Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...trebam grafičku karticu, rekoše mi ASUS 88800 GT ili nešto takvo...gledala sam oglase, nisam baš našla neki izbor....help? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja sam uzeo ati radeon hd 5670
kartica je full hd ,moze dost igara vrtit...cijena je cca 400 kn... |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
|
anakonda
|
...e, fala ti....a u usporedbi s novom, koliko košta polovna? nisam baš upućena u tematiku, trebam nešto da mali može igrati igrice, kanta je sastavljena od dvije stare kante.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
kupi djetetu novu grafulju, pa jbte neš valjda na tome štedit! |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...štedljiva sam, jbg.....ali nije to u pitanju, nego ne znam ništa o tome niti o cijenama....preporučili su mi da, obzirom na kanturinu koju ima, kupim polovnu jer se nova ne isplati....eto....
...nego, @rockeros - gdje si kupio tu tvoju karticu? |
|
|
|
|
metalac-os Ukupno postova: 54 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Bilo bi dobro da napises koju maticnu imas, koji ram i kolko rama, koje napajanje i najvaznije koji procesor. Jer ako stavis prejaku grafu a slabiji ti procesor neces moci graficku iskoristiti do kraja, drugo ako imas slabije napajanje i uzmes grafu koja puno struje vuce moze se desit da ti se komp restarta u igrama, smrzava u windowsima i slicno... |
|
|
|
|
|
anakonda
|
....ajoj, znala sam ja da to nije tako jednostavno, demit....aj dobro - napisat ću to sve......btw. fala svima |
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Radeon 4890 sa Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Pro hladnjakom? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja sam uzeo u njuskalu svoju....mislim da je nova oko 650 kn.... |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
|