Danas postoji more raznih Android tableta, jeftinjaka, ovog-onoga.
Zanima me koji uzeti i s kojim imate iskustva?
Nuzne specifikacije:
- cijena do 1500kn
- ekran veci od 9"
- GPS
- Android [>4, naravno]
- 1GB i vise RAM-a [dakle, bas onaj radni dio, ne ono za skladistenje]
- proc > 1.2 GHz
Po mogucnosti:
- IPS
- sto bolja reza
- da baterija nije neki srot koji rikne za pola sata...
U preporuku mogu uci i uredjaji s eBaya i DX-a i slicno, ali samo ako ste bas imali iskustva s njima [ima nekih koji zadovoljavaju, ali im baterija traje 10 minuta - zato bih molio iskustvo ;-)] i ako se PDV-om ne prelaze max. iznos [1500kn]
Hvala svima...
Zadnja promjena: Leteci mungos; 09.12.2012. 0:27; ukupno mijenjano 1 put.
@Leteci mungos kad nađeš nešto kvalitetno,prijavi, i sam sam zainteresiran.
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
simo031 je napisao/la: ›
@Leteci mungos kad nađeš nešto kvalitetno,prijavi, i sam sam zainteresiran.
eto, +1
To je skoro 2, što i nije tako loše.
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
ne znam na koju foru moze bit to nesto kvalitetno.
mislim da se ne moze za manje od 1500kn dobit sve gore navedeno a da nesto ne rikne u roku od 2 mjeseca
...kad smo već kod boja, moje su tablete roza, plave i bijele, od 200 mg pa nadalje...i fino mi bude poslije...
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
Leteci mungos je napisao/la (Pogledaj post): ›
Odustao sam na kraju od GPS-a. Premalo ih ima GPS, pokusat cu kemijati sa shareanjem GPS-a od moba preko bluetootha, ako bas bude trebalo.
iiii ?
di je nastavak ? sta si kupio ? sta bi sada kupio ?
Zapravo, zaglibio, ima hrpa odlicnih 'kineskih' uredjaja (po specifikacijama ih ima jako, jako puno dorih, no treba citati recenzije, jer ponekad dobre komponente ne znace i dobar konacni proizvod).
Na kraju sam se pomirio s tim da necu imati GPS.
Uzeo sam Ainol Novo HERO 10. To je bilo oko NG, sad je vec izasla verzija s quad procesorom [ali nesto slabijom grafickom karticom].
Uglavnom, cijena je bila oko 200$ + 25% PDV-a i to je to. Na tablete nema carine. Sad je taj model jos jeftiniji.
Jedan savjet za dostavu - ako narucujete nekom od kuririskih sluzbi [kao ekspresna dostava, sto nije nuzno - meni je ovo trebalo hitno, zato sam tako narucivao, ali inace nije nuzno], onda birajte ISKLJUCIVO EMS dostavu. Najkrace receno - EMS radi s HP-om i osim PDV-a nema (dodatnih) troskova kod ulaska predmeta u zemlju. DHL i sve ostale kurirske sluzbe naplacuju minimalno 160kn za nekakve famozne carinske poslove. Zvao sam sve moguce institucije, instance, sve pizde materine (ne zbog 160kn, nego zbog principa) - i nema pomoci. Sve sto dolazi preko kurirskih sluzbi (koje nisu EMS) ima dodatni trosak od minimalno 160kn. EMS nema te troskove carinjenja (nego lupi PDV i carinu, ako postoji).