...vrhunski uradak o izuzetno napetom događaju....
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
crveni je napisao/la:
Pol filma si snimao ajd nekakvu gužvu, a drugu polovicu svoje mošnje...
jel znaš kolika je kazna za mobitel u vožnji, hvala ne riskiram. mobitel je sklonjen u trenutku kada sam vozilom prolazio pored policajca koji je regulirao promet
crveni je napisao/la:
Respect, moš odmah na STV, bez beda
Uma je napisao/la :
ovo je vrlo korisno za sve građane...izuzetno kvalitetna snimka, poucna, ma..... prekrasno....
drago mi je što sam ti od pomoći...šta si zapela za snimku, snimana je u takvim uvijetima, umjesto da pitaš da li ima povrijeđenih, zapela si za snimku. Šta sam trebao auto parkirati kod pekare, izaći iz auta i načiniti snimku da tebi odgovara?
jebo ti snimku nesrece gdje krv ne šiklja kroz monitor u dnevnu sobu...ili barem gdje se vidi kako neki lik sa otkinutim rukama baulja oko auta tražeci dijelove svog tijela....
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
šta sam zapela za snimku? pa vjerovatno zato sto si je stavio tu. ma lega ti si nama super, samo ti stavljaj takve snimke, izuzetno su zanimljive, mi te podrzavamo....
Uma je napisao/la:
šta sam zapela za snimku? pa vjerovatno zato sto si je stavio tu. ma lega ti si nama super, samo ti stavljaj takve snimke, izuzetno su zanimljive, mi te podrzavamo....
Puno mi znači tvoja podrška, obavezno ću te obavijestiti o novim video uratcima
Uma je napisao/la:
Puno mi znači tvoja podrška, obavezno ću te obavijestiti o novim video uratcima