Autor |
Poruka |
jooooooj
Ukupno postova: 133 Lokacija: D.G.O. Spol: Muško
|
kako ja nisam VIP-ovac zanima me jel ima neki site za ostale gdje se mogu slati sms-ovi, naravno besplatni, a da nisu oni koji šalju preko maila(mora biti uključena opcija na mobitelu na koji se šalje) |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Mislim da ces tesko naci takav servis...
Nekad ih je bilo mnostvo...cak si mogao slati SMSove preko ICQa (prvo je bilo neogranicen broj dnevno, pa 80 komada dnevno, pa 5 komada, a onda su nasi provideri odlucili blokirati te poruke).
Sve je to jedna velika ironija i glad operatera mobilne telefonije za parama...
Na netu su IM (instant messaging) poruke dzaba, na Netu su i pozivi dzaba, na Netu su i videokonferencije dzaba...
Smijesno je to sto nam rade... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Na netu su IM (instant messaging) poruke dzaba, na Netu su i pozivi dzaba, na Netu su i videokonferencije dzaba...
Smijesno je to sto nam rade...
|
Zanimljivo je da sam o ovome razmisljao prije dva dana. Mobilne mreze trebale bi biti javne kao Internet. Operateri bi trebali naplacivati samo flat pristup mrezi, a usluge bi trebale biti besplatne. Omogucilo bi to znacajan procvat globalne komunikacije. |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mislim da ces tesko naci takav servis...
Nekad ih je bilo mnostvo...cak si mogao slati SMSove preko ICQa (prvo je bilo neogranicen broj dnevno, pa 80 komada dnevno, pa 5 komada, a onda su nasi provideri odlucili blokirati te poruke).
Smijesno je to sto nam rade...
|
upravo mi je ponuđeno telefoniranje (i još štošta) netom...zvuči odlično, ali sam i pomalo |
|
|
|
|
|
Kealan
Ukupno postova: 71 Lokacija: WorldWideWeb Spol: Muško
|
Gazda, kad ti ponude aparat za kavu koji prištekaš USB-om na komp i sa neta naručiš kavu koju ti netom uštekani aparat ubaci u tvoju omiljenu šalicu....Bi li onda pristao? |
|
|
|
|
|
|
Kealan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Gazda, kad ti ponude aparat za kavu koji prištekaš USB-om na komp i sa neta naručiš kavu koju ti netom uštekani aparat ubaci u tvoju omiljenu šalicu....Bi li onda pristao?
|
ne. ne volem kavu iz aparata... |
|
|
|
|
|
Kealan
Ukupno postova: 71 Lokacija: WorldWideWeb Spol: Muško
|
|
|
_________________ Coimhéad fearg fhear na foighde! |
|
|
|
|
i te kakav... |
|
|
|
|
|
yellowica
Ukupno postova: 272 Lokacija: haven Spol: Žensko
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Vip omogucio slanje 10 besplatnih SMS poruka (s kratkom reklamom na dnu) svim korisnicima (neovisno o mrezi na kojoj se nalaze).
http://www.vip.hr/sp/index
klik na WebSMS -> i onda registracija novog korisnika. Svakako procitati i uvjete koristenja (spominje se slanje promo poruka i materijala, tako da oni koji to ne zele - ne bi se trebali registrirati za 10 besplatnih sms-ova dnevno). ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
|