Autor |
Poruka |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Poznato je da gospoda iz referade Ekonomskog fakulteta u Osijeku studente tretiraju kao stoku. Svakodnevno su prisutni razni bezobrazni odgovori i komentari, šikaniranje studenata itd. Pitam se dokle seže bezobrazno ponašanje dotičnih i kako stati tome na kraj. Rade u visokoobrazovnoj ustanovi, a razina osnovne kulture im je na nuli! Svaka iole normalna osoba postidjela bi se takvog ponašanja, ali oni ne. Je li razlog tome što su možda/vjerojatno dobili radno mjesto preko veze i nitko im ne može ništa ili su jednostavno prepotentne karikature koje misle da su bolje od svih? Mislim, ne rade u Uredu predsjednika RH, već u jednoj šugavoj referadi.
Nekad mi stvarno bude muka što ih moram gledati i trpjeti na fakultetu, ne volim takve ljude. Je li toliko teško biti uljudan, samo to? Ništa posebno ne tražim, nego da se prema mojim kolegama i meni ponašaju kao prema ljudima, a ne kao prema stoci. Na kraju krajeva, nisu studenti na fakultetu zbog "gospode" iz referade, već su oni tu zbog studenata.
Zanima me kakva su vaša iskustva s dotičnima? Kako je na ostalim fakultetima? |
Zadnja promjena: Stella1989; 06.10.2012. 16:42; ukupno mijenjano 3 put/a. |
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Pripremaju te za zivot. Njihovo ponasanje je dio odgojnog programa fakulteta. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Stella1989
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Pripremaju te za zivot. Njihovo ponasanje je dio odgojnog programa fakulteta.
|
Nisam znala da i to dolazi s upisom na fakultet. Nek' svoje frustracije liječe kod kuće, a ne na studentima! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
markonato Ukupno postova: 380 Spol: Nebitno
|
Stella1989 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Leteci mungos je napisao/la: ›
Pripremaju te za zivot. Njihovo ponasanje je dio odgojnog programa fakulteta.
|
Nisam znala da i to dolazi s upisom na fakultet. Nek' svoje frustracije liječe kod kuće, a ne na studentima!
|
To ti je da postaneš čvršća, vidiš kako oni misle na tebe
Ma kako je bilo prije ne vjerujem da je sada gore, jer mislim da je ona vještica otišla u mirovinu, a nju nitko ne može nadmašiti sa bezobrazlukom i odnosom prema studentima kao prema stoci, ma ni stoka to nije zaslužila. A možeš od takvih puno naučiti, recimo ako ikada budeš u takvoj prilici da se ne ponašaš prema ljudima kao oni |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Stella1989
|
MissTake je napisao/la: ›
svake godine jedna te ista tema ...
|
Guglala sam, kako ne bih otvarala temu koja već postoji na forumu, ali nije bilo rezultata pa sam ju otvorila. Anyway, već nekoliko godina sam na EFOS-u i stvarno bi se svašta dalo napisati za dotične. Jesi (i) ti imala loših iskustava s njima? |
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
pobogu pa šta ti radiš nekoliko godina na efosu ... jel nije to kažnjivo |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
Monstrum je napisao/la: ›
pobogu pa šta ti radiš nekoliko godina na efosu ... jel nije to kažnjivo
|
Znaš li ti da fax traje nekoliko godina? |
|
|
|
|
Monstrum
|
a kolko je to godina ak se msijeznat i kolko si ti na tom faksu |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
a kolko je to godina ak se msijeznat i kolko si ti na tom faksu
|
Upisala sam fax 2008. godine. I btw, u ovoj temi je riječ o ponašanju "gospode" iz referade. |
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
evo vidim da te svi zezaju, ali ja ti vjerujem. znam da na etfosu nije tako jer tamo rade izuzetno ljubazni, pametni i susretljivi ljudi- stvarno tako mislim! |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
Stella1989 je napisao/la: ›
a kolko je to godina ak se msijeznat i kolko si ti na tom faksu
|
Upisala sam fax 2008. godine. I btw, u ovoj temi je riječ o ponašanju "gospode" iz referade.
|
prve tri godine faxa su najteže...a onda konacno upišeš drugu godinu |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Monstrum
|
to je zasigurno diskriminacija na seksualnoj osnovi ... TUŽI IH !!! |
|
|
|
|
|
castanea sativa
Ukupno postova: 165 Spol: Nebitno
|
paradoksalno upravo je stella ta koja je odlučila primjetiti izdrkavanje, zlostavljanje i NESPOSOBNOST koje traje godinama... pa makar ovako i na ovaj način.
valjda je dio folklora trpjeti i prepričavati priče u radiću. |
|
_________________ volim da provociram bolide |
|
|
|
Stella1989
|
castanea sativa je napisao/la: ›
paradoksalno upravo je stella ta koja je odlučila primjetiti izdrkavanje, zlostavljanje i NESPOSOBNOST koje traje godinama... pa makar ovako i na ovaj način.
valjda je dio folklora trpjeti i prepričavati priče u radiću.
|
O čemu ti to?! Po kafićima ne idem, to ne podnosim. Zašto misliš da svi studenti samo sjede i ispijaju kave po birtijama? A na faxu sam se dosad svega naslušala, ali mi je pukao film prije nekoliko dana, kada sam se baš "divno" provela u referadi i zbog toga sam otovrila ovu temu. |
|
|
|
|
|
|