Autor |
Poruka |
pilot Ukupno postova: 36 Spol: Muško
|
Nadam se da neće sad proradit cenzura , pa da mi netko od moderatora skine ovu temu, a sve zbog vaših dobrih dobrosusjedskoh odnosa sa tim glupim portalom.
Uzdam se u slobodu medija i pravo na vlastiti izričaj. |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
Da nije bilo ove druge poruke, jos bi i razmislio... ;-) Salim se...
Iskreno, mi radimo svoj posao, i nije nam zelja usporedjivati se i natjecati ni s kim. Znamo sto zelimo napraviti od ovog sitea - ono sto jos uvijek ne postoji kad je Osijek u pitanju - virtualni gradski community, mjesto gdje ce se moci saznati sto ima u gradu, gdje ici nakon posla, kako je bilo negdje sto se propusti, razgovori ugodni sa sugradjanima, rasprave i preispitivanje vlastitog misljenja...
Inace, sto se tice cenzure, vrijedi jednostavno pravilo - Don't be evil. Dakle, sve sto nije receno u mrznji i na nju poziva ce se tolerirati. ;-) |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Ovdje smo registrirani, to ima svoju težinu. A glede Osijek online-a, mogu samo reći da svi stojimo na kori banane....sve ovisi tko je koliko spretan, ne? ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
citylinear Ukupno postova: 6 Spol: Muško
|
...Osijek Online......polako liči na žutu štampu..cyber zid katastrofa... |
|
|
|
|
|
Kyoto Ukupno postova: 80 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pilot je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mislim da će lagano pasti u zaborav kad ekipa skuzi ovaj portal, što vi mislite ?
|
...potpisujem to tvoje razmišljanje a i naslov teme sve kaže |
|
_________________ zar i ti sine Brute |
|
|
|
mery
|
Mislim da treba poštivati konkurenciju i to iz razloga što je ekipa iz osijek on-line puno prije startala i iz ničega napravila nešto i to još u OVOM gradu, a vi ste tu jako "friški" i sve oči su uprte u vas,nema te se šta hvaliti, još se vi morate dobro dokazati !! |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Gost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mislim da treba poštivati konkurenciju i to iz razloga što je ekipa iz osijek on-line puno prije startala i iz ničega napravila nešto i to još u OVOM gradu, a vi ste tu jako "friški" i sve oči su uprte u vas,nema te se šta hvaliti, još se vi morate dobro dokazati !!
|
APSOLUTNO, nema mjesta pljuvanju, ljudi rade, trude se, podmeću jaja a sve to za ništa. mjesta ima za oba potrala, bilo bi bolje da ih je još. konkurencija stvara kvalitetu!!!! |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Ovo s jajima je uvreda za ženski dio ekipe, znaš!? |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
khm, i zenskom dijelu ekipe valjda netko podmece jaja. ;-) Dakle, kako god okrenes, podmetanja jaja na sve strane. |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
|
Čuj Mery, ak nisi shvatila, oni se opće ne hvale, čak su skromni i prefini, to ih hvalim ja i to je moje mišljenje da su ovi u banani !
Kužiš, nisi valjda plavuša? |
|
|
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
Gost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
APSOLUTNO, nema mjesta pljuvanju, ljudi rade, trude se, podmeću jaja a sve to za ništa. mjesta ima za oba potrala, bilo bi bolje da ih je još. konkurencija stvara kvalitetu!!!!
|
tako je! Kamo srece da ima bar jos jedan osjecki portal..svaki dan odem bar 10ak puta i na Osijek-online i sada na 031..samo naprijed |
|
|
|
|
|
Gost
|
|
|
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
tuvok
Ukupno postova: 124 Lokacija: Ispod moje škembe Spol: Nebitno
|
zato se i buntovnik (stojcic) iz protesta nije registriro na ovom portalu. mora da ce se nesto znacajnije desiti na o-o kad je vidio kako mu je posjeta iz dana u dan sve slabija |
|
|
|
|
|
|
|