", pa ti se ukaže dobra prilika. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Mario1411
|
|
|
_________________ Face your Fears & Live your Dreams. |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Mario1411 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Evo htjeo bih podijeliti / objaviti neke fotke s vama, ovo je slikano sa običnim fotoaparatom, ništa nije profesionalno, pa eto nadam se da će vam se svidjeti =))
Sve slike su slikane u Osijeku.
Ako imate neki savijet ili nešta, slobodno komentirajte.
|
savjet ... malo bolji fotic i jedan pravi photosession ...
btw, tvoja majka mora da strepi kad izlazis iz kuce
inace |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
Ma ako budeš vodio Sportainment, 100 % će te netko skontati...te tvoje akrobacije su totalna atrakcija...meni prefora kad god vidim kakve fore ljudi izvode po gradu...
Sjećam se kad ste kod nas na tjelesnom izvodili te fore, salta i sl., predobro! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Mario1411
|
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Evo htjeo bih podijeliti / objaviti neke fotke s vama, ovo je slikano sa običnim fotoaparatom, ništa nije profesionalno, pa eto nadam se da će vam se svidjeti =))
Sve slike su slikane u Osijeku.
|
savjet ... malo bolji fotic i jedan pravi photosession ...
btw, tvoja majka mora da strepi kad izlazis iz kuce
inace
|
Ahh kazem ti nemam ti ja fotić , moram posuđivat od drugih, a i nitko normalan neće dati neki skupi fotoaparat , posudit.
A da unajmim nekoga da me slika i da napravim pravi Photossesion, to si stvarno nemogu priuštiti. Za nekog profesionalca, iako bi mi dobro došlo
Btw Stella, kako znas da sam se prijavio za Animatora i da cu raditi za "Sportainment"
Mislim istina je, idem na more radit al kako ti znas hhheh |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
@Mario...pa bila sam tamo... Vidjela sam i slike sa seminara, čini se da vam je bilo predobro. Ja isto prošla, al sam im u zadnji tren prije seminara morala otkazati jer sam ovdje našla posao i zbog faxa ne bih mogla otići na 4 mjeseca... |
|
|
|
|
Mario1411
|
@Stella1989 ... Eh stella nisam ni skontao , sad se sjećam =)) A ja sam isto tako morao zbog faxa otkazati prije 2 god , al eto jbg, pa napokon ovo ljeto odoh na duže vrijeme izvan Osijeka |
|
|
|
|
Stella1989
|
Mario1411 je napisao/la: ›
@Stella1989 ... Eh stella nisam ni skontao , sad se sjećam =)) A ja sam isto tako morao zbog faxa otkazati prije 2 god , al eto jbg, pa napokon ovo ljeto odoh na duže vrijeme izvan Osijeka
|
Al eto...u svakom slučaju, sretno, zabavi se i 100 % sam sigurna da će te već netko skontati pa da iskoristiš svoje potencijale!
Btw, koliko vas je iz Osijeka bilo na seminaru i jel bila "ona ruskinja, njemica...što sve nije nadrobila"? Hehehe |
|
|
|
|
heaven_can_wait
Ukupno postova: 151 Spol: Žensko
|
|
Prouči gramatiku. |
|
|
|
|
|
Mario1411
|
Stella1989 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@Stella1989 ... Eh stella nisam ni skontao , sad se sjećam =)) A ja sam isto tako morao zbog faxa otkazati prije 2 god , al eto jbg, pa napokon ovo ljeto odoh na duže vrijeme izvan Osijeka
|
Al eto...u svakom slučaju, sretno, zabavi se i 100 % sam sigurna da će te već netko skontati pa da iskoristiš svoje potencijale!
Btw, koliko vas je iz Osijeka bilo na seminaru i jel bila "ona ruskinja, njemica...što sve nije nadrobila"? Hehehe
|
Nije bila ona cura šta je nabrojila 6-7 jezika, hehehe.
Iz osijeka smo bili prošli i sudjelovali na tom seminaru samo dvojica.
Ja i jedan Ivo =)) |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
Nije bila ona cura šta je nabrojila 6-7 jezika, hehehe.
Iz osijeka smo bili prošli i sudjelovali na tom seminaru samo dvojica.
Ja i jedan Ivo =))
|
Hahaha...joj, kad se sjetim na šta je to ličilo kad je počela s nabrajanjem i kad se tamo kreveljila... Eh, da im nisam otkazala, znači od 12-ak ljudi prošlo nas je samo nas troje..?
Aj da više ne spammam, sretno i uživaj! |
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Vanna031 Ukupno postova: 51 Spol: Nebitno
|
Poljak bio bi red da otvoriš profil na dA! (: opet se razbacuješ po osijeku dok nešto ne slomiš, vidjela sam Matana neki dan,iste stvari radi,al ti rasturaš,ajde..fotić u ruke,poz |
|
|
|
|
|
Mario1411
|
Ko je Matan ?? Refresh my mind,heh =))
i kakav profil na dA ?! |
|