Autor |
Poruka |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
U tijeku je sjednica osječkog Gradskog vijeća na kojoj frca na sve strane, kulminacija je bila oko podneva kad je na sjednicu nepozvan ušao predstavnik radnika osječkog HNK-a, te nakon kratke rasprave, predsjednik gradskog vijeća A. Đapić je izbacio predstavnika sa sjednice. Sjednicu pratite uživo na kanalu Slavonske televizije. |
|
|
|
|
|
jacika Ukupno postova: 296 Spol: Nebitno
|
Hvaalaaa, Milo Naše...fakat je pravi show od početka (u 9h) - a živio nam i portal - sve možemo imati na uvid u roku: odmah !
Na www.osijek.hr imate i dnevni red sjednice GV-a
a i prijenos ( ukoliko na tv-u imate "pametnija posla"). |
|
|
|
|
|
|
Nakon završetka cirkusa (ovaj sjednice) došao Đapić na Osječku TV da malo pojasni što se to danas događalo. Pričao o napadima HDSSB-ovih jurišnika na Pecnika, tko je koga izmanipulirao u vezi Hnk-a (što ljudi nisu dobili plaću, kao nije bitno) i nepotizmu (tko o čemu, kurve o poštenju ) |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Mene je šokirala izjava HDSSB-ovog Maria Opačka, koji je na neki način pokazao tko je i što je, nazvavši sve koji su glasovali protiv četnicima...
Naravno, indirektno, budući da je obračavši se onima koji se zalažu za ljudska prava rekao: Izgubiti ćete ovaj rat, kao što ste izgubili i 95.
Isti dojam imam i o Pecniku, također dno dna, naime on je priznao nepotizam i to ne indirektno, nego izravno, kada je Dr. Kraljiku iz HDSSB-a rekao: "Pratili ste nepotizam vaše strane godina i šutili ste, a moje vam sada smeta". On je rekao MOJE VAM SADA SMETA!!!
Zašto nijedan medij nije prenio ove dvije izjave?! |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
|
Jel to onaj Opačak koji je prešao iz HSP-a da dobije posao, onda nije ni čudno da je on izjavio takve nebuloze, zatrovani mozgovi i jebeni paraziti.
A Pecnika izbaci banda iz ravnoteže pa priča gluposti, kako đapića ne izbace iz takta. |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
milo_moje je napisao/la: ›
A Pecnika izbaci banda iz ravnoteže pa priča gluposti, kako đapića ne izbace iz takta.
|
Đapić je političar, a Pecnik? Valjda nekakav "politički analitičar". |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la: ›
milo_moje je napisao/la: ›
A Pecnika izbaci banda iz ravnoteže pa priča gluposti, kako đapića ne izbace iz takta.
|
Đapić je političar, a Pecnik? Valjda nekakav "politički analitičar".
|
To ga ne sprječava da prima plaću kao političar.
Plaća ga određuje kao političara, a ne njegov rad. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
crna ruka Ukupno postova: 168 Spol: Nebitno
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
Mene je šokirala izjava HDSSB-ovog Maria Opačka, koji je na neki način pokazao tko je i što je, nazvavši sve koji su glasovali protiv četnicima...
Naravno, indirektno, budući da je obračavši se onima koji se zalažu za ljudska prava rekao: Izgubiti ćete ovaj rat, kao što ste izgubili i 95.
Isti dojam imam i o Pecniku, također dno dna, naime on je priznao nepotizam i to ne indirektno, nego izravno, kada je Dr. Kraljiku iz HDSSB-a rekao: "Pratili ste nepotizam vaše strane godina i šutili ste, a moje vam sada smeta". On je rekao MOJE VAM SADA SMETA!!!
Zašto nijedan medij nije prenio ove dvije izjave?!
|
gsn Opačak je OK rekao, a ako ga netko nije shvatio, njegov problem. Ko ga nije shvatio taj ne vidi dalje od svog balavog nosa.. ili začepljene stražnjice... naravno ZNA se čime.... |
|
|
|
|
|
crna ruka Ukupno postova: 168 Spol: Nebitno
|
I drugi, ZNA se Opačak, mi je bio OK... budućnost ZNA se... |
|
|
|
|